|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
pigułka gwałtu-po jakim czasie objawy?
hej,mam pytanie.nie mogłam w internecie znaleźć informacji po jakim czasie od zażycia takiej pigułki występują objawy.czy to jest od razu,czy np po godzinie.wiecie coś na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pigułka gwałtu-po jakim czasie objawy?
zależy od podanej dawki ale najczęściej już po ok 20 minutach....
jeśli poczujesz mdłości i zachwianie równowagi po małej ilości alkoholu do tego problemy z wymową to pierwszy sygnał, że coś jest nie tak. A jeśli nie piłaś alkoholu to tym bardziej takie objawy są niepokojące. Wkrótce pojawia się senność która kończy się utratą przytomności a nawet śpiączką. Jeśli stan ten nie zakończy się śmiercią,to po wybudzeniu taka osoba nic nie będzie pamiętać. Zdarzają się przypadki wybudzenia nawet dopiero po 2-3 dniach.
![]() |
#3 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
dzieki.
poważnie rozważam możliwość kupienia testu wykrywającego jakieś substancje w drinku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny...prosze o pomoc - po ilu dniach ustępują objawy, obawiam się że ktoś mi ją podał 6 dni temu. Nic się nie stało, dzięki mojej koleżance, choć nie jestem pewna czy to była ta pigułka. Dziwnie się czuję, dziś mam "ADHD" (a jest 6 dzień po!)nie mogę przestać się ruszać, miałam halucynacje 1 dzień po imprezie (gdy już byłam zupełnie trzeźwa). Nie pamiętam pewnych faktów w 2 i 3 dzień po imprezie, np że wysyłałam do kogoś wiadomości, mam powiększone źrenice, przez 2 dni miałam okropne drgawki i potliwość. Zaczerwieniona i wysuszona skóra. Czy to może być to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
tyle czasu to trwa a jeszcze do lekarza nie poszłaś? Ja bym po 3 dniach poszła na Twoim miejscu. Pigułka gwałtu tak długo nie działa, ale ktoś mógł Ci coś innego podać.
![]() |
#6 | |
Are you talking to me?!
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pigułka gwałtu działa szybko, na drugi dzień jest nie do wykrycia w organiźmie.
To raczej nie to, ale mogli Ci dać jakieś inne świństwo.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Szukam do programu Miasto Kobiet w TVN Style ofiar pigułki gwałtu, które mogły (nawet anonimowo) opowiedzieć swoją historię, ku przestrodze innym. Będę wdzięczna za kontakt: a.kwietko@tvn.pl
Pozdrawiam! Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.