|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
...
kiedy całyje sie z chłopakiem moim lub sie pieścimy on chce włożyc rece pod majtki. Jam wiem calkiem normalne ale troche wstydze sie. troche tez nie rozumiem jak chłopak moze wsadzić TAM palec bądz też jężyk to jest ochydne. Jeszcze jak jestem podniecona to mam dużo śluzu i on ma tym sie ekscytowac??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...
Mysle ze nie powinnas brac do tych rzeczy bo nie doroslac,nie dojrzalas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ile Ty masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym zgadzam sie z tym co napisala paula78
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Chyba najpierw powinnaś dorosnąć. Nie rób czegoś, na co nie jesteś gotowa.
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem nie dorosłaś do takich "zabaw", więc się do nich nie zmuszaj. Nie musisz chłopakowi na nic pozwalać, jeśli nie chcesz. Rób tylko to, na co czujesz się gotowa i z czym czujesz się w porządku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
omg...
więcej nie napiszę, gdyż dostałabym bana ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie dotykajcie sie. Nie bedzie problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie dorosłaś do tych spraw, nie baw się w seks, bo tragedia z tego wyjdzie. Ja podobnie od Ciebie myślałam jak miałam 12 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dopiero obleśne i obrzydliwe:P
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś uważałam, że nigdy nie pozwolę by sperma faceta znalazła się we mnie, bo przecież to okropne, ohydne itd. itp... Bo jak w ogóle jakaś jego wydzielina może być w moim wnętrzu? A feeee.... ![]() A teraz... ![]() Tu trzeba tylko i wyłącznie czasu. Potem okaże się że i paluszek, i języczek działają cuda. A potem dojdzie do tego jeszcze inna "rzecz"... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ok poczułam się jak bezwstydnica przy takim czymś...
![]() |
#18 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Po pierwsze śluz jest czymś normalnym - żeby stosunek (wiesz o stosunku, prawda?) nie był bolesny wnętrze pochwy (pochwa to jest to "tam", do którego kiedyś zawędruje palec, albo język, albo penis, albo inne rzeczy) musi być nawilżone. Tak to Matka Natura mądrze wymyśliła. Jednak fakt, że Twój organizm reaguje już w sposób dojrzały nie oznacza wcale, że jesteś gotowa do takich zachowań seksualnych. Kiedy całujesz się, czy przytulasz ze swoim chlopakiem nie pozwalaj mu na wkładanie rąk tam, gdzie nie chcesz żeby zostały włożone i na dotykanie Cię tam, gdzie nie chcesz jego dotyku poczuć. Nigdy! Kiedy będziesz gotowa do bardziej śmiałych pieszczot, do seksu - z pewnością to zauważysz. Daję słowo. ![]() ![]() Jesli zmusisz się do kontaktów do których gotowa nie jesteś, może to poważnie wpłynąć na przyjemnośc (czy tez brak przyjemności) z seksu odczuwaną przez Ciebie przez całe życie. Psychiczne blokady seksualne łatwo powstają, a bardzo trudno je potem zlikwidować, zaleczyć, przepracować. Pamiętaj, że seks może Ci dać w życiu bardzo, ale to bardzo wiele przyjemności. Nie zepsuj sobie tego. ![]() Powodzenia. ![]() I nie przejmuj się żartami dziewczyn w wątku. Tak naprawdę są Ci życzliwe. ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
NO wreszcie ktoś normalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak jak już zostało napisane.
*po pierwsze- nic wbrew Twojej woli i NIE WOLNO Ci się zmuszać do niczego tylko dlatego że dziewczyny tu napisały że to fajne. Możesz pomyśleć, że coś powinnaś, że skoro wszystkim się to podoba to Tobie też musi. Widocznie albo niedojrzałaś jeszcze psychicznie do tego typu bliskości, albo nie pożądasz tego chłopaka jeszcze tak bardzo. Wszystko w swoim czasie. *po drugie zobaczysz- w odpowiednim momencie sama będziesz tego chciała, zobaczysz szybciej niż Ci się wydaje. Tylko podchodź do tego ze swobodą (w sensie na luzie) bo inaczej zniechęcisz się do seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
no i juz prawie pozwoliłam mu na to ale jeszcze mem pytanie. Jak moj chlopak bedzie mial palce we sluzie to co wytrze sie o mnie a może zje:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
wytrze o firanke ;] sluz dosc szybko wysycha na palcach wiec sie nie martw. w przyszlosci bedziesz sie martwic o inne sprawy a te wydadza Ci sie smieszne
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dokładnie
Dopiero zaczynasz, wszystko jest nowe i nieznane, nawet nie wyobrażasz sobie jak za kilka lat badź krócej bedziesz na to patrzeć Wiele dziewczyn przechodzi przez to tak jak ty Najważniejsze zebys sie nie dała namówić na coś czego później bedziesz żałować
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.