|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymianka ;D
Witam Drogie Wizażanki!
Oto mój pierwszy wątek wymiankowy więc proszę o wyrozumiałość. Znajdują się tutaj ciuszki w rozmiarach xs, s, m i l. Oczywiście jeśli jest to możliwe pisze rozmiar, jeśli jednak jakaś Wizażanka chciała dodatkowe wymiary proszę śmiało pisać ![]() Ubrania na zdjęciach są dopiero co z suszarki więc nie są wyprasowane, ale oczywiście przed wysyłką jeszcze raz je wypiorę i uprasuję. moja wish: -ubrań s/m/l -rurek (różne kolory) -spodni dresowych -bermud -kozaczków lub saszek (na płaskim obacasie [38, 39]), -kolorowych bądź czarnych legginsów i getrów, -trampki, adidasy, baleriny rozmiar 38, 39 -koszulek z nadrukami -koszulek z zespołami -naszywek -torebek -czap ;d i oczywiście wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() a więc: 1.Różowa torebeczka /avon 2.Moro /upominek z Francji 3.Torebeczka "banan" sportowa, biała /paski po bokach 4.Jeansowa torebka /Rocky 5.Jeansowa /lekki brokat. Edytowane przez 0nlyh0p3 Czas edycji: 2008-08-19 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymianka ;D
1,2,3 TOP (no boundaries) /biała
4. TOP (seventy seven) S /paski: zielone, żółte białe 5,6 elegancka bluzka (bay) /jasny brąz ![]() Edytowane przez 0nlyh0p3 Czas edycji: 2008-08-19 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
1,2,3 Jeansowe bermudy, 36
4,5,6 Niebieska bluza(Stretch Boniour Grirl) L / po bokach rękawów niebiesko czerwone paski. /lekko uszkodzony zamek, który działa ![]() ![]() Edytowane przez 0nlyh0p3 Czas edycji: 2008-08-19 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
(;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
czy mogłabyś mi przesłać albo wstawić u mnie w wątku dokładniejsze zdjęcia tej białej torebki?? i jak ona wygląda na Tobie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szukam czegos innego, bardziej do biura
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1219256006
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
za bezowy fishbone cos bedzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mozna prosic wymiarki sweterka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie, sorry ze tak pozno odpisuje ale w wishliscie nie zauwazylem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za tą białą torebeczkę?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.