|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czerwona skórzana torba z Hiszpanii
Hej, mam do wymiany:
1. Czerwoną skórzaną torbę z Hiszpanii. Ubrana 2 może 3 razy. Nie ma żadnych śladów noszenia oprócz malutkich zabrudzeń w środku Ma w środku 3 przedziały w tym jeden na zamek i dużo kieszonek. Z tyłu również ma kieszonkę ![]() Poszukuję za nią również torby ![]() 2. Czarny portfel z Housa. Otwierany za zatrzask z jednej strony, po drugiej stronie jest przegródka na zamek. W jednej przegrodzie jest leciutko czymś przybrudzony, ale widać to tylko pod światło, jak się wpatrzy ![]() Na przodzie jest biały napis House, który nie chciał wyjść na zdjęciu ![]() Kłódka gratis jakby ktoś chciał hehe Za portfel poszukuję również portfele ewentualnie torby ![]() 3. Czarna sztruksowa torba. W środku jedna przegroda i mała kieszonka na zamek. Stan idealny (w środku również) 4.Czarna torba , materiałowa niezniszczona od zewnatrz i od wewnatrz. 1 ubrana idealny stan zdjęcia w poście nr 115.Kolczyki kotki i kolczyki 6. Wazonik czerwony z Ikea ,niezniszczony , niestłuczony ![]() 7.Czarna bluzka ubrana moze 2 razy niezniszczona , ze wzorkiem ![]() 8.Sukienka malinowa nienoszona ![]() c.d zdjec post 27 9. łancuszek z korona z Paryza 10 przypinka 11. oko na łancuszek 12. wody hello kitty, błyszczyk ![]() Zapraszam do wymiany ![]() SZUKAM!! : - toreb - portweli - ksiazek : mitologie [szczególnie szukam mitologi egipskiej] ![]() o archeologii, o Rio de Janeiro i Brazylii [za nie oddam wszystko] ![]() NOWA DOKŁADKA PO 04.07.08R )
Edytowane przez Tia4 Czas edycji: 2008-06-27 o 11:16 |
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czerwona skórzana torba z Hiszpanii
No narazie nic dla siebie nie widze. Portfelik fajny ale interesuja mnie wieksze wymianki. Nie oplaca mi sie wysylac paczki . Chyba ze bedziesz miala dokladke ciuszkow albo innych torebek.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ta czerwona torbeka jest na dlugim pasku? mozna przwiesic przez ramie? zmiesci A4? odp u mnie
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Ta czerwona nie w moim typie
chyba ze masz jakies workowate lub eleganckie. jakies duuze torebki.
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
No fajna jest ale czy ja wiem
a moze jeszcze jakas inna? wiem jestem wybredna ale mam sporo torebek takze szukam konkretow. jakiejs wyjsciowki.np duza z kokarda. albo cos w style retro. spojrz do mojej wishlisty w pierwszym poscie. |
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
hmm mogę ci oddać niebieską, jest w idealnym stanie i jej nie używam, jest na ramię i nie jest ani duża a ni mała, raczej średniej wielkości
a fioletową czasami noszę
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zaintereoswana ta torba
A masz zdjecie sukienki?Zapraszam do mnie
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma napisane ze tej torby juz nie ma (pierwsza, czerwona)... O nia mi chodzilo. nic wiecej nie widze
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

chyba ze masz jakies workowate lub eleganckie. jakies duuze torebki.

a moze jeszcze jakas inna? wiem jestem wybredna ale mam sporo torebek takze szukam konkretow. jakiejs wyjsciowki.