![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czarne nowe platformy wild diva z USA r40
Czesc dziewczyny.
Robie porzadki w szafie i chce sie pozbyc troche ciuchow. Ciuchy sa w bdb stanie a niektore nowe. Na prośbe dokladne wymiary i zdjecia. Jestem z Bydgoszczy wymiana na miejscu jest jak najbardziej możliwa. Chetnie wymienie też ciuchy na kosmetyki. Jestem bardzo wybredna ![]() A więc. Mam na wymiane buciki wild diva http://img113.imageshack.us/img113/2845/blk04ln4.jpg http://img113.imageshack.us/img113/4306/blackbee1.jpg Buty sa nowe sprowadzone z USA ale niestety sa na mnie za duze, ja mam rozmiar 38 a te sa 40. ![]() Wymienie na w sumie wszystko co mi wpadnie w oko, nie szukam nic konkretnego. Jeśli ktoraś z moich rzeczy zniknie oznacza to że sprzedała sie na allegro. Zapraszam do wymiany ![]() Czego szukam: perfum dior MISS Cherie ten jakże słynny na wizazu DERMACOL potrzebuje na since pod oczami, zna sie ktos jaki odcien na to? płaszcz sweterki eleganckie sukienki bizuteria, dobre zegarki. paski wybielające crest ![]() uwaga !!! JESLI KTOS JES ZAINTERESOWANYMATERIALAMI MATURALNYMI, WSZYSTKIE EPOKI LITERACKIE NA MP3 TO PROSZE PISAC. GG ALBO TUTAJ. MATURA ZDANA NA PIEC! POMYSLCIE JAKIE TO FAJNE SLUCHASZ SOBIE W KAZDEJ WOLNEJ CHWILI, ![]() Edytowane przez kruszynelka Czas edycji: 2009-01-14 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: czarne nowe platformy wild diva z USA r40
cos u mnie za butki ?odp w moi m watku
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za wiadomosci, pierwszy raz cos wymieniam wiec prosze o wyrozumialosc
![]() długość wkładki to 26cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za buciki??
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mam tez
sukienka STEFANEL turkusowa rozmiar M <nie ma> jak nowa! sukienka czarno złota z cekinami-nie mam niestety innych zdjec bo sie nie mieszcze w ta sukienke ![]() Kimono kolor ecru nowe rozmiar s/m Edytowane przez kruszynelka Czas edycji: 2009-01-26 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za buty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hey
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za buty??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za buty ?!?!?!
oddam naprawdę wiele ![]() jak nic nie znjadziesz to pisz czego szukasz konkretnie to i poza watkie poszukam jak cos ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ??
za butki i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1231863427 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos za buty i sukienke?
oddam co tylko chcesz. w butach sie zakochałam. cały watek oddam ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
1. zamszowe buty, nowe rozmiar 37.
2. Bluzka Vero Moda rozmiar L. sciagacze przy rekawach i szyi. BDb stan 3. Bluza Missy Eliot uniwersalny rozmiar, zniszczony kaptur poniewaz odprułam prawie wszystkie cekiny - kilka zostało, ale da sie to usunąć. 4. Gorset usztywniany rozmiar M. 5. Nowa bluzeczka rozmiar uniwersalny, z metkami, fajny dekolt z koronka i kryształkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a czego dokładnie szukasz ?
mam poza wątkie nowe balerinki atmosphere srebrne, białą satynową bluzkę z bufkami z krótki rękawkiem, satynową spódnicę do kolan, a'la wełnianą mini spódniczkę, proste ciemne jeansy z delikatnymi przetarciami, śliczny brązowy grzybek z krótkim rękawkiem taki dłuższy nieco z ażurową górą ![]() coś Cię interesuje ?
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
1.rożowa bluzka w groszki
2. kolorowa bluzeczka 3. szaro różowa spodnica 4. w.w bluza missy eliot Edytowane przez kruszynelka Czas edycji: 2009-01-26 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.