|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biżuteryjek spotkania - Katowice
Pragniemy zorganizować cykliczne spotkania osób, które już tworzą lub chciałyby zacząć tworzyć biżuterię artystyczną. Mogłybyśmy wymieniać się doświadczeniami związanymi z projektowaniem i tworzeniem własnej biżuterii. Miejsce spotkań w Katowicach już jest! Czekamy już tylko na Ciebie! Możesz przyjść z własnymi narzędziami lub bez niczego! Ważne, żebyś zabrała ze sobą dobry humor!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjek spotkania - Katowice
a jakies wiecej szczegółów? kiedy gdzie co i jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, bardzo się cieszę, że jest takie zainteresowanie spotkaniami. Prosicie w mailach o szczegóły i staram się na bieżąco odpisywać. Tutaj też pojawił się post z pytaniem: kiedy, gdzie, co i jak?
A więc bewix ![]() ![]() Fajnie, jakby powstał taki swoisty klub biżuteryjek, beaderek, czy jak tam zwał, ważne żeby były to osoby pozytywnie zakręcone na punkcie robienia biżuterii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No to jeszcze teraz pytanie gdzie?
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dla mnie podobnie - termin nierealny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
... mi tez środek tygodnia nie pasuje :-( nie dam rady, powiem, ze liczylam na weekend - sobota, niedziela....ehhhh
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ok, dziewczyny! Robimy drugie spotkanie w sobotę!
![]() Pozostaje tylko sprawa do ustalenia, czy miałaby to być sobota 07 czy 14 marca. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A ja chciałam spytać tutaj (bo na odp. na prv się nie doczekałam) czemu ma służyć ta cała konspiracja? Nie podajesz adresu ani żadnych szczegółów - rozumiem, że boisz się posądzenia o spam. Ale dlaczego również na prv informacje dawkujesz jakby to był co najmniej tajny oddział służb specjalnych? To samo dot. moich wcześniejszych maili - na wiele pytań nie doczekałam się odpowiedzi. Wstydzicie się czegoś?
Przyznam, że cieszyłam się, że powstaje nowa inicjatywa biżuteryjna w Katowicach, ale zaczynam mieć coraz większe wątpliwości i nabieram podejrzeń, czemu to wszystko ma służyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała się spytać czy taki laik jak ja, który nie ma materiałów a dopiero przygląda się tematowi i chciałby zacząć coś robić w tym temacie też może przyjść? I ile by kosztowała taka impreza no i proszę o podanie miejsca
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Sub, ale problem polega na tym, że również na priv-a nie można się nic dowiedzieć, a przynajmniej żadnych konkretów - wczoraj wreszcie udało mi się dowiedzieć nazwę ulicy, ale numeru lokalu już nie! I tak od ponad miesiąca nie mogę się doprosić żadnych konkretnych informacji - same nic nie mówiące ogólniki! To chyba nie jest zbyt profesjonalne podejście?
A dlatego tutaj poruszyłam ten temat, bo mam już dość walki o każdy strzęp informacji. Ne ukrywam, że każdy nowy sklep "branżowy" w mojej okolicy bardzo mnie interesuje, ale takie podejście zaczyna mocno działać mi na nerwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Konspiracja wielka, bo wzbudza ciekawość!
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Tak, muszę przyznać, że wreszcie udało mi się wyciągnąć wszystkie potrzebne informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
A ja wciąż czekam na odpowiedź
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Zagadaj na GG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie telefony, rozmowy na gg, e-maile. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że jest tutaj tyle osób pozytywnie zakręconych na punkcie tworzenia biżuterii.
![]() Proszę Was tylko, żebyście potwierdziły czwartkowe spotkanie, pisząc maila lub dzwoniąc. Chcemy, żeby każdy miał gdzie usiąść, więc dajcie nam trochę czasu na organizację ! ![]() Padły propozycje nawet przyniesienia ciasta. Chyba ujawnią się kolejne talenty, tym razem kulinarne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jesteś pewna, że to takie fajne?? Podziwiam Kulkam, że jej się chciało.. ja bym zrezygnowała, gdyby ktoś mnie raczył taką 'konspiracją'. Szkoda mi by było czasu na szukanie pytanie, czekanie i ponowne odpytywania...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
faktycvznie ...ale tu tajemniczo.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Na forum stawiam pierwsze kroki, może popełniam jakieś błędy. Ale gdyby ktoś przeczytał pierwszą wiadomość to chyba doczytałby, żeby napisać wiadomość na gg lub maila, niektórzy tak robią. Ale rozumiem, że aktywność na forum jest ważna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
To ja też chetnie sie z Wami spotkam. Ale w weekend, bo z Rybnika nie tak szybko dotre po pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam bardzo serdecznie
![]() jestem nowa na forum. I bardzo zainteresowana tematem spotkania. Napisałam do Capribead o informacje, ale pewnie będę musiała odczekać swoje? ![]() ![]() I pozdrawiam! Elżunia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Spotkanie się nie odbyło, bo organizatorka zaniemogła
![]() Zostało chyba przesunięte na 14-go - może Capribead potwierdzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź.
To wobec tego pozostaje mi czekać na info od Capribead... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Niestety spotkanie czwartkowe się nie odbyło, bo jak pisała 'kulkam' - zaniemogłam, a precyzyjniej mówiąc wderzono do mnie i znalazłam się w szpitalu. :-( Z osobami, które deklarowały przyjście w czwartek ustaliłyśmy spotkanie na sobotę 21 marca o godzinie 15.00.
Teraz jestem na targach, więc mam nadzieję, że będę mogła podzielić się z Wami róznymi nowinkami. Osoby, które jeszcze chciałyby dołączyć, proszę o napisanie maila priv. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Upsss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
W sobotę 21 marca mamy już komplet dziewczyn na spotkanie i niemożliwe jest już dołączenie do grupy. Do następnego razu!
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Odkopuję wątek z 2 powodów:
1. Myślę, że fajnie byłoby się kiedyś spotkać w śląskim gronie - co Wy na to? 2. Jakiś czas temu przechodziłam w okolicy, gdzie ma rzekomo być wspominany wcześniej sklep z koralikami/miejsce spotkań/kursów, ale nic takiego tam nie znalazłam. I zastanawiam się, czy to była jedna wielka ściema, czy po prostu sklep padł? Była może któraś z Was na tamtym marcowym spotkaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja nie byłam, ale też jestem ciekawa jak i czy w ogóle się to rozwinęło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.