![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek, dużo pielęgnacji, zapachy i kolorówkanieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-06-14 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek, dużo pielęgnacji, zapachy i kolorówka
foto 1
1. Nivea Body, Summer Beauty (Brązująco-ujędrniający balsam do ciała) leci do LifeIsSoSad 2. Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex (Krem do pielęgnacji skórek) foto 2 1. Rozkładana szczotka AVON - napis odrobinkę starty z powodu noszenia w torebce - była noszona ale prawie nie używana. 2. Błyszczyk różowy dostałam w gratisie przy zakupie innego kosmetyku ok. pół roku temu niestety nie wiem jaka marka i jaki termin przydatności, prawie cały żadko używany oddam za drobiazg 3. GAMEY COSMETIC cień do powiek dw. 12.2008 śliczny połyskujący bordo użyty raz na ślub przyjaciółki 4. EVELINE cień do powiek złocisty ale niestety przeterminowany choc ubytek jest znikomy 5. Tusz Joko niebieski z wymianki niestety kolor nie dla mnie ubytek minimalny foto 3 1. Sally Hansen komplet 6 minibłyszczyków powiększających usta z wymianki kolory raz mazniete w celu sprawdzenia odcienia nie dla mnie ![]() 2. AVON, Professional kohl czarna kredka do oczu z gąbka do jej rozcierania, użyta kilka razy 3. Maybelline, XXL Intense Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający) z wymianki użyty pare razy foto 4 próbki 1. OILATUM Krem Soft 2. OILATUM 2x Szampon Soft 3. AA THERAPY Dermatopica - Balsam do ciała z olejem z ogórecznika i masłem Shea do skóry suchej i atopowej - 1szt. 4. AA THERAPY Dla diabetyków ( i nie tylko) - Krem przeciwgrzybiczo-przeciwbakteryjny do stóp z olejem z rokitnika i mocznikiem - 2 szt. 5. AA THERAPY Mama i Ja - krem do twarzy i ciała z d-panthenolem i vit.E do wrażliwej i skłonnej do alergii skóry niemowląt i dzieci (świetny krem do twarzy na dzień ![]() 6. DOVE PRO-AGE 10ml kremowy balsam do ciała z olejkiem foto 5 próbki 1. AVON, Liiv botanicals krem na dzień 2. AVON, Liiv botanicals krem na noc 3. AVON, Anew Clinical Lift&Tuck kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki 4. VICHY, Normaderm 5. LIRENE, Maseczka peel-off oczyszczająco-rozświetlająca foto 6 1. Avon, Personal Match, Smooth Mineral Makeup Powder (Sypki podkład z wygładzającymi minerałami) odcień buff 2. CHROM organiczny 200mcg zostało 80 tabl. dw 01.2009 3. Avon, Incandessence próbka 4. Avon, Lyrical próbka
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-06-07 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1
1. AVON Pro-To-Go balsamiczna szminka (nowość z katalogu 09/2008) posiadam po jednej próbce z każdego odcienia foto 2 1. pędzle i pędzeliki oraz dwa lustereczka foto 3 1. AVON Serum wygładzające do włosów puszących sie NOWE 30ml 2. AVON PLANET SPA śródziemnomorski olejek do włosów ubytek minymalny raz użyty foto 4 1. JOANNA Sensual plastry z woskiem do depilacji 4x2 czyli 8 plastrów dw. 07.2008 foto 5 1. Torebka czarna stan db. w środku bez kieszonek, mała kieszonka na zewnątrz widoczna na foto oddam za drobiazg foto 6 1. Buty - kozaczki czarne materiałowe z takimi jakby łuskami/cekinkami błyszczącymi bardzo mało używane - na mnie za małe rozmiar 39 mogę zrobić więcej fotek jeżeli ktoś chce
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-05-14 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1
1. FM 26 - Zapach Typu NAOMI – NAOMI CAMPBELL: orchidea, magnolia i papryka foto 2 1. Śliczne nowe bokserki damskie kupione wczoraj tylko przymierzone z wieszakiem i metką (oderwana) na metce rozm. XL wg. mnie rozmiar zawyżony jest to L foto 3 1. BlanX Classic , nowa kartonik troszke sfatygowany nie jestem pewna czy chce sie pozbyc więc będę wybredna foto 4 1. WAX SILK jedwab w płynie do włosów 15 ml nowe foto 5 1. Sól do kapieli oraz suszone kwiaty z wymianki foto 6 1. OCEANIC AA THERAPY NACZYNKA KREM NAWILŻAJĄCY 50 ML NOWY Linia dermokosmetyków AA THERAPY NACZYNKA została stworzona do pielęgnacji skóry twarzy, charakteryzującej się rozszerzonymi i pękającymi naczynkami oraz skłonnością do zaczerwienień. Ponadto dermokosmetyki AA THERAPY NACZYNKA: - zostały przebadane pod względem skuteczności i bezpieczeństwa na osobach z alergicznymi chorobami skóry w Klinice Dermatologicznej AM w Gdańsku - posiadają w swoim składzie surowce najwyższej jakości, dobrane pod względem dermatologicznym - są produkowane i kontrolowane według norm przemysłu farmaceutycznego Działanie optymalne nawilżenie skóry regeneracja skóry i zmniejszenie podrażnień skóry ochrona przed promieniowaniem UV - SPF 6
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-06-03 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 30.05 !!!
foto 1 1. Golden Rose, Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss (Błyszczyk do ust w tubie) nr. 02 delikatny róż z drobinkami użyty 2 razy ubytek mninimalny 2. Golden Rose, Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss (Błyszczyk do ust w tubie) nr. 01 bezbarwny z drobinkami użyty 2 razy ubytek mninimalny 3. Iwostin, Purritin, Emulsja matująca ubytek ok 5% mam kartonik leci do LifeIsSoSad foto 2 1. Lakiery do paznokci Selene od lewej: nr 57 użyty raz nr 44 nie używany nr 14 nie używany data ważności wszystkich lakierów 12.2010 , nr. 57 ma troszke obdrapany uchwyt lakieru ,
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-06-02 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
5
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
7
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
8
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
9
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
10
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To by było na tyle zapraszam
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje Serum z Avonu ,zel do mycia twarzy ,krem do rak maseczka do twarzy , krem oliwkowy ziaja ,,chrom ,na wymiane mam cien Joko ,nowy biel z teractta ,podwojne cienie Rimmla w brazie uzywane ,torebka czarna ,nowy jedwab Farouk 15ml,sol do kapieli ,duze opakowanie ,grube rozowe krysztalki ,pedzel do pudru IR ,kilka razy uzyty i uprany bo do pudru uzywam puszek,nowe kolczyki srebrne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
1. JOANNA Sensual plastry z woskiem do depilacji 4x2 czyli 8 plastrów dw. 07.2008
Sally Hansen komplet 6 minibłyszczyków Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Balsam do włosów matowych i trudnych do ułożenia AVON Płyn do demakijażu oczu VICHY, Normaderm moze jakas wieksza wymiana tym razemsie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym zainteresowana tym: nowy jedwab Farouk 15ml sol do kapieli ,duze opakowanie ,grube rozowe krysztalki - prosze o fotkę pedzel do pudru IR ,kilka razy uzyty i uprany - prosze o fotkę
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi sie tylko to:
Garnier Czysta Skóra peeling 2-stopniowy, nowy, bez pudełka a wolałabym większa wymianke ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Zdjecie pedzla i jedwabiu (kupowany byl drogerii Supherpharm-jest etykieta ) a sol kupowana w sklepie z naturalnymi kosmetykami ,zawiera jakies mineraly z morza martwego ,jest jej ponad dobre 1kg-1,5 kg ,mialam jeszcze inne 2 a tej nie otwieralam wogole.Pedzel IR,stan dobry,uprany ,uzyty byl 3 razy moze ,wlosie geste.
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-04-26 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wpadło mi w oko kilka pozycji u Ciebie, ale czy w ogóle zainteresuje Cię coś u mnie
![]() Z poszukiwanych przez Ciebie posiadam: torebeczkę oraz specyfiki do stylizacji włosków oraz odżywki, w tym do suchych, zniszczonych, kręconych (post 29). Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie wiem ile warta jest ta sól i o która maseczke ci chodzi bo mam trzy w wątku
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z grubsza interesują mnie (chociaż nie tylko, nie wiem co będzie opłacalne): 3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment 3. Avon, Pur Blanca EDT 2. Avon Solutions, Hydra - Radiance, Vitamin Boost Revitalizing Mask ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie sie u Ciebie podobają: 1.Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) NOWY 2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY 3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY Avon Solutions, Hydra - Radiance, Vitamin Boost Revitalizing Mask (Nawilżająco - rozświeltająca maska z witaminami) nowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
marzenian20 -
niestety ale rzeczy które podobaja sie tobie oddam tylko za cos z mojej wish a u ciebie zainteresowało mnie poz. nr 1 i 11 ale nie na tyle żeby oddac wybrane przez ciebie rzeczy malwinac - niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.