![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ubrania S/M/L plus buty 37/38 i dodatkiNieaktualny Witam ![]() ![]() Ubrania tylko na 1 stronie. ![]() 1.Wysyłam pierwsza, bo jak narazie nie mam przekupek, później ten kto ma mniej. 2. Nie ukrywam wad. 3. Będę odpisywała w wątku osoby, która zadała pytanie. ![]() 1. Białe adidasy. Kupione w Deichmannie, Victory. rozm. 38 - dł. wkładki 25 cm trochę w nich chodziłam, ale są naprawdę niezniszczone Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-12-20 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dwie pary butów, rozm. 37-38 :D
2.Półbuty ze skóry.Kupione w jakimś zwykłym sklepie. Firma obuwia - Carinii.
rozm 37 - dł. wkładki 24,5 cm miałam je tylko parę razy Ta kropka styłu to naprawdę nie wiem co to jest, dopiero na zdjęciach to zauważyłam, tak normalnie jest praktycznie niewidoczna. Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-02-16 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1234803084
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za adidaski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety Twoje buciki sa na mnie za małe;(
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Torba Cropp, nie jest zniszczona, mieści A4
2. Pierścionek, ma taką zwykłą regulacje styłu, nie noszony 3. Płaszczyk, rozm M, nie ukrywam, że nie jest nowy, przechodziłam w nim tamtą zimę, wzór śliczna jodełka, trochę zmeczacony, w paru miejscach pozaciągany. Wolałabym wymieć go na inne wierzchnie okrycie. 4. Sweterek, zmechacony, nie będę wybredna 5. Spódniczka biała, kangurka
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-11-25 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Niebieska kredka do oczu Maybelline, użyta ze dwa razy ;]
2. Buty Cropp rozm 38, ze dwa razy założone 3. Czarna fikuśna tunika, rozm 38 4. Bluzka z cekinami, rozm S/M 5. Czapka na zimę, czarna, nie noszona
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-11-09 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Czarne szpilki, rzom. 37, założone pare razy
2. Czarne leginsy, rozm 3-M, przymierzone tylko, najchętniej na inne leginsy 3. Okulary h&m, nie założone ani razu 4. Kubek+pudełko
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-08-16 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
za tą spódniczke dałam 70zł a za tą torbe to za dużo
![]() ---------- Napisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- tego czarnego sweterka niestety nie mam już ![]() ![]() ---------- Napisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- da sie ja wyprasować tylko tu była zaraz po praniu i jest taka wymięta:p wysyłam raczej zwykłym poleconym a w pasie ma 35cm ---------- Napisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- nie, nie rozciąga się ![]() a tamta ma 36cm wszystkie s mam raczej takie same 35-37cm
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ona się dużo rozciąga
wymiary: dł 44 szer 32 ale w pasie ma gumkę ja nosze rozm 38 i jest na mnie dobra ale pierścionki mam na razie zarezerwowane - wszystkie więc jaka decyzja?? ---------- Napisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- w biodrach ma 46cm ---------- Napisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- wiesz powiem Ci ze ta spódniczka nie rozciąga sie tylko w pasie ona jest cała rozciągliwa wiec spokojnie bedzie pasowac ---------- Napisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ok dorzuce ![]() ---------- Napisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- a nie masz jakichs bluzeczek na wymiane??
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a masz cos poza tymi butami?
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- ciezko powiedziec- wszystko co mi wpadnie w oko; najintensywniej poszukuje duzej torby; jakies bluzki/sweterki z dlugim rekawem (oprocz sportowych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Rolki, rozmiar 39, sa trochę porysowane w paru miejscach tak jak na drugim zdjęciu, ale naprawdę nie sa zniszczone i moga komus posłużyć, ja niestety się w tym sporcie nie odnazałam. ;P Kupione w sklepie sportowym.
2. Dmuchany facet z wbudowanym wibratorem. Dostałam na 18-nastkę, nie otwierany. Fajny na prezent właśnie. ;P
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-11-09 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka, czarna, bombka, kupiona na allegro, miałam ja dwa razy, rozm S/M, jej wada jest pokazana na zdjęciu, ale spokojnie da się to zeszyć ale ja jestem po prostu leniwa ;P TYLKO za inna sukienkę
![]()
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-11-09 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka DEEP rozm S, ale na M tez będzie dobra, ma dwie małe plamki, dla zainteresowanych dokładniejsze fotki
2. TIFFI, rozm S 3. Atmo, granatowa, założona pare razy, rozm S 4. Bokserka New Yorker, rozm S 5. Koszulowa z wielkim ściagaczem, zdj nie oddaje prawdziwego koloru, rozm UNI 6. Spódnic-spodenki, rozm M
Edytowane przez _Paulinka_ Czas edycji: 2009-11-09 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania S/M/L plus buty 37/38 i dodatki
i cio byś chciała za te perełki?
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- ok ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() butki gdyby było rozm. 39/40 a nie 38, victory ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sweter szaro biały w paski ?
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- szerokosc od pachy do pachy 43 dlugosc 84 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jest tak że umówiłam się na wymianę za tą sukienkę z inną wizażanką . Napisałam jej adres i cisza. Jeżeli do jutra sie nie odezwie to sie wymienimy ok ?
Jak coś to mam z tego samego materiału też orsaya tyle że na szerokich ramiączkach. napisz mi prosze jaką długość ma twój sweterek . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok w takim razie przepraszam cie za to zamieszanie. jutro do 12 postaram się dac znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.