|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowa lista priorytetów, poszukuję kilku rzeczy, oddam wiele :)
NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Oto moja nowa lista, czego szukam. W zamian oferuję na prawdę bardzo dużo, wszystko w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232861 Wszystko co waniliowe i czekoladowe/kakaowe !!! Zapachy, żele, balsamy. Najchętniej spray'e do ciała Avonu o zapachu wanilii i inne ![]() Bardzo chętnie przygarnę różne słodkie dodatki, wszelkie kokardki, wstążeczki , czarne i różowe ![]() Seria Jessici Simpson- perfumki, puder do ciała, błyszczyk; Zapachy: -Lancome connexion; -Christina Aguilera ; -Rock'n Rose Valentino; -Sweet darling Kylie Minouge; -Aquolina Pink Sugar (oraz balsam o tym samym zapachu i ew żel pod prysznic) Włosy: -profesjonalne kosmetyki do loków (Kerastase, Matrix, Loreal, Goldwell, Osmo, Tigi, Farouk); -ogólnie produkty Biosilk; - szampon do loków Oriflame , Pantene lub wyżej wymienionych firm; -Pantene Restoratives, cokolwiek z tej serii; -Henna Treatment Wax dla włosów blond Kolorówka: -nowe produkty Pupy; -nowy cień do powiek w musie Bell: srebrny, różówy lub fioletowy; - róż do policzków tylko nowy i najlepiej Bourjois , Pupa lub Clinique; -czarny tusz do rzęs; -matowe lakiery do paznokci w krzykliwych kolorach; -lakiery do paznokci do zdobień; -srebrna kredka do oczu; -cienie o ciekawych kolorach, chętnie pigmenty MAC; -pomadka w kredce Oriflame (tylko nowa); -wszelkie produkty Inglot; Pielęgnacja: -masło kakaowe Ziaja i żel pod prysznic z tej samej serii; -krem do depilacji; -plastry do depilacji; Reszta: - nowe pędzle do makijażu ; Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-03-01 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa lista priorytetów, poszukuję kilku rzeczy, oddam wiele :)
Czy nikt nic nie ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja mam tusz do rzes czarny z Eveline,(poza watkiem) zostało jakies 50-40 %
mam tel mały lakier czerwony brokat (bardzo trwały) firma Dor 5 ml, zostało 4 ml jak chcesz to moge sie z toba na cos wymienic ![]() interesuje mnie : -kredka szara, Miss Sporty, kolor 015; -kredka granatowa, bezfirmowa; -ew. zalotka
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tusz wolałabym jednak nowy, a czerwony lakier do zdobień już mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hop Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nikt nic nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
niestety chwilowo nic nie mam .... a nic z moich wątków nie chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej, ja z twojej listy mam:
-czarny tusz do rzęs; -matowe lakiery do paznokci w krzykliwych kolorach; -lakiery do paznokci do zdobień; -srebrna kredka do oczu - mam biala ![]() -wszelkie produkty Inglot; ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, zawsze jak chce wstawić link do nowych wątków wstawiają się te stare ;/ ten jest juz nieaktualny, tytuł nowego to: Szukam słodkości do ciała, I love love, Rock'n Rose, C. Aguilera;
Podbiłam go, także szybko znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz no trudno mi powiedzieć co bym chciała za Chi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.