|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
I JAK TU ŁATWO MIEĆ PIĘKNY BLOND???
Dziewczyny,wszystkie dobrze wiemy ile jest blond-specyfików na rynku.Może podzielmy się swoimi doświadczeniami w tej sprawie-których farb(lub rozjaśniaczy)używacie i jaki tego jest efekt.Kilka razy czytałam już na forum o zrozpaczonych, rozjaśnionych żółtych blondynkach.Może dzięki temu uda nam się uratować następną "zdesperowaną" ? Ja żeby mieć swój ukochany kolor muszę najpierw rozjaśniać "Joanną" a później farbować Nateą-Sahara. I dopiero wtedy jestem w 100% zadowolona. U fryzjera byłam 2 razy i (nie wiem czy jestem taka wybredna) za każdym razem nie byłam w pełni usatysfakcjonowana... [img]icons/icon9.gif[/img] No to dziewczynki zapraszam do dzieła!!! pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: I JAK TU ŁATWO MIEĆ PIĘKNY BLOND???
podciagam watek bo jestem ciekawa
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś był taki olejek Permy, który miał wnikać w strukture włosa i odrastać miał już jaśniejszy. Mieszało się go z wodą utlenioną. Myśle że jakby to działało to ten co to wymyslił byłby już milionerem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
same brunetki na Wizażu?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
No ja jestem blondynką, ale niestety o farbach kupowanych w drogeriach, do użytku domowego mogę powiedzieć tylko tyle, że odradzam ich stosowanie. Kilka lat farbowałam włosy takimi farbami i wszystkie wychodziły mi tak samo - bardzo jasno, lekko żółtawo. Prawdziwą jednak różnicę jednak dostrzegłam, jak się zaczęłam farbować u fryzjera - nie dość, że kolor lepszy, to kondycja włosów skoczyła momentalnie do góry. Farby domowe po prostu bardzo niszczą włosy.
Aha i nigdy, przenigdy nie róbcie w odmu żadnych eksperymentów z farbami fryzjerskimi, bo możecie gorzko potem zapłakać... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.