|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa fryzura?Grzywka?Skrócić/pocieniować?
Witam kochane Wizażanki
![]() Już od dawna chcę wybrać się do fryzjera, ale nie wiem co zrobic z moimi włosami ![]() ![]() Jak myślicie? A i jeszcze myślę o grzywce ![]() Prosze o propozycje ;* Edytowane przez anmi0 Czas edycji: 2010-05-03 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa fryzura?Grzywka?Skrócić/pocieniować?
na pewno nie skracałabym włosów
![]() ![]() Jeżeli grzywka, to tylko na bok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no dokladnie nic z nimi nie rob !!!!!!!! masz piekne dlugie wlosy
ja chcialam zeby mi sie latwo rozczesywaly i wystopniowalam jaki efekt? masakraa nic z nimi nie moge zrobic...wywijaja sie na rozne strony ![]() ![]() w dodatku rozjesnilam lekko na taki ciemny zloty i mam odrosty-ciemny blond sama nie wiem co robic.... wiem jedno, musze chodowac wlosy...a co dalej??nie mam pojecia chcialabym sie pozbyc odrostow a boje sie farby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOTEK jakie ty masz piękne długie włoski zakochałam się w nich
![]() ![]() Nie ścinaj ich ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Słonko, ale Ty jesteś śliczna...
na ostatnim zdjęciu fryzurkę masz boską, co Ty robisz, że masz takie śliczne włoski? Czego uzywasz? Nic z nimi nie rób, ewentualnie grzywkę, no ale nosisz przedziałek na bok to po co Coi grzywka ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
O jacie ale masz śliczne włosy... <zakochany> własnie włąsnie jak ty je pielegnujesz??? bo ja niby uzywam drogich szamponow a odzywek a w sumie nic mi to nie daje....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie cieniuj ani nie stopniuj
![]() Ja kiedyś to zrobiłam i żałowałam potem.. Do tej pory nie mam równych włosów. Twoje są piękne! Jeśli bardzo chcesz odmiany, to zrób sobie grzywkę na bok. Patrząc na twój image z przedziałkiem na bok można spokojnie stwerdzić,że będziesz dobrze wyglądac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
heh.. mi się podoba mój kolor więc farbować w najbliższym czasie nie planuję tymbardziej, żę te odrosty właśnie okropnie wyglądają ;/ Cytat:
No to może nie będę już ich zapuszczać<mysli> nad grzywką jeszcze pomyślę Cytat:
![]() Przepraszam, że nie odpowiedziałam na wszystkie ![]() i BARDZO dziękuję za miłe słowa ![]() Kiedyś ścinałam dość często, półtora roku temu włosy miałam do ramienia... Tak mi szybko rosną ![]() tylko jednak chyba ich już zapuszczać nie będę, bo już mnie takie długie denerwuja ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
na bok grzyweczkę zrób i nie skracaj włosków
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.