|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Armani Emporio, zapachy meskie, Shine Curl Loreal
NIEAKTUALNE
Witam, wymienię podkład Superfit Clinique o odcieniu 01 (Shell)- lekko wgnieciona nakrętka, zużycie minimalne; Lancome Juicy Tubes, World Tour w kolorze Rio Mango, testowany; cień pojedynczy Bourjois, odcień Marron Glace, testowany. Stan przedmiotów widać na zdjęciu. Wszystkie są kupione w przeciągu ostatnich 2 miesięcy. Wymienię na Emporio Armani She, kosmetyki do włosów kręconych (najlepiej Loreal), lub jakiś lekki, ale nie przesadnie świeży zapach męski, nieużywany, np. Burberry Touch lub Dunhill London. Może też być puder prasowany w bardzo jasnym odcieniu, z lusterkiem, o dość dużej pojemności, najlepiej nieużywany. Za Emporio She mogę tez wymienić inne zapachy: Burberry Brit 30ml, ubytek 2 rozpyleń; Limitowana wersja Cerruti 1881- Lumieres d'ete, ok. 95/100ml, Lanvin Oxygene 75ml bez kilku rozpyleń, max. ubytek 2ml, nieaktualne, Cerruti Image 40/50ml, nieaktualne. Dołączam zdjęcie. Wszystkie oprócz Cerruti Image posiadają kartoniki. Dorzucam: Fragonard Eau Fantasque min, 40ml, ekstrakt perfum, ok. 10ml/50ml Ralph Ralph Lauren, odżywka do paznkci Sally Hansen No more peeling, odżywka Rimmel, Stronger, lakier do paznokci Maybelline Forever strong plus iron, kolor 16, Rose attraction, krem do twarzy SVR Xerial 5, została połowa tubki (na początku była wypełniona do ok. 70% wysokości), ok. 35-40m/50ml, odżywka do włosów Gliss Kur Płynny jedwab, nowa. Jeśli ktoś jest zainteresowany mam też korale z serpentynitu, 58cm długości, z kulek serpentynitu o średnicy 12mm, z kwarcem mszystym i onyksem, bardzo fajne i bransoletkę z rodonitu, agatu i onyksu, długości 19cm. To oczywiście rękodzieło ![]() Edytowane przez elmilinden Czas edycji: 2009-03-08 o 10:38 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Armani Emporio, zapachy meskie, Shine Curl Loreal
Mam Tigi do lokow http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8781
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ivanna, chyba nie, nic nie znalazłam.
A Tigi to taki "dopalacz" do skręcania, rozumiem? Bo mam to mleczko układające Matrix i szczerze mówiąc nie lubię takich preparatów i jakoś średnio na mnie działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Czy interesuje Ciebie za Cerruti 1881 nowy duzy puder Orlane 31 g dla jasnej karnacji 01 i i naturalnej ,raczej bezdrobinkowy( ma mikroskopijne drobinki rozjasniajace) ,zawiera skladniki pielegnujace i witaminy ,idealnie sie rozprowadza ,caloroczny bo raczej jest jasny jak na taki produkt ,nie nadaje raczej sie do torebki chociaz to puderniczka bo duzy spodek i ciezki ,delikatnie mazniety opuszkiem palca ( ja mam ciemna karnacje i jest za jasny jak naturalny ),ladnie pachnie ,waznosc 60mies .Tyl opakowania ze skladem jest zrobiony z mojego pudru ciemniejszego.
Tu jest link do strony pudru i producenta www.orlane.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ewapawliszyn, szukam tylko pudru z lusterkiem, typowo do torebki i tylko do poprawek.
Szukam kosmetyków do włosów kręconych, gęstych, ale cienkich- czyli raczej nawilżających odżywek lub masek. Ew. mogą być kredki do oczu Bourjois z serii Metallise- turkusowa i fioletowa ![]() Ew. rozważę jakiś dobry tusz do rzęs (poza Max Factor i Loeral), który nie niszczy rzęs i nie wysycha po tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestey nie mam nic za bardzo z tego co szukasz konkretnie do makijazu tylko inne kosmetyki nowe ze sredniej polki , moj puder jest to duza puderniczka ,niektorzy tez ja nosza do poprawek w pracy w ciagu dnia ,jak komu jest wygodnie .Ja mam ciemniejsza karnacje i twoja kolorowka podklad mi nie bedzie pasowal,moze cien Bourjois ,jak wyglada twoj blyszczyk na ustach i co wzamian jeszcze szukasz i jakie odcienie bo tuszu i odzywki nie mam .Mam jasny nowy podklad z MF HYPERSMOOTH nr 01 Ivory cieply piaskowy bez
taki zielony turkus i fiolet to mam tylko podwojne nowe cienie z lumene ,zadnych kredek w tym odcieniu ,tylko z Bourjois mam czarn kredka raz zatemperowana z grzebykiem do brwi i brazowy nowy blyszczyk z serii Rouge Chic beige nr 7 i 3-4 razy uzyty cien sypki Regard nr 3 roz zlamany zlotem Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-08-24 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Podkłady MF wszystkie są na mnie za ciemne
![]() W zasadzie nie szukam kosmetyków do makijażu, bo używam tylko kilku swoich ulubionych i wszystko mam ![]() No więc nie wiem... Ew. mógłby być krem na dzień z filtrem Avene Hydrance Optimale UV albo Iwostin o przedłużonym działaniu. Niestety nie wiem, jaki jeszcze, bo np. od SVR dostałam kiedyś niezłego uczulenia, więc raczej nie lubię eksperymentować... No ale krem to raczej nie za perfumy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie mam z pielegnacji jaka uzywasz ani zadnych z produktow co szukasz jedynie zestaw nowy zapakowany w kasete Artistry do cery wrazliwej
Lagodny krem oczyszczajacy tuba 125 ml ,tonik 250ml ,mleczko nawilzajace 75ml zestaw taki tez jest wartosci wody Moze tez byc 70ml z 75ml Wish EDP jest kartonik z folia jeszcze Podobno kosmetyki te sa bardzo dobre,ja nie probowalam bo mam mieszana skorea ten zestaw jest do wrazliwej Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-08-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
niestety nie mam nic z Twojej Wishlisty, ale może jednak znajdziesz u mnie coś za którąś z tych rzeczy:
Lancome Juicy Tubes, World Tour w kolorze Rio Mango, testowany; cień pojedynczy Bourjois, odcień Marron Glace, testowany. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zobacze czy mam spray do loków z Loreal i dam znać. Podklad Clinique mnie interesuje
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mogę tez wykonać dziwny manewr
![]() Jeśli ktoś byłby chętny na taką wymianę, to z chęcią wymienię Burberry Brit na... Burberry Brit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Poszukuję też Emporio Armani Diamonds lub Night, Burberry London i innych ciekawych zapachów, gdyby ktoś miał na zbyciu oraz chciał się wymienić.
Wszystko to nie przyszło mi do głowy podczas pisania wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Umbra, nic
![]() memento12, nie znam zapachu Paris Hilton. Ale jak jest w klimacie Baby Doll, to nie bardzo będzie mi odpowiadał... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jest bardziej slodki niz baby doll bardziej w klimacie escady moon sparkle ,typowy slodziak ,baby doll ma ostra nute na poczatku a paris jest lagodniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jak jest podobny do Escady, to zdecydowanie nie dla mnie. Dla mnie już Baby Doll to typowa cytrusowa landryna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za złoty cień burżujka i podkład clinique
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, z chęcią pozbędę się tego podkładu i innych kosmetyków bo u mnie będą leżeć aż się zmarnują, ale najbardziej są mi potrzebne kosmetyki do włosów kręconych. Jeśli chodzi o inne rzeczy, to nie dość, że jestem wybredna, to jeszcze używam niewielu kosmetyków. Dlatego właśnie chciałabym się pozbyć tych, które mam, bo wiem, że nie będę ich już używać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: Limitowana wersja Cerruti 1881- Lumieres d'ete, ok. 95/100ml,
? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.