|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Głównie pielęgnacja włosów, inne
Aktualnie szukam:
DO WŁOSÓW: - Inter Fragrances, Seboradin, Balsam regenerujący - Inter Fragrances, Seboradin Niger, Lotion z czarną rzodkwią - Inter Fragrances, Naphera Hair Balm, Balsam z naftą kosmetyczną - Joanna, Naturia, Maseczka nawilżająca 'Miód i cytryna' - Fitomed, Odżywka ekstraziołowa regenerująca z kompleksem witaminowym (włosy suche i normalne) - L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych - L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania - MYPA, Shea Karite, Maska do włosów z masłem shea (na pewno do kupienia w Naturze) - MYPA, Aloe Vera, Maska do włosów z aloesem (jw.) - WSZELKIEGO RODZAJU ODŻYWKI I MASKI DO WŁOSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH, mile widziane apteczne czy profesjonalne, dostępne w salonach fryz.! MAKIJAŻ: - matowe cienie do powiek (różnych firm) oraz potrójne cienie Manhattan Perfect Eyes Eyeshadow - błyszczyki do ust (efekt "tafli wody") - czarny tusz do rzęs z GRZEBYCZKIEM (np. Maybelline, Lash Stylist) PIELĘGNACJA: - Dove Summer Glow, balsam do ciała, raczej do jasnej karnacji lub inne balsamy brązujące (najchętniej Nivea, L'Oreal, Ziaja) (można kusić, ale obecnie na "gwałt" nie potrzebuję )- krem do cery wrażliwej, najlepiej AA - mocno nawilżający krem do stóp/popękanych pięt - wszelkie balsamy, masła do ciała o zapachu wanilii, kakao, czekolady, owocowe też mogą być (w chwili obecnej nie potrzebuję, mam spory zapasik ;-))- masło do ciała "Rebuilt" Ziaji, 'Ukierunkowane ujędrnianie' (może być też serum z tej samej serii) ORAZ: - Olejek kokosowy (nierafinowany), ze słodkich migdałów, macadamia, jojoba, avocado, masło shea i kokosowe - półprodukty z Thanatosa, ECOSpa, Mazideł itp. BĘDĘ BARDZO ZADOWOLONA RÓWNIEŻ Z ODLEWEK CZY PRÓBEK TYCH KOSMETYKÓW (chcę je wypróbować)! Na odlewki mogę dostarczyć opakowania, pudełeczka. Tu mój wątek wymiankowy: klik! A na to poluję (fotki niektórych kosmetyków )):
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-22 o 10:49 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Głównie pielęgnacja włosów, inne
miejsce na dalszą część listy zyczeń
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-20 o 17:49 Powód: dokładka do listy |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Głównie pielęgnacja włosów, inne
L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania -- radzę Ci iśc po to i kupić w aptece, dasz za nią 18zł, ale efket jest wart nie takich pieniezy
stosują ją bo bardzo wypadały mi włosy, już po pierwszym użyciu mniej mi wypadło, teraz (po ok.8), gubie włosów na cały dzień mniej niż przeciętnie zdrowy człowiek ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

)
(w chwili obecnej nie potrzebuję, mam spory zapasik ;-))
)):