dyskoteki,taniec- lubicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-09-28, 15:39   #1
nastolatkaaa
Przyczajenie

dyskoteki,taniec- lubicie?

Czesc dziewczyny! ile z was nie moze wytrzymac siedząc w weekend w domu? ja ososbiscie uwielbiam tańczyc i chodzic na dyskoteki,zawsze mozna sie ładnie,seeeeexi [czasem baardzo ] ubrac...
ale poza tym podoba mi sie to,że w takich miejscach jak disco,modny klub czy cos,mozna zobaczyc swietnie wystrojone dziewczyny [o facetach nie mówie ponieważ mam juz jednego]
nie myslcie ze jestem jakiejs innej orientacji,ale lubie patrzec na wypracowane makijaże,ubrania i ciekawe osoby - np ostatnio bylo kilka lasek i kazda w innym kolorze ubrana,a fryzury te same -wygladalo smiesznie ,ale przyznam ze zwracaly uwage! a jakie sa wasze wrazenia?
nastolatkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 16:07   #2
oceania
Rozeznanie

GG do oceania
Re: dyskoteki,taniec- lubicie?

Hmmm...dyskoteki powiadasz? No więc ja nie chodzę...po pierwsze: u mnie, w Białogardzie <u>nie ma</u> takowych, a po drugie, nie należe do osób lubiących gatunek muzyki typu "umc umc" . Pewnie-jak bym chciała, to chociaż na szkolne bym chodziła-ale nie lubię tego... A co do "domowych" weekendów-jestem raczej takim typem człowieka, który nie stroni od domu . Lubię oczywiście wieczorami połazikować czasem po mieście ze znajomymi... (tak min. spędziłam zeszłoroczne andrzejki - z przyjacielem i koleżanką) Tzn. lubiłam, bo gimnazjum się skończyło, i wiele osób, z którymi się bardzo zżyłam dawno nie widziałam. A nowa klasa...no cóż... Ale to dopiero początek.
Podsumowując: nie mam możliwości chodzenia na dyskoteki, a nawet, gdybym miała, to bym z niej nie korzystała. Większość czasu spędzam przed komputerem-wiadomo, gdzie
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 16:31   #3
Camilla
Zakorzenienie

W liceum raczej chodziłam po pubach.Ale kiedy zaczęły się studia to moja najlepsza przyjaciółka wkręciła mnie e świat minimalu i hausu. Ja raczej chodze do klubów, dyskoteki nie bardzo mi odpowiadają tzn. grana tam popularna muzyka, którą można poprostu usłyszeć w radiu no i przyznam często tzw. towarzystwo ( co nie znaczy że jestem snobką, ale tzw. karki i dresy mnie odstraszają ).Na początku co weekend teraz rzadziej chodzę, poprostu wolę staranniej dobierać imprezy, nie należą one też do tanich,a poza tym troche się zmęczyłam, no i popularny u nas w Poznaniu klub Sqlap stracił dla mnie swoją magię...Stał sie bardzo TRENDY i przychodzi tam wiele często przypadkowych osób, żeby się tam POKAZAĆ bo tak WYPADA .
Ogółem to uwielbiam tańczyć i ubrać się nieco inaczej niż na codzień...Ale nie powiem średnia wieku się zaniża, ostatnio mój qmpel zażartował że przedszkole zamiast iść do muzeum trafiło do Sqlapu .Wiekszość dziewczyn tam obecnych nie miała nawet dobrze wykształconego biustu ( nie mówię tego przez złośliwość) dziecinne buzie i nie powiem rozglądało się nieco zagubionym i wystraszonym wzrokiem.
Pozdrawiam
Kamila

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 16:50   #4
Komanka
Rozeznanie

>a jakie sa wasze wrazenia?

Za duzo hałasu, za dużo mrugających świateł, za dużo dymu papierosowego. To moje wrazenia Przez piewrsze 2 lata studiów bywałam na dyskotekach (średnio raz na kwartał), ale od dawna mnie to nudzi. Na szczęście mam męża, który też nie cierpi dyskotek

A taniec? Taniec KOCHAM! Ale nie ten dyskotekowy, gdzie każdy się giba sam Towarzyski!!! Chodziłam w dzieciństwie przez 6 lat do klubu tańca towarzyskiego i do dziś pozostała mi miłość do walca, rock'n'rolla, samby, rumby, passodoble, foxtrota (możliwe błędy w pisowni ) i wielu innych! Gdy chcę potańczyć, to włączam kasetę lub płytę albo poluję w radiu na odpowiednie "kawałki", głośność podkręcam i tańczę, tańczę, tańczę...Aż do zadyszki, bo forma juz nie ta

A w sexi ubrankach wolę się pokazywać mężowi w zaciszu domowym
Komanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 17:56   #5
Beza
Raczkowanie

Cześć
Sorki, ja zupełnie nie na temat, ale nie będę mogła zasnąć, jak się nie dowiem
Kamila możesz mi powiedzieć, co to jest minimal?
Wiem, że jestem sporo do tyłu( aczkolwiek orientuję się co to za rodzaj muzyki house ) niemniej jednak określenie minimal kojarzy mi się nieodmiennie z siecią sklepów spożywczych
Z góry dzięki za info
Beza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 18:10   #6
Camilla
Zakorzenienie

Re: dyskoteki,taniec- lubicie?/do Bezy

Cześć Beza.
Heh...dobre z tymi sklepami .
Już wyjaśniam. Minimal to przeciwieństwo melodyjnego i miłego dla ucha hausu (chociaż i też bywa cięższa odmiana np. progresive czy acid).Minimal to ciężka odmiana techno nie jest to jakieś umcyk umcyk jak np. Manieczki (nie wiem czy o nich słyszałas, są bardzo ponoć popularne poza Poznaniem)można to porównać do metalu jeśli chodzi o ciężkość brzmienia. Nie wiem czy słyszałas o Tresorze?? Jest to zarówno wytwórnia jak i klub w Berlinie, ta impreza właśnie przywędrowała stamtąd do Poznania i właśnie na Tresorze jest grany minimal (choć nie tylko).
Jeśli chciałabyś się troche z nim obsłuchać to polecam ściągnąc np. z Kaazy jakieś ciekawe sety dj-ów wystarczy wstukać w wyszukiwarke Minimal, z tych co lubię mogę Ci polecić Jeffa Millsa, Surgeona,jamesa ruskina,pacou,dj. Rusha,Vogla.Ciekawy jest rónież Timo Maas (jest on jednak hausowym wykonawcą ,ale z tego ciężaszego brzmienia).Gdybyś chciała się z tym obsłuchać to ściągaj najlpeiej całe sety, a nie pojedyńcze kawałki które są często wyjęte z kontextu.
Pozdrawiam
Kamila

jesteśmy razem

Stary 2003-09-28, 18:40   #7
Juja
Raczkowanie

GG do Juja

uwielbiam sie bawic ale w Radomiu nie ma gdzie
Dyskotek nie lubie ze wzgledu na okropniasta muzyke i dziwnych ludzi ktorzy tam przychodza (bez obrazy, to tylko moja subiektywna opinia)
lubie podobne klimaty jak Kamila minimal, house, deep house , d'n'b i goa trance na imprezy musze jezdzic do Warszawy Lodzi albo Krakowa a najlepiej to na wakacjach za granca, tam w klubach jest kultura, nie to co u nas ehhh...
Co do ubrania to dla mnie nie odgrywa za tak waznej roli, nie ubieram sie "seeeexi" czyli jakas krotka spodniczka + obcasy bo to niewygodne wole sprawdzony stroj spodnie + top i wygodne buty
Juja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 21:52   #8
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte

Ja uwielbiam taniec i zabawę, ale dyskoteki od jakiegos czasu zaczęły mnie nudzić. Wolę raczej dobre, domowe imprezy, tym bardziej, że moim znajomi mieszkają raczej w domach jednorodzinnych (tzn. ich rodzice ) gdzie jest dużo miejsca na tańczenie. Na domówkach mamy muzykę, jaką akurat chcemy i ogólnie warunki są lepsze (nie jest nadymione itp.)
Na dyskoteki chodziłam trochę przez pierwsze 2 lata studiów, potem nam jakoś przeszło.
Ale nawet imprezy domowe lubię tak średnio 1 na miesiąc. Jeśli chodzi o weekendy jesienne to lubię je spędzać z chłopakiem z domku, pod kocykiem, przed TV lub przed kompem , czasem wyjść na godzinkę na spacer lub przejechać się gdzieś autkiem

Jestem raczej domatorem. Wybawiłam się w czasach liceum
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-28, 21:53   #9
Camilla
Zakorzenienie

Re: dyskoteki,taniec- lubicie?/do Juji

Juja bardzo sie cieszę, że też lubisz te klimaty co ja. Za d'n'b akurat nie przepadam, może dlatego że nie bardzo wiem jak się do tego poruszać (hehehe...jakby być podłączonym do prądu?? ale qmpel mi mówił że tak jakby twista tańczyć . Często bywam na imprezach RDST i czasem na Imporcie . Zapraszam Cie również do Poznania, jakbyś kiedyś miała czas i ochotę (co prawda dosyć daleko od Radomia). Właśnie w ubiegły piątek był tresor, niestety dosyć kiepsko grali, a szkoda.... W każdym razie co weekend w sqlapie odbywają się fajne imprezy (najczęściej hausowe)i serdecznie zapraszam. A co do ubioru to też tak jak ty preferuję jakis fajny top na ramiaczkach, jeansy (choć niekoniecznie) i jakieś adidaski bądź inne wygodne buty, a we włosy czasami wkładam chińskie pałeczki .A jak jest minimal do okularki na nosie
Ps. Byłas może na Creamfields?? Ja niestety nie bo pracowałam wtedy .
Pozdrawiam

jesteśmy razem

Stary 2003-09-28, 22:39   #10
dziewczyna
Zakorzenienie

Ja jestem raczej typem domatora, ale to nie znaczy, że nie lubię gdzieś wyskoczyć. Np, od czasu do czasu pub ze znajomymi. Na dyskoteki nie lubię za bardzo chodzić - straszne zadymienie, co dla osoby niepalącej i nie znoszącej dymu papierosowego jest wkurzające, coraz częściej na dyski przechodzą gówniarze, którzy mają po 12-13 lat. Mnie to troche wkurza. A najbardziej nie lubię chodzić na dyski dlatego, że najczęściej jak jest wypad do tego typu miejsca to jestem bez chłopaka a reszta towarzystwa jest w parach. W takim wypadku czuję się jak 5 koło u wozu i jest mi smutno.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 00:14   #11
Trish
Raczkowanie

Nie chodzę, bo nie odpowiada mi muza i średnia wiekowa . Jeśli już, to raz na ruski rok wybieramy się ze znajomymi na rockotekę. Ale zdecydowanie wolę domowe imprezki gdzie oprócz gibania się można pogadać i się pośmiać.
A taniec ... ach, to moja miłość . Głównie klasyka , a w ostatnim roku wyciągnęłam mojego męża na kurs towarzyskiego i nie powiem, bardzo nam się podobało . Do tego stopnia, że polubiliśmy wesela i tego typu imprezki , które dla wielu osób z mojego pokolenia (24 latka) są złem koniecznym .
Trish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 10:30   #12
Szarada
Zakorzenienie

Uwielbiam tańczyć i chętnie bym od czasu do czasu pobawiła się w jakimś klubie, tylko powiedzcie mi z łaski swojej, gdzie są jakies normalne kluby w naszym mieście (Krakowie) ? Po pierwsze - muzyka w klubach jest nie do zniesienia. Polscy Dj-e wydają się mieć w głębokim poważaniu trendy światowe. Nie znają czegos czegoś takiego jak muzyka klubowa, acid jazz. Dla nich istnieje wyłącznie rąbanka w stylu kokodżambo, albo w najlepszym wypadku przeboje z rmf. Jak ja się mam przy czymś takim bawić ? No mogę, ewentualnie, po wypiciu co najmniej 5 piw, kiedy to człowiekowi jest już wszystko jedno.
Po drugie - ludzie. Wiecie co, nie czuję się staro, nie mam obiekcji jesli chodzi o zabawę z młodymi ludźmi, wyglądam też młodo, ale do cholery, 13-latki bawiące sie w klubach to jednak ponad moje siły. Jak się wchodzi do klubu, to czasem można odnieść wrażenie, że się człowiek znalazł w jakimś przedszkolu...
Co jest znamienne - w Polsce ludzie w wieku powyżej dwudziestu paru lat są zjawiskiem marginalnym zarówno w klubach jak i zwykłych pubach. Nie mówię już o ludziach powyżej trzydziestki i starszych. Za granicą w klubach i pubach bawią się ludzie w każdym wieku. Jak to jest i czym to jest spowodowane ? Zawsze mnie to fascynowało.
Szarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 10:44   #13
benny
Raczkowanie

Nie lubię, nie znosiłam nawet kiedy byłam nastolatką. Dziewczyny czasem wyciągały mnie siłą a ja nudziłam się jak mops

Na szczęście teraz większość moich znajomych urządza imprezy w domu albo chodzimy do pubu (tylko ten dym...)
benny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 10:59   #14
diorek
Raczkowanie

- uwielbiam taniec i kocham muzykę .
- ale naszych dyskotek nienawidzę za:
- chamstwo
- wszechobecne prostactwo
- obleśnych pijanych ,, chopców ''
- bezmyslną rąbankę - w stylu tekno
- oblężenie przez 13 - 15letnich ,,dorosłych ''
- dodam że spostrzeznia dokonane zostały w dużych miastach w podobno niezłych dyskotekach które miałam okazję zobaczyć ( ale nie będę robiła reklamy he he )
- zdecydowanie bardziej cenię sobie kameralne kluby w których można dostać się jedynie z kartą stałego bywalca no cóż trudno - ale tam można potańczyć do muzyki z wszystkich zakątków świata ( cos jak Buddha Bar , Gotan Project , Hotel costes , Nirvana Lounge i tym podobne ostatnio wkraczające do Polski ) - spotykam tam właśnie ludzi w przedziale od 25-40lat i oprócz zabawy można jeszcze z kimś symatycznie i mądrze pogadać i zatańczyć się na śmierć .Ale do dyskoteki nikt nigdy mnie nie zaciągnie .
diorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:11   #15
sarenka
Zakorzenienie

ja byłam młoda to lubiłam dyskoteki.. to było na studiach. z rozrzewnieniem wspominam tamte lata. lubiłam studenckie dyskoteki: Park, Proxima, Stodoła.. a nawet Hades che che. może nie były to super_lux_wypasione miejsca, ale muzyka była fajna, ludzie w większości normalni [zresztą chodziliśmy tam w naście osób..].. nienawidziłam za to takich miejsc jak Scena etc. ze względu na panujący tam pseudo_exkluzywny_styl. z moich "znajmoych" chodziły tam dziewczyny, które szukały sponsorów.. brrrrr... i ja czasem, jak dostałam zaproszenie , żeby się podziwić jak 16latki zrobione na 30tki dawały się podrywać grubym 50latkom obracającym na palcu kluczyki od Audi . zresztą nie raz sama miałam tam ciekawe przygody. kiedyś podszedł do mnie facet lat około 40 [a ja zawsze byłam posądzana o mniej niż 18] i pierwsze co powiedział to: zaraz tu wrocę tylko muszę przeparkować mojego mercedesa [tak! wymienił markę!].. takie tam gry pozorów odchodziły brrr

a teraz jestem stara i czasem zajrzę do Hybryd ale to baaardzo rzadko - wolę bardziej kameralne spotkania .

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:24   #16
ceyda
Raczkowanie

a gdzie tu się wybrać w Katowicach??Mama malutko czasu ale czasem gdzieś bym sie wybrała...
znałam fajne kluby we Wrocławiu jak tam mieszkałam, ale traz to troche dla mnie daleko...całuski
ceyda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:27   #17
diorek
Raczkowanie

ceyda do PIRAMIDY marsz - ale pamiętaj ! mozesz nie wrócić
diorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:31   #18
ceyda
Raczkowanie

kiedyś tam chodziłam- do tej górnej salki, ale potem jakoś przestałam, jak mojej koleżnace zginął płaszcz, innej szalik z sztni.....
moze teraz jest lepiej?
a...czemu mogę..nie wyjść???:cmok
Stary 2003-09-29, 11:32   #19
asinka
Raczkowanie

buddha Bar, Hotel Costes? Toż to moje klimaty, w Polsce spotykane w ilościach mniej niż minimalnych
Diorku, jesteś może ze Śląska?
asinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:34   #20
asinka
Raczkowanie

Nieżle też jest w Grzesznikach w Niebie.
asinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:38   #21
Szarada
Zakorzenienie

Costes, Buddha Bar - otóż to. Nasi prowincjonalni DJ-e chyba nawet nie słyszeli o czymś takim. Kokodżambo to dla nich szczyt ambicji.

Do Diorka - mam pytanko, nie studiowałaś kiedyś w Krakowie ?
Szarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-09-29, 11:46   #22
ceyda
Raczkowanie

pozdrawiam sląsk!!!
o grzesznikach słyszałam ale tam są jakies karty...
Stary 2003-09-29, 14:58   #23
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Ja bardzo lubię tańczyć.Ale nie chodzę na dyskoteki,bo nie odpowiada mi taki rodzaj muzyki.Słucham rocka i metalu więc chodzę raczej do lokali gdzie mogę posłuchać tego rodzaju muzy.A akurat u mnie w Jeleniej są 2 lokale godne uwagi i prezentujące ten klimat więc mam gdzie sie bawić
A zresztą to w Jeleniej nie ma porządnych dyskotek.Są jakieś dwie czy trzy ale raczej kiepskie.Dużego klubu z prawdziwego zdarzenia u nas się nie znajdzie
Stary 2004-04-17, 22:00   #24
koculek
Zakorzenienie

A ja ściągam znów ten stary wątek, a to za sprawą XXV Międzynarodowego Turnieju Tańca, z którego właśnie wróciłam. Patrząc na pary A i S klasowe aż się łezka w oku kręci. Uwielbiam taniec towarzyski. Pokochałam go od pierwszego wejrzenia jak w wieku 10 lat obejrzałam Dirty Dancing. Poszłam wtedy na kurs tańca, ale że nie było partnerów musiałam zrezygnować z "kariery". Potem szukałam partnera jak kończyłam szkołę podstawową, ale faceci nie chcieli tańczyć Potem w 3 klasie liceum poznałam swojego obecnego faceta. 4 lata namawiałam go na to, aby poszedł ze mna na jakieś kursy. A po tych 4 latach poskutowało. Poszliśmy na wesele i on sam stwierdził, że wypadałoby się nauczyć tańczyć. To już rok jak tańczymy i nigdy z tego nie zrezygnuje i będę trenować i trenować aż sama kiedyś wystartuję na takim turnieju
Stary 2004-04-17, 22:53   #25
be_be
Raczkowanie

GG do be_be

ja nie umialabym zyc bez tanca !! po prostu mesz tanczyc ui juz tanczyc moge wszedzie: zdarza mi sie podrygiwac w sklepie czy plasac w przymierzalni
be_be jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-10, 14:30   #26
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: dyskoteki,taniec- lubicie?

kiedys uwielbiałam chodzic na dyskoteki, to był jakiś tam sposób na życie może, wogóle wtedy wszystko inaczej wyglądało, a teraz chopdzę 3 razy do roku jak muszę bo mnie wyciągają, albo tez że komuś obiecałam
ale zazwyczaj wpadam tam ok. 24 a wychodzę ok. 2 po dwóch godzinach przesiedzianych na lozach czy kanapach
znudzona, zmęczona, nic mi sie nie podoba, wkurza mnie ilośc zalanych w trupa ludzi, nachalnych facetów, narzucających sie lasek
ciągle te same twarze
już dawno nie byłam na disco i jakoś mnie nie ciągnie
kiedys to lubiłam, lubiłam tanczyć, a teraz to już bym predzej nogi połamała
zapuściłam korzenie w domu i nie da mnie się wyrwać za nic

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-10, 14:40   #27
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Bluegirl - ja też nie lubie dyskotek Denerwuje mnie muzyka, od której można ogłuchnać, nie daje sie słowa do nikogo powiedzieć, a poza tym to zwykle muzyka zupełnie nie z mojej bajki i nie mam ochoty jej słuchać. Po godzinie połowa towarzystwa jest zalana - i to odstręcza mnie też od wiekszosci imprez, jak ostatnio poszłam to dosłownie wszyscy byli zaraz pijani i rzygali w łazienkach... Dziękuje, obejdę sie. Można pomyśleć, że jestem jakimś odludkiem Gdyby mnie jednak na disco ktoś wyciągnął, to pewnie skończyłoby sie na siedzeniu na kanapie i zmyłabym sie szybko do domu. Wcale mnie nie ciągnie, to już wole posiedzieć ze znajomymi w kawiarni, pubie itp.

Wbrew pozorom tańczyć lubię, choć kompletnie nie umiem dlatego staram sie tańczyć sobie dla przyjemności sama, inaczej mam wrazenie, że wszyscy sie gapią.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-10, 14:56   #28
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

ciesze się że nie jestem sama
mimo iż mama mnie z domu wygania, to mi sie poprostu nie chce
kiedyś w moim mieście była dyskoteka która mi pasowała to była Pasja, byłam tam i w piątki i soboty, to było coś
ale to było dobrze kilka lat temu, teraz wyburzyli ją i wybudowali Lidla
ja zawsze patrząc na ludzi pijanych czuję odrazę, nie powiem że jestem święta, ale umiar musi być
a jak któs z moich znajomych się schla to ja zawsze się źle czuję, że jemu jest niedobrze, i to zawsze na mnie pada żeby zaciągnąc ich do łązienki, przynieśc herbaty, szukać go jak się zgubi bo innych to nie obchodzi, czy też szukać papierosa którego gdzies tam rzuci w ubrania
ja się starzeję chyba
i kto by pomyslał, że ja kiedyś będę siedzieć dzień w dzień w domu

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-10, 15:11   #29
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Jesteśmy zbyt odpowiedzialne Ja też bym się pewnie zajmowała pijanymi znajomymi I ogólnie robiła za te "doroslą" A co to za zabawa? To chyba wynika z tego, że ja nie zamierzam sie upijać, moge coś wypić, ale z umiarem i okazuje sie, że jestem jedyną w miarę trzeźwą osobą...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-10, 15:39   #30
sylwónia
Zadomowienie

A ja dyskoteki lubię- co prawda u nas w mieście nic porządnego nei ma- trzeba jechać pół godziny-40 minut do Discoparku, ale i tak ma czassem ochotę tak spędzać weekend W wakcje zdarza mi się imprezowac co sobote (chociaz w te juz mniej bo przychodze zmęczona po stażu i siły nei mam). To prawda wolę domowe imprezy- jest okzaja do pogadania ipt, ale dobrą dyskoteką nie pogardzę.Ogolnie taniec i widok tych wszytskich ludzi, spotkania ze znajomymi mnie jakoś relaksują. Jedyne czego nienawidze to dym papierosowy na włosach i ciuchach zaraz po powrocie.Bleeeeee...

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości