![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy
Nieaktualne!!
DOKłADKA W POśCIE NR 2 !! ZDJ W POSCIE NR 7! Yves Rocher- żel pod prysznic o zapachu orchidei - użyty raz. Versace Crystal Noir30ml użyte raz, ale niestety nie mój zapach, wolę lżejsze. Kupiony w Sephora, oryginalny w 100% nie ma! Celine Dion Enchanting Dezodorant parfum 75 ml spray nowe Pełna elegancji i wyrafinowania kompozycja Celine Dion Enchanting podkreśla urodę kobiety, jej delikatność i ciepło. Z tym zapachem, każda kobieta poczuje się najpiękniejsza i czarująca. Chciałabym, aby każda kobieta miała świadomość, że zapiera dech w piersiach gdziekolwiek sie pojawi. Chcę, aby kobieta czuła i przeżywała każdy moment życia z fantazją, pewnością siebie i splendorem. W zapachu Enchanting uchwyciłam tę magiczną chwilę, kiedy czujemy się wyjątkowo piękne i pociągające. To chwila, kiedy wszystko jest możliwe - Celine Dion. Nuta głowy: kwiat oliwki, czerwona porzeczka i fiołek alpejski. Nuta serca: biała orchidea, gardenia i frezja. Nuta podstawowa: biała ambra, drzewo sandałowe i bób Tonka. Celine Dion Enchanting - poczuj się, jakbyś była na samym szczycie świata. Christian Dior J'adore Body Lotion 50ml, mleczko do ciała, zużycie zaznaczone na zdjęciu. nie ma Nuta zapachowa: mandarynka, biała róża, afrykańska orchidea, jeżyna, śliwka, fiołek, piżmo, drzewo amarantowe, liście bluszczu. Gosh Nothing Less perfumed deodorant, 150ml, zostało ok pół. To bogata, promieniejąca, romantyczna kompozycja. Magiczny zapach utkany jest ze świeżych, owocowych nut połączonych ze zmysłowymi kwiatowo - drzewnymi. nuty głowy: czarna porzeczka, nuty zielone, nuty serca: magnolia, róża, frezja nuty bazy: mech dębowy, cedr, piżmo, ambra. Yves Rocher Fraise Eau de Toilette 100ml, zużycie widoczne na zdj Truskawka. Yves Rocher Pur Desir de Lilas 30 ml, nowe woda toaletowa o prześlicznym zapachu bzu. W promocji dostałam dwie w cenie jednej, więc jedną mogę wymienić ![]() Ale mam jeszcze jedną, taką samą. Zuzycie minimalne. Perfumy alternatywne (zamiennik) zapachu Tommy Hilfiger Tommy Girl., flakon 90 ml , tylko spróbowane- jeden psik. Mam z wymianki z miłą Wizażanką,ale niestety nie mój zapach. Nuty zapachowe (podaję nuty oryginału Tommy Girl jako, że perfumy alternatywne pachną dokładnie tak samo jak oryginały): Swój charakterystyczny styl zawdzięcza umiejętnie dobranym nutom mandarynki, czarnej porzeczki i mięty. Następnie odsłania aromaty cedru, jaśminu i jabłoni, kończąc ciepłą nutą mchu drzewnego, fiołkami oraz sandałowcem. Dior Dune EDTminiaturka 7,5ml , nowe Zapach, który promieniuje szczęściem, ma w sobie coś z wyrafinowania i wymyślności a jednocześnie jest delikatny, zmysłowy i przepełniony otuchą. Symbolizuje odwieczną kobiecość. Duch i istota szczęścia jest wyznacznikiem jego stylu. Nadaje się na przeróżne okazje, nawet w świecie wielkiego biznesu. Głowalilia, róża, magnolia Podstawapaczuli, cedr, drzewo sandałowe, wanilia Sercebrzoskwinia, morela, bergamotka, cynamon Dior Dolce Vita miniaturka 7,5 ml, zuzycie ok 1ml. Naturalna, świeża kompozycja idealna na lato, na aktywny wypoczynek, na sport, lub zawsze kiedykolwiek zapragniesz łagodnego, uspokajającego zmysły aromatu. To ciepłe słońce zanurzające się w głębiny morskie i wiatr, który razem z piaskiem niesie aromat polnych kwiatów. Głowalilia, drzewo różane, porzeczka, figa, bergamot, mandarynka, jałowiec Podstawapiżmo, ambra, paczula, wanilia, drzewo sandałowe, bób tonka Sercewanilia, jaśmin, róża, ylang-ylang, orris, piwonia, biała frezja *** Obie miniaturki kupione były na lotnisku w zestawie. Idealne do torebki. ************************* ********** Perfumy wymienię TYLKO NA INNE ZAPACHY, proponujcie ![]() Chętnie na: - Jakies perfumy z Yves Rocher - lubię też Mexxy - C'thru Romance!!!!!! albo Dream! - biała kredka do paznokci ORIFLAME - Oriflame Hydra Energy Fluid - krem na dzień Iwostin spf 20 Zapraszam ![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-07-14 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
DOKłADKA!
MAC- cienie do powiek, jeden to kolor old olive, drugi niestety nazwy nie mam, ale jest brązowy. Odsypka po ok. łyżeczce. Pudełko brązowego jest lekko pęknięte. NUXE - Creme Fraiche Surractive- krem nawilżający na dzień i na noc- zużycie niecała 1/3. Yves Rocher fraise - truskawkowy błyszczyk do ust. Pięknie pachnie truskawką. Raz spróbowany. Yves Rocher Luminelle - 5 mini Lipsticks - 5 mini pomadek w kolorach czerwieni, różu, brązu, złota. Nowe. Smacker - kiwi i truskawka, użyty ok 5 razy, trochę porysowany od noszenia w torebce. Max Factor Pan Stick Olive 40, zużycie minimalne. Isa Dora róż do policzków w sztyfcie kolor nr 48, użyty 2 razy APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Nivea Visage Young beautiful skin - krem koloryzujący, wazny do 09.2008 Fa Deodorant vaniliowy- polowa Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy ziaja tin tin maseczka antybakteryjna - polowa AA expresso slim - krem ujęsrniający do biustu- użuty 2 razy Tanita balsam ujędrniający do biustu- użyty raz LRP Anthelod 50+lait - użyty raz nie ma Soraya maseczka dotleniająca z efektem gommage- polowa Nivea Baby krem pielęgnacyjny - zostalo 3/4 Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny Dermacol - podkład kryjący- niestety nie wiem jaki kolor, bo naklejka sie odkleiła, ale nadaje się do lekko opalonej buźki- zużycie nieznaczne Clinique - stay perfect spf 15, 04 perfect linen- wypróbowany Alfaparf Semi di Lino- krem wygładzający do włosów- użyty raz. Carmex- balsam do ust 10g - sprobowany. Większość z tych rzeczy oddam za drobiazg. Nie szukam niczego konkretnego. Może coś dobrego do włosów. Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-06-23 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wstepnie interesują mnie Crystal Noir oraz mini Diorki
![]() Za Crystal Noir mogłabym zaproponować Just Cavalli Her ![]() Za miniaturki Diora - pełnowymiarową mgiełkę do ciała z The Body Shop Aqua Lily (lekki, świetlisty). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej
A moze za Versace chcialabys ok 40/50 true star lub ok 23/30 Escada Into the blue.Moge zaproponowac rowniez cos z kolorwki mam paletę cieni Mac z kolekcji Fafi Heatherette Trio 1 użyta dosłownie dwa razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-06-23 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czy interesuje Cię za oba diory zapach D&G the one pozostał 1/3 z 50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
perfumove love
|
Fajnie
![]() ![]() Jak widziałabyś naszą wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widzę wymiankę? Wiesz, nie sprawdzalam dokladnie ile kosztuje jabluszko i ile versace. Jeśli uwazasz, że Twoje jabłuszko jest więcej warte niż to co sobie wybralas, to może dobierzesz sobie coś jeszcze z kosmetyków ktore dodałam w drugim poście. Dziewczyny, Verscace jest w trakcie negocjacji, więc narazie dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit. A może mogłabym skusić Cię czymś jeszcze za filtr LRP? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Yves Rocher Pur Desir de Lilas 30 ml, nowe
Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy Carmex- balsam do ust 10g - sprobowany. poza watkiem mam yves rocher o zapachu zielonego jabluszka75ml odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
astronomiczna Aniu- niestety nic nie zlalazlam
Phdwao - dziękuję, ale z opisu wynika, że to raczej zapach w stylu tych cięższych, nieowocowych, a ja zdecydowanie wolę owocowe. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jednym słowem kolekcjonujesz jedynie zapachy? i tylko tego typu wymianki Cię interesują
![]() No trudno, nie mam nic do pozbycia się w tej kategorii...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Carmex- balsam do ust 10g - sprobowany.
MAC- cienie do powiek, jeden to kolor old olive Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny coś u mnie??
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
sun jest w fazie powiedzmy negocjacji.
Mogłabyś zarezerwować dla mnie te 3 rzeczy i za kilka dni (moze nawet jutro) powiedziałabym Ci czy sun moze byc twoje??
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za Yves Rocher Fraise Eau de Toilette 100ml Truskawka lub puder joko mozaika?
proszę odp u mnie z perfum poza watkiem mam zapach Adidas Friuty Rhythm ok 20% z 50 ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.