![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Kosmetyka, pielegnacja i nie tylko:)*
do
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-17 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ESTEE LAUDER- Ideal Matte Refinishing Compact Makeup Refill SPF 12, wkład do podkładu w kompakcie, odcień 01 fresco. Spróbuje jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[quote=Lipglossjunkie;7404 153]
ESTEE LAUDER- Ideal Matte Refinishing Compact Makeup Refill SPF 12, wkład do podkładu w kompakcie, odcień 01 fresco. Spróbuje jeszcze raz ![]() Witam serdecznie ![]() H&M - błekitna kredka do powiem użytwa dwa razy, niestety to za mało za podkład, a nic innego nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Giordani Gold ,Brazujace kulki, 25g ( z minimalnym ubytkiem) nr 5586 Natural radiance + kartonik +gabeczka + puderniczka z lusterkiem inglot cienie do powiek trojdzielne (2odcienie zieleni +bialy oraz drugi 3odcienie bezow i brazow) INGLOT korektor w kremie odcien 26 10ml 90% Inglot pomadka ochrona transparentny roz z drobinkami NOWA L'EAU PAR KENZO z atomizerem 1,5ml (pare razy psikniety) Najbardziej zalezy mi na kuleczkach brązujących(całe op.),ale ja Biotherm'u nie mogę oddać ![]() http://www.lumiere.pl/product_info.p...12-Refill.html Jak widzisz ta wymiankę?? Pozdr ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-04-30 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA TWARZ:
![]() link: http://www.beaute-test.com/extrem__c...s_cosmence.ph p ![]() Doskonały pod makijaż.50 ml uzyty 2x.Data 05.2009.Pozytywy na KWC ![]() ![]() ![]() TWARZ PODKŁADY,BRĄZERY, KOREKTORY: ![]() Lekki podkład. Łatwo się rozprowadza. Tuszuje drobne niedoskonałości, pięknie pachnie. Skóra staje się po nim matowa, w dotyku gładka i aksamitna. Utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Przeznaczony dla cery normalnej i mieszanej Kolor fresco, mimo ze najjaśniejszy, nadaje sie de facto do średnio jasnej karnacji. Waga 11,5g.Uzyty 3x.Bez kasetki,z gąbeczką lateksową.(zdj.post 3) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6560 ![]() ![]() ![]() PIELĘGNACJA, KOLORÓWKA: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6560
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ESTEE LAUDER- Ideal Matte Refinishing Compact Makeup Refill SPF 12, wkład do podkładu w kompakcie, odcień 01 fresco.
Lekki podkład. Łatwo się rozprowadza. Tuszuje drobne niedoskonałości, pięknie pachnie. Skóra staje się po nim matowa, w dotyku gładka i aksamitna. Utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Przeznaczony dla cery normalnej i mieszanej Kolor fresco, mimo ze najjaśniejszy, nadaje sie de facto do średnio jasnej karnacji. Waga 11,5g.Uzyty 3x.Bez kasetki,z gąbeczką lateksową.(zdj.post 3) coś u mnie? ![]() z kosmetyków mogę zaproponować: paletkę lancome złoto/ brąz/ pistacja ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
AGA1616-
MASZ SPORO FAJNYCH RZECZY! Dziekuję, jednak szukam kosmetyków.Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co bym z chęcią przygarnęła, to juz wymienione masz.Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety brązerów nie używam
![]() a swoją drogą pozdrowionka dla wizażanki dokładnie o1 dzień młodszej ode mnie ![]() i czekam na info ![]() jesli możesz wyślij mi PW jutro że odpowiedź jest już u Ciebie ![]() (co bym nie przegapiła) ewentualnie gdyby zniknął estee, zastanowię się nad clinique choć średnio w sumie ale ... też pomyśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O świetnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Witaj
![]() wszysko jest jak narazie: Giordani Gold ,Brazujace kulki, 25g ( z minimalnym ubytkiem) nr 5586 Natural radiance + kartonik +gabeczka + puderniczka z lusterkiem inglot cienie do powiek trojdzielne (2odcienie zieleni +bialy oraz drugi 3odcienie bezow i brazow) zieleni narazie niestety nie mam INGLOT korektor w kremie odcien 26 10ml 90% Inglot pomadka ochrona transparentny roz z drobinkami NOWA L'EAU PAR KENZO z atomizerem 1,5ml (pare razy psikniety) byalbym narazie w takim razie zainteresowana napewno: COSMENCE HYDRAPORIE ESTEE LAUDER- Ideal Matte Refinishing TOX TEN -korektor amerykańskiej firmy bo szminka obawiam sie ze bedzie dla mnie za jasna wiec jak robimy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Po dłuższym zastanowieniu podobają mi si jeszcze u Ciebie oprócz tego kompaktu z Clinique korale oraz błyszczyk z Max Factora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Mary-Kate and Ashley 2 nowe kredni raz mazniete zeby sprawdzic kolor posiadam do nich oryginalna temperowke. 2kolor to spokojna zielen z brokatem nasycone kolorenm( tylko zielona) -INGLOT SPRINT SUPERSTAR nr 73 cień do powiek- perłowa zieleń ze srebrnymi drobinkami- zużycie minimalne Czekam na odp ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-01 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla Ciebie: CLINIQUE- Perfectly real Compact makeup. Tester kompaktu, odcień shade 106.Z wymiany.Ubytek znikomy Biało-kremowe korale na zapiecie ,stan bdb. MAX FACTOR - błyszczyk długotrwały,odcień malinkowo-różowy.7ml.ok połowy, Dla mnie: L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana ORIFLAME - Pure Skin - sztyft korekcyjno - pielęgnacyjny, wykręcany, użyty kilka razy Jesli się i Ty zgadzasz, zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej
Ja jeszcze w sprawie: MAX FACTOR- Professional Loose Powder (Puder sypki).Odcień trasculent- uniwersalny,dostosowuje się do karnacji, lekki, nie zatyka porów,matuje na wile godzin. Uzyty 2x.Waga 15g. Byłaś zainteresowana u mnie kremem pod oczy Gosh. Pytałaś czy mam coś jeszcze do dołożenia, bo w wątku niczego więcej nie znalazłaś. Mam jeszcze do wydania serum z jedwabiem do zniszczonych i rozdwajających się końcówek profesjonalnej firmy Ce-Ce, nowe, 20 ml, wartości ok. 15 zł (tyle kosztowało). Mam 2 więc jedno mogę wydać ![]() http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=13998 Mam też do oddania 2 w 1 żel + mleczko pod prysznic z serii Hamamelis Yves Rocher, nowe, 300 ml. Jeśli jesteś czymś zainteresowana to daj znać proszę. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie serdecznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! ![]() ![]() kremem Gosh pod oczy serum do włosów mleczkiem pod prysznic Yves Rocher i co teraz?? Dobierzesz coś u mnie niewelkiego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi się jeszcze kilka innych rzeczy ale nic drobnego niestety, bo kredek, eyeliner-ów, szminek i lakierów do paznokci nie używam. Hmmm, a jakiej wartości mniej więcej jest ten puder? Może masz jakieś fajne próbeczki jeszcze, bo byłabym zainteresowana próbką CLINIQUE -PODŁAD W PŁYNIE TIENT HYDRATION MAXIMUM NR 04 IVORY.SKÓRA NORMALNA/MIESZANA ale to chyba za mało? Sama nie wiem, daj znać, chciałabym żeby było uczciwie dla obu stron ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6560 Dołozyłam kilka próbek, może cos weźmiesz?? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-03 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oddam za puder: - Krem pod oczy Gosh - mleczko pod prysznic Yves Rocher - nowe, 300 ml (warte jakieś 20 zł z tego co patrzyłam w sklepie internetowym) - Serum do włosów - ale to, którego mam połowę (otwarte nie dalej jak 2 tygodnie temu) - z pudełeczkiem. Tak chyba będzie uczciwie. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.