Wody perfumowane damskie

Dolce&Gabbana The One For Men woda toaletowa 50 ml dla mężczyzn
DOLCE&GABBANA The One Woman Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml
Dolce & Gabbana The One for Men 50ml woda toaletowa
Dolce&Gabbana The One

Nasi użytkownicy zostawili 270 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 lutego 2025 o 17:09
    Kocham ją
    The One - kocham za jeden z najbardziej nietuzinkowych zapachów. Jeśli chodzi o zapachy jestem wymagająca. Swój pierwszy flakonik otrzymałam w prezencie. Zakochałam się w tej perfumie i nigdy nie odkochałam. Przemiłe słodkie nuty otulające zapachem. Kończę drugi flakon. I chyba kupię kolejny. Polecam.
  • 6 stycznia 2025 o 11:21
    Otworzył mi oczy na słodkie zapachy
    Od młodych lat używałam lekkich, owocowych zapachów. Mdliły mnie wszystkie słodkawe perfumy, aż do próbki The One. Przepadłam ... młoda, roztrzepana ... nagle poczułam zapach przepełniony kobiecością, wielkim ciepłem i słodyczą. Jakie było moje szczęście, gdy dostałam flakon w prezencie. Teraz jestem dorosłą kobietą, kolekcjonuję perfumy o różnych nutach, ale The One jest zawsze ze mną, nadal komplementowany , nadal dla mnie ważny. Może i to sentyment, ale trwałość i ciepło, które daje w serduchu są niezastąpione.
    Zalety:
    • Elegancja
    • Ciepło
    Wady:
  • 22 grudnia 2024 o 11:58
    bardzo kobiece perfumy
    Dolce & Gabbana The One to klasyk, który od lat zachwyca swoją elegancją i zmysłowością. To zapach niezwykle kobiecy, ciepły i otulający, idealny na wieczorne okazje, ale w chłodniejsze dni świetnie sprawdzi się też na co dzień. Jest to kompozycja, która łączy w sobie słodycz, kwiaty i delikatną orientalną głębię, co czyni ją uniwersalną, a jednocześnie intrygującą. W nutach głowy wyczuwalne są soczyste i słodkie akcenty brzoskwini, liczi, mandarynki i bergamotki. To owocowe otwarcie jest radosne i kobiece, ale jednocześnie nieprzesłodzone – od razu wciąga i zapowiada coś wyjątkowego. Serce zapachu to ciepłe, kwiatowe nuty lilii, jaśminu i konwalii, które dodają całości elegancji i lekko pudrowego charakteru. Jednak to baza sprawia, że zapach zostaje w pamięci – wanilia, ambra, piżmo i wetyweria tworzą zmysłowy, otulający akord, który idealnie wybrzmiewa szczególnie w wieczornych sytuacjach. The One to perfumy idealne dla kobiet, które chcą podkreślić swoją kobiecość w elegancki, a zarazem subtelnie uwodzicielski sposób. Jest w nim coś klasycznego, ale jednocześnie przyciągającego uwagę, dzięki czemu pasuje zarówno do eleganckiej sukni wieczorowej, jak i bardziej codziennego zestawu w chłodniejsze dni. Jeśli chodzi o porę roku, zapach ten najlepiej sprawdza się jesienią i zimą – jego ciepłe, otulające nuty wanilii i ambry pięknie rozwijają się w niższych temperaturach. Na lato może być zbyt ciężki, choć wieczorami nadal może mieć swój urok. Trwałość jest bardzo dobra – na skórze utrzymuje się kilka godzin, a na ubraniach wyczuwalny jest nawet następnego dnia. Podsumowując, Dolce & Gabbana The One to zapach dla kobiet ceniących elegancję i wyrafinowanie. To taki typ perfum, który zawsze przyciąga komplementy – ciepły, otulający i niesamowicie kobiecy.
    piccess
    30 grudnia 2023 o 22:01
    Słodka elegancja
    Ten zapach otula słodyczą i elegancją jednocześnie. To chyba jedyny testowany przeze mnie zapach, który pomimo swojej słodkości jest mocno elegancki, pełen wdzięku i seksapilu. Bardzo mocno wyczuwalna wanilia, która jest słodką nutą, ale jednocześnie trochę mdłą. Podbija go mocno piżmo. Czuję również słodką i orzeźwiającą mandarynkę i egzotyczne liczi. Lekko wyczuwalny jest także jaśmin. Generalnie jest to całkiem fajny zapach, ma w sobie to coś. Co prawda nie porwał mnie, ale jest bardzo przyjemny. Pomimo, że lubię słodkie zapachy to w The One mocno wyczuwalna jest wanilia, która dla mnie na dłuższą metę może powodować ból głowy. Otrzymałam próbkę, wykorzystałam ją w całości, ale to tyle. Więcej nie chciałabym używać ze względu na powyższe.
  • 15 listopada 2023 o 10:30
    LUKSUS OD Dolce & Gabbana
    Dolce & Gabbana The One EDP to perfum , który kojarzy mi się z luksusem. A luksus jest drogi , więc na moją kieszeń nieosiągalny. Jednak udało mi się otrzymać perfumetkę tego zapachu od przyjaciółki z limitowanej wersji , która pachniała właśnie tym luksusem . Podobał mi się ten zapach , ale jak wiadomo na każdej skórze inne są odczucia zapachowe. Perfum zamknięty w szklanym flakoniku o pojemności 30 ml. Na którym jest tylko czarny napis marki . Nuty zapachowe jakie podaje producent to : nuta głowy: mandarynka, bergamotka, liczi nuta serca: jaśmin, lilia, śliwka, konwalia nuta bazy: wanilia, ambra, piżmo, wetiwer Moje odczucia zapachowe to słodka mandarynka , lilia i wanilia, które uwielbiam . Zapach trwały i wyraźny, ale nie uciążliwy i ciężki. Jak dla mnie to petarda. Używam go tylko okazjonalnie ponieważ chcę go czuć w wyjątkowych okazjach. Ale tak naprawdę nadaje się i na dzień i na wieczór. Czuję się kobieco , intrygująco, uwodzicielsko i luksusowo , więc czego chcieć więcej ? Przecież każda kobieta zasługuje na wszystko co najlepsze .
    Zalety:
    • słodkie nuty zapachowe
    Wady:

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie