![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Wymienię się, ciuchy głównie M ale mam tez S i L, xl, buty rózne
DOKŁADKI na 1 i 2 stronie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA DRUGIEJ STRONIE KURTKI I BUTY !!!!!!! Zdjęcia ciuchów strona 1, 2, 3 Hej tylko tyle fotek sie zmiescilo, reszte wstawie w nastpenych postach, chetnie wymienie sie na cos ...innego, rozmiar M, zapraszam, moj mail ala@sebis.pl 1. burberry 2. snoopy 3. adidas 4. americanos 5. reserved 6 cross Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-29 o 22:51 Powód: porządkuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię się, ciuchy jak nowe M
Zdjęcia ciuchów strona 1, 2, 3
nastepne ciuszki ![]() 1 cropp 2 simple 3. reserved 4. brak firmy 5. bigstar 6 lisamrie NA DRUGIEJ STRONIE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!! Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-29 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
i nastepne...
1. diesel 2. camel 3. top secret 4. top w groszki, brak firmy 5. mała czarna 6 letni rózowy topik POPATRZCIE NA DOLE STRONKI NASTEPNE CIUCHY NA DRUGIEJ STRONIE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!! Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-24 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1222176902
cos u mnie za nie? jaki rozm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
i torby: 1 puma (napis na torbie troche juz podrapany) 2 david jones - kiepsko fota wyszla ale torba jest bardzo porzadna nie noszona w ogole 3 david jones letnia 4 mała czerwona ( nie skóra) 5 mała puma biało bordowa (najchetniej tez za torebke) 6 sliczna wyjsciowa materialowa torebeczka Zdjęcia ciuchów strona 1, 2, 3 Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-30 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się ta torba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1222178516 , jaki ma rozmiar, mieści A4, czy to naturalna skóra? i naturalnie, czy ew. znalazłabyś coś u mnie za nią
![]()
![]() |
#9 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1222178516 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1222178516? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
o kurcze...pomylka:P sorki
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1222178516 Pozdrawiam
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za torbe pume?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Dostawa ! 1 Bluzka z butiku, na plecach kwiatek (zawinął mi sie rękaw przy robieniu foty) 2 Bluzka Disneya jest prawie nowiutka i sliczna ! z myszka 3 bluza jackpot nowiutka 4 kurtka biało rózowa wiosenna 5. zieolona big star (bez ciśnienia) 6 rozmiar L, oddam za drobiazg NA NASTEPNEJ STRONCE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!1 Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-29 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
kolejne:
1 koszula biała baaardzo ładna L przez głowę 2 koszula czarna zapinana wiązane rękawki 3 koszula biała wiązana 4. koszula czarna rekaw 3/4 cienki materiał 5. sukienka czarna M 6 sukienka czarno brązowa Zdjęcia ciuchów strona 1, 2, 3 Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-29 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
i jeszcze troche:
1. bluzeczka w paski vero moda nowiutka 2. bluzka esprit błękitna 3 bluzka diverse zielono żółta 4 śliczna sukienka orsay nie koniecznie letnia, dosyć gruby materiał, przed kolano, M 5 burberry śliczna, ma maleńka plamke nad znaczkiem ale nie widac jej nawet na zdjeciu 6 biała na fajne guziki, L NA NASTEPNEJ STRONCE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-25 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos na zimę: raczej wieksze rozmiary, nie bedę specjalnie marudzić
1 bluza kenvelo duza xl, bdb stan 2 tył tej bluzy 3 bluza swetrowata Polo Ralpha Laurena 4 metka 5 sweter chyba GAP ale odpruta metka M/ L 6 sweter big star m/l Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-25 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Dwie torebki, noszone, ciemna david jones z tyłu odrobine przedarta, chetnym wysle zdjęcie, biała przybrudzona ale do wyczyszczenia
Dziewczyny ta biała ma przybrudzenia od długopisu i nie wiem czy da sie je jednak usunąć, probowałam teraz ale jakos nie moge, zaraz zrobie fotke i same ocenicie NA NASTEPNEJ STRONCE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-24 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a jak ta puma wygląda? tak sie swieci ?
z czego jest? duza? mala?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za biała torebke?
![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
1 Buty 37 skórzane czerwone, najchetniej zamienię za inne w tym rozmiarze (nie dla mnie)
2 czarne lakierowane buty skórzane 38 (napisane 37 ale to 38) 3 białe buty (slubne) założone raz ![]() 4 Czerwone buty zimowe 38/39 (chyba zamsz) 5,6 garnitur rozmiar ok 38, nie noszony takze stan idealny, bardzo ładny!!! wszystkie w b. dobrym stanie NA NASTEPNEJ STRONCE KURTKI I BUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-09-29 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
No szkoda, ze biała te plamki ma, ale podobno plamy z długopisu schodzą po przemyciu ciepłym spirytusem lub wodą z sokiem z cytryny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1222213753 ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.