|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"sypańce" do wymianki:))
nieaktualne
witam mam do wymianki 3 pudry sypkie,znanych i lubianych firm na wizażu ![]() 1. GUERLAIN LES VOILETES PUDRE LIBRE kolor 03 kupiony na poczatku stycznia w sephorze-mam kartonik, puszek -ubytek max 15% 2.ESTEE LAUDER LICIDITY-ODCIEN 01-UBYTEK OK.10%-bedę bardzo wybredna,poniważ puder jest super,ale chyba wolę beż drobinek 3.ORLANE TRANSLUCENT LOOSE POWDER-transparentny puder sypki odcień nr 11- tylko wypróbowany Ten wspaniały puder sypki składa się wyłącznie z najwyższej jakości składników - m.in. z najlepszego, francuskiego talku kaszmirowego. Gwarantuje on nieskazitelnie gładki i perfekcyjny wygląd cery. Optycznie spłyca zmarszczki, kryje niedoskonałości i nierówności. Pomaga przywrócić cerze zdrowy blask i naturalny kolor. Puder sypki ORLANE to produkt z najwyższej półki - zapewnia idealny wygląd makijażu przez cały dzień. Duże opakowanie (aż 40g) gwarantuje, że puder starczy na bardzo długi okres czasu. wszystkie pudry mają puszki,kartonki i są jak nowe szukam tylko i wyłącznie sypańca clarins,kanebo, może dior,givenchy reparatora Estee Lauder bazy smashbox photo finish light rozświetlającej,nowej bazy clarins matującej bazy Lancome białego pudru MAKE UP fOR EVER bronzerów bez drobinek nowego prasowanego pudru chanel kremów na noc clarins, dior, estee lauder ewentualnie fajne perfumy Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "sypańce" do wymianki:))
moze moj roz shiseido, za sypanca guerlain?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za guerlaina???hehe znwu ja!!!!!jakie perfumy by cie interesowaly???mam poza watkim laura biagiotti tempore 45/50ml,lalique perls de lalique 45/50ml,rose absolu 50ml bez 2-3 psikow,versace woman 43/50ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
szkoda,że już nie chcesz oddac tego bronzera diora
![]() ja jestem taka wybredna,ponieważ mam nadzieję,że uda mi się wymienić na jakąs z wypisanych rzeczy,ale chyba nadzieja matką głupich ![]() a z perfum to wolę cieżkie ,orientalne lub słodkie,albo np, lolitkę, dior adict, sama nie wiem Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie moge oddac bronzera bo nie moge sie teraz posolariowac bo w ciazy jestem i bladzioch sie zrobilam a do rozwiazania mi troche zostalo....z ciezszych perfum bedzie trudno bo mam juz tylko to co wypisalam a z checia zgarnelabym twojego sypanca......no ale trudno...moze sie namyslisz i cos ci sie ode mnie z waku przyda!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oki,gratuluję ciąży
![]() ![]() może coś będziesz miła nowego -będę cały czas sprawdzac, ponieważ chyba łatwo nie oddam tego mojego puderku ![]() pozdarwiam basia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.