![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek, nowe ciuszki. (S-XL) Oczekuję konkretnych propozycji. Zapraszam ;-)
Witam ponownie
![]() Zdecydowałam się założyć nowy wątek, bo do starego nikt nie zaglądał, a ja mam trochę nowych ciuchów na wymianę ;-) Za moje ciuszki poszukuję : - WAX dla blondynek ! - torby plażowej (dużej) - sukienki na wesele, kolor obojętny, rozm L - czerwonych cieni do oczu - e-linerów (najlepiej INGLOT) - składanej parasolki Dziewczyny ! Proszę się dokładnie zastanowić, czy chcecie coś ode mnie, sprawdzić wymiary (lub o nie poprosić, jeśli nie ma) i dopiero wtedy zapytać czy coś znajdę. Nie utrudniajmy sobie życia ;-) Proszę też, żeby odpisywać u mnie. Ja ZAWSZE odpisuję u Was i oczekuję tego samego. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-06-03 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek, nowe ciuszki. (S-XL) Oczekuję konkretnych propozycji. Zapraszam ;-)
BLUZKI :
1. Czarna bluzka, z koronkową wstawką (rękawki z koronki). Bluzka jest "na skos". Stan : db rozm. oceniam na M 2. Śliczna, słodka bluzka z wymianki. Niestety źle w niej wyglądam (za mała) ![]() 3. Cudowna tuniczka, koronkowa, brązowa, z cekinowym paskiem. Rozm oceniam na M/małe L Tunika jest jak nowa. Oddam tylko za coś super ! Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-27 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek, nowe ciuszki. (S-XL) Oczekuję konkretnych propozycji. Zapraszam ;-)
BLUZKI:
1. Super ładna bluzka, wiązana na szyi, w ciekawe wzory. Kupiłam ją w jakimś firmowym sklepie, tylko nie pamiętam jakim, a metka niestety ucięta ![]() 2. Śliczna bluzeczka, rozmiar ok S. Stan bdb. Kolor : kawa z mleczkiem 3. Kolorowa bluzka, na gumeczce, rozm uniwersalny stan db (troszkę wyblakła, ale tylko troszkę ![]() 4. Śliczna koszulowata bluzka w kratkę. Z wymianki, jednak za mała ![]() 5. Różowa bluzka, rozmiar S/M. Opada na ramionka ![]() Stan db (troszeńkę zmechacona), ale nadal śliczna. 6. Szara bluzeczka, krzyżowana na plecach. Rozm. ok M, stan db (trochę zmechacona) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-28 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI I KOSZULE :
1. Bokserka ATMOSPHERE, kolor khaki (ciemniejszy), z siateczką. Rozm ok M. Nie oddam łatwo ![]() 2. Ciemno zielna bluzka koloru ciemnej zieleni, rozm ok M stan -bdb (troszkę noszona) (oddam za niewiele) 3. Czerwona, ładna bluzeczka. Rozm oceniam na M/L stan db ( miała 2 plameczki nie do sprania, to doszyłam w te miejsca po cekince) 4. Intensywnie czerwona bluzka w czarne kropki, rozm z metki to 44, ale jest zawyżony. Rozmiar oceniam na L. Stan bdb 5. Biała koszula Pimkie, rozm oceniam na M, ma rozszerzane rękawy. Stan db posiada plamki na ramieniu, ale jak ktoś się na nią zdecyduje, odpiorę je ![]() 6. Biało- czarna bluzka w paseczki. Stan db. Rozm M/L (oddam za niewiele) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI :
1. Sweterkowa bluzeczka. Rozm S/M stan -bdb. Jest raczej krótka. Oddam ją za niewiele 2. Błękitna tuba DOROTHY PERKINS rozm S/M stn +db (posiada 2 mało widoczne, małe plamki) 3. Zielona (?) a może turkusowa :P bluzeczka z koralikami przy dekolcie. Taka jakby gnieciona. Rozmiarek to L ( na metce XL) Można przewiązać paskiem w talii i będzie też super ![]() 4. Czarna bluzka we wzory, rozmiar uniwersalny. Stan bdb Nie ma !! Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-28 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
KOSZULKI DO SPANIA :
1. Prześliczna, śliska sexy ![]() 2. czarna, śliska koszulka do spania, jak nowa, z tyłu ma skrzyżowane ramiączka. Na zdjęciu brzydko wyszła, w rzeczywistości jest śliczna. Rozm ok. M Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SWETER, BLUZA, GARSONKA(?):
1. Super sweterek TERRANOVA. Rozmiar to S. Nigdy nie używany. Kolor : coś koło kawy z mlekiem ;-) 2. Bluza TOP SECRET, stan db, wymiary na zdjęciu 3. Garsonka/żakiet(?) w kolorze fioletu, połyskującym na niebiesko. Rozm. oceniam na L. Stan -db (z tego względu, iż nie ma jednego guzika, ale jak ktoś się zdecyduje, to dokupię, lub znajdę taki sam ;-) ) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICZKA, SPÓDNICA :
1. Śliczna, plisowana spódniczka w kratkę firmy RIVER ISLAND (czy jakoś tak ;p ) Rozm to 40. Jest z grubego materiału, ślicznie leży. Za coś super. 2. Fioletowo- biała spódnica na gumce. Stan -bdb, rozm od L wzwyż. Oddam za niewiele. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE DRESOWE/ GETRY :
1. spodnie dresowe (czarne), troszkę zmechacone, więc stan oceniam na +db Wymiary na zdjęciu. 2. Nowe (bez metki) dresy, brązowo-pomarańczowe. Rozm. z metki niby L, ale są to M-ki. 3. Getry w szaro-czarne drobne paski. Rozm M, stan bdb Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-12 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
JEANSY ONLY :
Świetne, porządne jeansy super firmy ONLY. Niestety przetarły mi się kiedyś w kroku, ale dobra krawcowa bardzo umiejętnie sobie z tym poradziła i to zaszycie wygląda jakby to tak miało być ;-) Spodnie można podwijać (tak nawet lepiej wyglądają). Dziwię się, że nikt ich jeszcze nie zagarnął ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
JEANSY H&M I NEW LOOK :
1. Porządne spodnie firmy H&M. To nie biodrówki! Mają lekko podwyższony stan. Stan oceniam na bdb. 2. Szare, wytarte (specjalnie-rzecz jasna ;] ) spodnie firmy NEW LOOK. Też nie powiedziałabym, że to biodrówki.. Ale co tam, teraz modne spodnie z podwyższonym stanem ! ;-) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
JEANSY :
Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA:
1. białe, nowe stringi, rozm. ok M - nie ma!! 2. Brązowe stringi rozm. M, tylko przymierzone i wyprane.Nie ma !!! 3. Czarny stanik, rozm. większe A 75 Śliczny jest ![]() Stan +db 4. Czerwony stanik TRIUMPH !! rozm B75 Nieusztywniany, koronkowy, śliczny !! Jak nowy. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-06-02 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
BUTY:
1. czarno-białe buty na dość wysokim obcasie, dobrze trzymają się na nodzę, ponieważ mają sznurówki (dodaje im to uroku). rozm. to 41 stan -bdb (troszkę obdarte czuby, ale troszkę ! ;] ) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DODATKI:
1. czarne, nowe rajstopki ze wzorkiem. Rozm. to S/M 2. Czarny pasek, z muszelkami ;-) 3. Rękawiczki skórzane(?). Są troche zniszczone, więc oddam za drobiażdżek ;] Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-05-11 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1210515769 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1210515602
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kochana,nie ma o czym mowić,nie oddam nowego perfumiku i staniczka za 1 bluzeczkę,a nic po za tym nie widzę.
![]() |
#27 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210515769 i zileony cien w plynie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1208446333
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
perfumove love
|
Interesowała cię u mnie tuniczka. U ciebie spodobała mi się bluzka z żyrafami
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1210515602 oraz płyn do demakijażu Ziaja ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A będziesz robila jakieś dokladeczki???Tak do końca nie jestem przekonana do tej bluzeczki,a już napewno nie oddam za nią nowego perfumku.Daj z nać koniecznie o dokladkach,to może jakoś się dogadamy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.