|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
| Pokaż wyniki sondy: jaki to typ kolorystyczny | |||
| wiosna |
|
1 | 7,14% |
| lato |
|
9 | 64,29% |
| jesień |
|
4 | 28,57% |
| zima |
|
2 | 14,29% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
typ kolorystyczny
jeszcze raz proszę o określenie tego typu kolorystycznego ... potrzebne mi to na wczoraj więc proszę o szybką pomoc ..
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
pomocy !!!!!!!!!!
(((((((((((
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ZUPEŁNIE
1. Jak się opalasz" Opalam się w miarę szybko... Opalenizna jest w odcieniu ciemnego brązu lekko takiego różowatego .. 2. Kolor oczu - widać dokładnie na zdjęciu 3. Piegi - b.mało złoto brązowe 4. Cera - nie potrafie określic .. wydaje mi się że na twarzy jest taka złotawa .. może zdięcia coś powiedzą 5. Naturalny kolor włosów ciemny brąz złote - rudawe 6. Kolor ust chłodno rózowo fioletowe 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? dobrze- czarny,, bialy, , zóły zielony błękitny zle- rozowy, pomaranczowy, bordo |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: typ kolorystyczny
jeszcze jedno zdjęcie twarzy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
wizażanki pomocy !!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Na pierwszy rzut oka - lato. Ja nie lubie okreslac typu kolorystycznego po zdjeciu. To malo profesjonalne.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wiem ale jak już nie ma rady .. moim typem była jednak wiosna .. a tu proszę .. i sory że takie zdjęcia nie wyjściowe ..
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
niech sie odezwie ktoś kompetentny
((((( bardzo proszę ..
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
podciągam w góre
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Kazdy kompetentny odpowie Ci tak samo, jak ja - analizy kolorystycznej nie robi sie "na odleglosc"
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
......
Szyna jest osobą kompetentną w tym temacie
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
ajj to spaliłam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
liczyłam na większy ruch :P
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zobaczyłam zdjęcia, to pomyslalam, ze lato. 'le jak przeczytalam opis+zdjecie, to mysle, ze wiosna. 'le to prawda, ze ciezko jest zrobic pewną analizę kolorystyczną na odległość. a powiedz, w jakim kolorze jest Ci lepiej: w srebrnym, czy złotym? i czy zawsze miałaś taki kolor włosów, czy może kiedyś miałaś jasne? piegi masz intensywne, czy mało wyraźne, rozmyte?
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
rozmyte .. bardzo malo ale jeśli już są to rozmyte zlewają się ze skórą ..nie noszę ani tego ani tego ..
a jeśli w dodatkach to sama nie wiem .. ale z kolorów to najlepiej się czuje w czerni zieleni dosyć jasnej żółty nawet jaskrawy ..
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jak sie robi analize kolorystyczna, to najpierw najlepiej zorientowac sie, czy jest sie typem cieplym, czy zimnym. jesli lepiej wygladasz w srebrze, to jestem zimnym, a jesli w zlocie, to cieplym![]() a piegi rozmyte są przy ciepłym typie. ogolnie duzo mi sie tu z opisu zgadza na wiosne i jak tak patrze na zdjecie, to to mozliwie, wiec ja bym obstawiala wlasnie wiosenke
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze zdjęcie z dzieciństwa
dołącze miałam jaśniejsze włoski
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze się zapytam .. zostać przy tym kolorze włosów czy mogę zmienić a jak tak to na jaki ..
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
podciągne jeszcze w góre
I bardzo dziekuje agatce i wszystkim za pomoc ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.