![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~~~**Modne ciuszki i dodatki, warto zajrzeć!!! Zapraszam~~~~~********
NIEAKTUALNY WĄTEK
CIUCHY PIERWSZA I DRUGA STRONA Na dzień dzisiejszy szukam pilnie czarnych baletek!! Oddam dużo naprawde! Tym bardziej że chce zamknąć niedługo watek!!! Jesli macie jakieś baletki piszcie! CZASAMI MOGĘ ZAPOMNIEĆ ODPISAĆ W CZYIMŚ WATKU TAKŻE PRZYPOMINAJCIE SIĘ;* Zakładam nowy wątek, ponieważ w tamtym zabrakło miejsca na dokładki, z czego robiłby się bałagan. Dla wygody mojej i innych wizażanek zakładam mój grugi watek z ubraniami ![]() Specjalnych zasad nie mam, ciuchy czyste, uprasowane wysyłam i chciałabym otrzymać- to wiadome. Jeżeli masz mniej przekupek ode mnie- wysyłasz pierwsza, jeśli różnica jest niewielka możemy wysyłać jednocześnie i wspólnie ustalamy jak (polecony priorytet czy zwykły) ![]() ![]() moja wish lista http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295067 bluzki imprezowe suzkam!!!!!!!!!!!! Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-12-04 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~~**Modne ciuszki i dodatki, warto zajrzeć!!! Zapraszam~~~~~********
1.Bluza firmy Reporter, rozm. S, stan oceniam jako db+ ponieważ ma jedno przypalenie (małe-zdjęcie na zyczenie).
2. Bluza firmy With Love, wg mnie M, stan oceniam jako db+. nieaktualne 3,4. Nowa bluzka nieznanej mi firmy, jest to nieudany prezent, jest za krótka. Rozmiar S,ma defekt 5,6. Kurtka Top Secret w idealnym stanie. Rozmiar M.nieaktulane!!!!!! Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-24 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Spódniczka biała w różowe kwiatki Atmosphery, rozmiar S, ale na M też bedzie dobra
![]() 2. Zielony bezrękawnik Atmosphery, rozmiar S. Stan bdb. 3. Bluzka nieznanej mi firmy, w biało rozowe paski z kolniezykiem ![]() 4. Piękna bluzka na regulowanych ramiączkach firmy Jane Norman, rozmiar S, stan bdb (zauwazylam niestety małe oczko;/ poszło troche ale na szczescie nie wdiac tego) 5. Buty złote, rozmiar 39, stan db-. 6. Czarna, ekstra marszczona bluzka Atmosphery, rozm S-M, stan bdb-. NIEAKTUALNE Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-04 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Torba firmy Fantasy.
2. Żółty sweterek, troche prześwituje i wiem, że ma jakieś małe rozprucie. NIEAKTUALNE 3. Pomarańczowy strój kapielowy. 4. Staniki. Rozmiary dla zainteresowanych. 5. Gazety. Przeważnie Joy'e. 6. Bluzka firmy UPS. Rozm S. Stan dobry. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-23 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1,2,3. Super rękawy! Czarne rękawy 1/2 rozm S, firma Tammy, bdb stan. Za coś ciekawego ;]
4. Kolczyki (to nie srebro). Oddam za drobiazg ;] 5,6. Pomoc naukowa do języka niemieckiego (tekturki). Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-06 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Biała bluzeczka firmy Frodo! Z metki rozm 38, wg mnie S. Rozm bdb.
2,3. Kolejne pomoce naukowe do języka niiemickiego. 4. Kolczyki łezki z cyrkoniami (to nie srebro). 5,6. Kolczyki długie. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-06 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1,2. Spodenki firmy Cronix, rozmiar wg mnie 27. Stan db-, widać defekt na 1szej fotce.
3. Słodka spinka do włosów ![]() 4. Zapinana na zamek sliczna bluzka z tyłu napis Las Palmas. Rozm S. nieaktualne 5.Czarna spodniczka New Look, rozm s/m, stan bdb. 6. Śliczna bluzeczka z małymi bufkami na ramionach, marszczona przy dekoldzie. Kolorek turkusowy? morski? zielony? taka mieszanka ;p Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1,2,3,4. Białe rybaczki Divers'a! Idealny stan, rozm 40 (myślę ze troche mniejszse). Za coś ciekawego!
5. Bluzka moro ze złotymi napisami. S. Stan bdb-. 6. Fioletowy golfik- S-M. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-06 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Ładowarka do telefonu Sagem.
2. Buty z cekinami. Stan db-. 3. Czarna bluzka, stan db-. Rozmiar S. 3. Czarna bluzka, stan db-. Rozmiar S. NIEAKTUALNE 4. Myszka na USB. Przy kablu widać mały defekt, co absolutnie nie przeszkadza w użytkowaniu ![]() 5. Bluzka w łatki biała. Rozmiar S. Stan db-. 6. Bluzka z kolniezykiem biała i ze srebrnymi wzorkami na kolniezu oraz rękawach. Zapinana na zatrzaski (takie jak w staniku) Rozmiar to mała S-ka.NIEAKTUALNE Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Granatowo-szara? bluzka firmy Papaya. Rozm S-M. Stan bdb
![]() 2. Staniczki ![]() 3. Pasek na gumce. calkowita dl bez naciąganie (łącznie z klamerką) 74cm 4. Czerwona podwiązka. 5. Zielony portfel. 6. Kabel USB do Motoroli. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-27 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Nowa bluzka. Rozmiar S.
2,3,4. Dresy Nike. Rozmiar 36 (na 37 tez bedzie dobry). Na 3 foto defekt- plamki. NIEAKTUALNE 5,6. Sportowa bluzka. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.Bluza rózowa firmy Chilli. Z tyłu napis "Pink lady".
2. Zwykła, biała bluzka firmy Bay. Rozm S. NIE MA 3,4,5. Spodnie, rozm 27, stan bdb. 6. Śliczna, hawajska spodniczka firmy Oneil. Rozmiar S. Idealny stan! Kolor o wiele ładniejszy i żywszy, czego niestety nie oddaje fotka. ![]() Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1,2. Spodnie rurki/proste. Rozmiar 34/XS z metki, wg mnie 27. Stan bdb-, minus dlatego, że wymieniony został guzik i jest dość nie ładnie przyszyty. :P Oddam za inne spodnie.
3. Czarna bokserka ze Snoopym, firma H&M, mam z wymiany, na mnie torchę za ciasna. Mała S. 4. Bolerko z wymiany, a raczej to rękawki. Z cekinami (trochę poodpadało), kolor inny niż na zdjęciu, szary. Jest to S-M też powinno być dobre. 5. Buty złote, zakupione z Kangurze. Metalowe fleki, nie będe wybredna, bo są w przeciętnym stanie (db-) 6. Czerwona bluzka NEXT, w rzeczywistości jest to łdniejsza czerwień i bardzo ładnie się błyszczy ![]() Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Długa, czarna bluzka w białe paski, Do połowy zapinana na guzkiki. S, stan bdb-. Śladu pod pachami od antyperspirantu
2. Bluza, krótka albo dłuższe bolerko, Kolor musztardowy, rozm S. Stan bdb. 3,4: -Kolędy Gwiazd, -Szkolna Multimedialna Encyklopedia, -Matura 2006, -Zakopower (Na Siedem), -"Okrucieństwo nie do przyjęcia", -"Ciało" -Język ang w praktyce (część 1,2,3) 5.Niebiseki staniczek. Mam z wymiany, na mnie za mały- 75B. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Fioletowa bluzka Atmosphery, S, stan oceniam jako dobry, ponieważ na dole jest trochę rozpryta podszywka, a ja nie lubię bawić się w krawcową;p Nie widać tego podczas noszenia.
2,3. Żółte stringi, typowa, mała S. Raz przymiezone i raz wyprane! Podczas prania jednak odpadły 3 brylanciki czy co to jest. Ale nie widać. 4,5,6. Białe leginsy (dość długie) z koronka (można sobie samemu ją wiązać). NIEAKTUALNE Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-23 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1,2.Różowy pasek, stan bdb z malutkim minusikiem. Najchętniej za inny pasek (czarny).
4,5. Butki czarne z białymi obramówkami. Rozm. 38. Stan oceniam jako bdb- 6,7. Butki, piękne skorzane, nieudany prezent, bo chociaz to 38, okazałay sie za ciasne na mnie. Myśle, ze to skora. Piękne! Chodziłam w nich tylko kilka razy, bo myslalam ze rozchodze- a jednak. Za inne buty najlepiej. NIE MA!! Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-18 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
C.D. butkow. Piekne marszczone w wzorkiem na gorze
![]() ![]() NIE MA!!! Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-25 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Ksiązka do informatyk i do j. rosyjskiego.
2. Odżywka do włosów (raz użyta) z apteczki babuni, wzmacniająca. 3,4,5,6. Zielone rurki rozm 38 ( za inne rurki) Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-09-24 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek NEXT czarny, długi, dekold w serek, rozm wg mnie M. Reakwy 3/4 chyba. <-rezerwacja!
3,4,5,6. Piekne, w idealnym stanie butki z deichmana (Never 2 Hot) o kolorze śliwkowym. Rozmiar 38, dł wkładki mniej więcej 23cm, wysokosc obcasa 7cm. Za coś fajnego... Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-29 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1i 2. Bluzeczka w szaro żółte paski firmy Vila. Rozmiar XS
3,4. Bokserka Troll XS. 5.Bluzka niebieska, zalozona kilka razy, z metki L ale to zdecydowanie S moze ciut duże S. 6. Zielony bezrękawnik Atmosphery. Rozm. XS/S. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-18 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. Tuniko-sukienka Atmosphery. Jezeli komus to cos mowi to rozm- 16/44 wg mnie M
![]() 2. czerwona bluzeczka NEXT ciekawy kroj i ładnie się mieni ;] S 3. Spodniczka NEXT w cekiny. Mała S. 4,5,6. Czarne rurki, mozlie ze to 40stka, ale wymiary dla zainteresowanych. Nie sa wyblakniete, to wina aparatu, uzywane kilka razy wiec stan Ok. wymiary: pas-38cm dł całkowita-jakies 95cm stan jakies 20cm Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-16 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIE TE RZECZY PRÓCZ PORTMONETKI ODDAM ZA COŚ NAPRAWDĘ FAJNEGO
1. Fioletowy sweterek, luźny, coś podobnego do nietoperza ;] S dł calkowita jakeis 52cm szer od pachy do pachy 60 cm (oczywiscie to wisi) i tyle chyba to jest rozm uniwersalny i mysle ze sie ladnie dopasuje;] A te rzeczy oddam za coś specjalnego, ponieważ wcale nie muszę się ich pozbywac. dlatego będzie ciezko ;] 2,3. Biała kamizelka S Jane Norman. Piękna ;] Oraz czarna lakierowana torebka na zlotych łańcuchach (nie mieśli A4) 4,5,6. Portmonetka w jakies chińskie (?) wzorki. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-20 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1.zdjęcie fioletowego ala nietoperza na mnie.. dla zainteresowanych
2.Czarny sweterek (jest troche niestety wyblaknięty) z bufkami standb bardzo ładny ![]() 3,4,5,6.Portmonetka H&M w panterke ( w środku fioletowa) jakies 11cm na 8cm rezerwacja! ZA COŚ FAJNEGO Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2015-11-02 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zdjecia sweterka z bufkami na mnie dla zainteresowanyhc
plastikowy czerwony piersiocnek i czerwone skarpetki nowiutkie ![]() Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-10-27 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czerwone rurki Vero Moda, piękny kolorek wpadający w róż, rozmiar z metki 32
s-xs Bdb stan TYLKO za jakieś buty lub kurtkę Wymiary: szerokość w pasie-34cm stan-15cm dł całkowita-98cm Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-23 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czarna kurtką sliska, z metki rozmiar L, ale to ZDECYDOWANIE S.
Z tyłu napis "Beautifull", ze sciągaczami, 3 kieszonki zewnętrzne i jedna wewnętrzna. Odpinany kaptur i "futerko" też. Ogólny stan bdb-. Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-13 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1,2,3. Spodniczka firmy SUBZERO rozm 28, wg mnie to malutka S
![]() Stan idealny, nalozona tylko raz! 4,5. Spodenki/bokserki z napisem i ze srebrna gumką stan bdb troszeczke wyblakniete 6. 4 pary nowych rajstop jedne czarne reszta braz Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-09 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1,2. Szalik kolorowy i rękawiczki (2gie foto rekawiczka z jednej i z drugiej strony)
4,5,6. Bluza zielona PUMA rozm typowa S stan bdb- troche nzoszona pozatym o k ![]() od pachy do pachy 40cm dł calkowita bez kolnieza 50cm dł rękawa 55cm Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.