|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jakie cwiczenia przynosza njszybsze efekty?
Wreszcie chciałabym sie wziąć za jakieś ćwiczonka
), w jakich seriach należy je wykonywać , ile razy dziennie i w jakich porach dnia najlepiej?![]() I jak dużo czasu zajęło wam osiągniecie wymarzonej sylwetki? czy ćwiczyłyście regularnie? bardzo Was proszę o odpowiedzi, dziewuszki i o pomoc w doborze najlepszych ćwiczonek , pozdrawiam!
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie cwiczenia przynosza njszybsze efekty?
Nie wiem czy basen bierzesz pod uwage, ale ja zauwazylam ze najszybciej sie wlasnie chudnie przy regularnym plywaniu. Cialo staje sie smuklejsze, mi w krotkim czasie ladnie uda sie wyszczuplily i wyrzezbily. Pracuje nad tym dalej. (staram sie plywac codziennie 30 min) a jak nie basen to orbiterek na silowni.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
No tak, słyszałam, ze basenik może zdziałać cuda, problem w tym, ze do pracy wyjeżdżam o godzince 7, a na domiar złego nie mam w okolicy żadnego basenku:/
a powiedz mi proszę, Rodolphe Lindt, od dawna tak już 'basenikujesz'??
|
|
#5 |
|
Rzabbocop
|
Siłowe całego ciała + interwały
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Wlasciwie to plywam od podstawowki, ale wiadomo mialam okresy przerwy. Teraz od miesiaca prawie codziennie te 30 min, no i orbiterek do tego. Zauwazylam duza poprawe. Cialo staje sie smuklejsze, schudlam (ale nadal mi duzo brakuje). Najwieksza zmiane zauwazylam w wygladzie ud.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
a proszę powiesz mi jeszcze czy oprócz tego stosujesz jeszcze jakąś dietkę??
i czy odwiedzasz siłownię dość regularnie, czy tylko od czasu do czasu?? Rzabba, również dzięki
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Ja również polecam basen min 3 x w tygodniu po 1 godzinie Między innymi dzięki pływaniu schudłam 10 kg a nie pływałam jakoś wyczynowo, od tak wolniutko rekreacyjnie, takze jak najbardziej sie opłaca.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
ja mam pytanie, w maju wyjeżdżam nad morze i do tego czasu chciałabym zrzucić brzuch, "boczki" i pozbyć się troche cm z ud. Ręce i łydki mam szczupłe, więc chodzi mi o ćwiczenia na wymienione partie ciała, najlepiej takie które zajmują mało czasu a dają szybkie efekty.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
A, no właśnie- poruszyłaś temat 'szczupłych łydek'- u mnie to wygląda w taki nietypowy sposób, że łydki mam baaaaardzo szczupłe w odróżnieniu do ud oraz bioder, co zresztą w połączeniu z resztą ciała wygląda okropnie!
Czy istnieją ćwiczenia, które pomogłyby mi w jakiś sposób rozbudować łydki (by przybyło im troszkę masy) i jednocześnie ładnie ukształtowały uda i resztę ciała? co z tym basenem? słyszałam,że pływanie bardzo pomaga głównie na nóżki właśnie ![]() i jak z ta dietą- Groooszku, czy ty stosowałaś jakąś w czasie 'basenikowych treningów'??
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, litości - ile razy można pytać o to samo?
W prawym górnym rogu forum jest wyszukiwarka... (albo, jak kto woli, wyszukiwareczka )
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
każdej efekty będa zależały do własnych potrzeb wymagań diety upodobań
np jesli ktos nie lubi silowni to nie bedzie efektywnie cwiczyl moim zdaniem trzeba sobie dobrac to co sie lubi
|
|
#13 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
w pozostałe 3 dni po 20 minut interwałów tłuszczyk zejdzie a ręce i łydki nabiorą ładniejszych kształtów |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Diete oczywiscie stosuje (z malymi odstepstwami) temat rzeka, zajrzyj na dietetyke---> wspolne odchudzanie---> 20 kg w dol Tam jest wszystko super opisane, ja mniej wiecej sie stosuje do tych zasad i schudlam 5 kg w miesiac. Staram sie codziennie te pol h cwiczyc, albo orbiterek na silowni albo plywanie albo i to i to, czyli moge powiedziec ze cwicze codziennie.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

), w jakich seriach należy je wykonywać , ile razy dziennie i w jakich porach dnia najlepiej?
, pozdrawiam!

W prawym górnym rogu forum jest wyszukiwarka... (albo, jak kto woli, wyszukiwareczka
)