![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() <--XS,S-->MODNE CIUSZKi i BUCIKI<-- XS,S-->37/8 --> ZAPRASZAM! <3 <3 <3
nieaktualny !!!!!!!!!
nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!!nieaktualny !!!!!!!!! NA SAMYM WSTEPNIE CHCIALAM POWIEDZIEć ZE OSOBY KTORE MAJA MNIEJSZA LICZBę PRZEKUPEK ODE MNIE, BADZ POSIADAJA JAKIEGOS NEGATYWA - WYSYłAJA PACZKE PIERWSZE - OSTATNIO NATCHNELAM SIE NA OSZUSTKE NIE CHCE MIEC JUZ NIGDY NIC Z TAKIMI NIE MIłYMI DOśWIADCZENIAMI WSPOLNEGO !!! szukam ciuszków 1. t-shirtów rozmiar xs/s 2. koszula z zabotem 3. jeansy rurki -ciemny,jasny jeans xs/s 4. bluzki bombki 6. TOREBKI ![]() kolory : żółty, pomarańcz, zielony, fiolet, róż, czarny, biały ![]() 7. buciki - rozmiar 37/8 na obcasie ( od 8 cm w z wyż ) - buciki nowe albo w stanie b.dobrym z okrągłymi czubkami albo w szpic , ewentualnie pepe toe ( te co masz na wątku mam takie same tyle ze białe wiec odpadaja ) albo jakies fajne na lato ![]() Z kosmetyków poszukuje 1. jakiś dobry podkład matujący ( najlepiej jakby miał drobinkami)- z jakiejs porządnej firmy 2. puder na policzki - nie proponujcie mi zniszczonych lub przepranych ciuchów!!!!!!!!!!! wymieniam się tylko na nowe ciuszki, bądź w stanie idealnym/bdb Pozdrawiam wszystkie wizazystki i zapraszam do wymianki Dziewczynki i proszę was jeśli chcecie sie wymieniać to nie proponujcie mi jakiś bardzo zużytych ciuchów, przepranych itp. Ja wystawiam na swoim wątku nowe, lub w idealnym/bdb stanie rzeczy ! więc na pewno nie oddam ich za byle co - (to co oddam za drobiazg jest napisane przy ciuchach a to o co będę wybredna również jest opisane ) więc proszę zanim zaczniecie przeglądać wątek przeczytajcie wszystko dobrze!!!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-30 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: <--XS,S-->MODNE CIUSZKi i BUCIKI<-- XS,S-->37/8 --> ZAPRASZAM! <3 <3 <3
jeansy
1.piękne włoskie spodnie rozmiar S- stan idealny nie oddam łatwo bo sa naprawde super zamienie tylko na inne spodnie albo na cos naprawde extra !!!! 2. spodnie reporter - stan idealny - rozmiar S małe M 3. spodnie rozmiar S- stan bardzo dobry - Och la la 4.śliczne szorciki jeansowe z cyrkoniami - stan idealny - rozmiar S 5. JEANSY ORSAY - ROZMIAR S - STAN B.DOBRY 6.spodnie Bershi - rozmiar M - oddam za drobiazg ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
spodnie
7. nowe spodnie rozmiar XS/S- kolor jasny beż 8. spodnie ORSAY- rozmiar 34 dokładka 29.04 9. ciemne jeansy - stan idealny - rozmiar XS/S 10. brązowe rybaczki ZARA- stan idealny - rozmiar XS/S bede bardzo wybredna !!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-04-29 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
bluzki
1. żółta bluzka BUTIK - stan b.dobry - XS/S 2. czarna bluzeczka z różą stan b.dobry - rozmiar XS/S 3. żółta bluzeczka- stan idealny - rozmiar XS/S 4. sliczna satynowa bluzka ORSAY - rozmiar XS/S- stan idealny !!- bede wybredna DOKŁADKA 6 05 08 5. śliczna czarna tuniczka rozmiar XS/S stan idealny - bede bardo wybredna bo jest naprawde śliczna 6. sliczna tuniczka na ramiączkach brązowa - BERSHKA - rozmiar XS/S bede bardzo wybredna !! wymieniona z Czekolada83
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-25 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
bluzki
5. turkusowa bluzeczka - ORSAY- rozmiar XS/S- stan idealny - bede bardzo wybredna !! 6. złota bluzka reserved- stan idealny- rozmiar XS/S 7. różowa bluzeczka z koronką rozmiar XS/S- stan b.dobry 9. turkusowa bluzecza diora - stan idealny- rozmiar XS/S 10. biała bluzeczka NEW YORKER- stan idealny - rozmiar XS/S 11. zielona bluzeczka - stan b.dobry - rozmiar S
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-04-23 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
długi rękaw
1. szara z srebrną nitka - rozmiar S/M - stan b.dobry 2. sweterek czarny- idealny na wiosne- CLP- TERRANOVA- bede wybredna - stan idealny- rozmiar XS/S 3.zwykły czarny sweterek - rozmiar XS- stan b.dobry dokładka 06 05 08 NOWY fioletowy nietoperz - rozmiar XS/S - bede wybredna !! dokładka 19.05.2007 tuniczko/sukienka Atmosphere - stan idealny !!! bede baaaaaaaarrrdzzooo wybredna bo nie wiem czy chce ja oddac!!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-19 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
spodniczki/ sukienki
1. czarna spodniczka TERRANOVA - bede b,wybredna bo nie wiem czy chce ją oddać - stan idealny- rozmiar XS/S 2. biała spodniczka BIG STAR- stan idealny - rozmiar S i M w zasadzie też bo jest ma gumce 3. ogrocznika- idealna na wiosne - stan idealny - rozmiar S
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
buty
2. sliczne muszkieterki - mega sexowne- rozmiar 37/8 - stan b.dobry Białe peep toe - zdjecie zapożyczone z allegro- rozmiar 38 wkladka ok 24-24,5 w stanie b.dobrym
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-29 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
3. czerwone pepe toe - stan idealny - raz założone- rozmiar 38
4. panterkowe muszkieterki rozmiar 37 - stan idealny - dokładka 29.04!! - różowy pasek - z cyrkoniami - naszyjnik serduszko z cyrkoniami Swarovskiego !!!- bede b.wybredna bo duzooo kosztował!! nowa torebka Atmosphere ![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-29 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
torebki
1. torebka prosto z LONDYNU- stan idealny 2. czarna torebeczka- stan idealny - porządnej firmy - elegancka i kobieca- bede wybredna - wymieniona z adomajka 3. zielona torebeczka - stan idealny
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-19 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
5 szara torebeczka - NOWA !!! 6. plecaczek PUMY - orginalny - stan idealny - zdjęcia nie oddaja jego koloru - bo w rzeczywistosci wygląda dużo lepiej- bede bardzo wybrena bo nie wiem czy chce go oddac dokładka 06 05 08 piękny naszyjnik kotek fioletowy gruby pasek - stan idealny !!!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-06 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
dodatki
1. pasek czarny - nowy 2. pasek srebrny - nowy 3. czarna czapeczka z króliczkiem playboya- stan idealny - raz założona dokładka 29.04 portfel Dolce&Gabana - NOWY !!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-04-29 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. czarna kurtka - skórzana - rozmiar XS/S - stan b.dobry
2. kurteczka HOUSE- stan idealny - rozmiar XS/S - kolor jasny róż 3. NOWA MARYNARKA - wymiary podane na marynarce - kolor khaki - jest naprawde urocza
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-04-22 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
` Mam nadzieje ze sie nie wtarabaniłam
![]() Staje pierwsza w kolecje o http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7320239 Znajdziesz cos ? Bo widze że za drobiazg, mam nadzieje ze cos Ci sie u mnie spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7320239
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
za torebeczke chciałabym od ciebie bardzo ale to bardzo tą blzueczke:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7320331 ale prosiłabym o fotke na tobie i dokładne wymiarki ![]() ewntualnie te spodenki....ale obawiam sie ze bedą za male... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7320281 tez prosiłabym o ich wymiarki ![]() pozdrawiam ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
` Kurcze szkoda
![]() Hm z kosmetyków To mam jakieś cienie Lakier do włosów Sunsilk żel do ciała różany mleczko do prostowania włosów Rozświetlające serum do twarzy avon żel do golenia sss Bio specific - mgiełka ozezwiajaca yves rocher foot works-avon - szybki pedicir No nie wiem a czego szukasz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
super to ja czekam na fotki i wymiarki bluzeczki
![]() ja jest dość wysoka dziewczyna i dlatego obawiam sie ze spodenki bedą za mąle... w biodrach mam 93cm i to juz chyba pod XS nie podchodzi ![]() buziaki ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
szra ze srebrna nitką bluzka vero moda turkusowy top orsay odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za
Odpowiedz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7320331 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7320446
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, mam troche rzeczy z Twojej wishlisty ale rozumiem ze to nie Twoj styl... Fluid Versace tez Cie nie interesuje? A jakie T-shirty Cie interesuja? Takie z Trolla tez? Moge poszukac poza watkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Poszukam tego typu zreczy ale obawiam sie ze akurat takich bluzek za duzo w Twoim rozmiarze nie znajde, myslalam ze chodzi o typowe T-shirty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.