|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kręcone włosy i problem..
Witam! Chciałabym poprosić o radę w sprawie cięcia włosów, chciałabym coś wkońcu w nich zmienić. Bardzo podoba mi się te popularne cięcie na boba, ale przez te kręcone włosy nie wiem czy będzie mi raz pasować, dwa aż tak fajnie wyglądać. Nie wiem sama, w załączniku podeślę wam moje zdjęcia, być może ktoś będzie miał fajny pomysł i mi doradzi.. Jeszcze mam jeden problem, jestem blondynką, nie aż tak jasną, ale chciałabym mieć bardzo jaśniutkie włosy, aż prawie białe, jeśli wiecie o co mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kręcone włosy i problem..
masz śliczne włoski, aż Ci ich zazdroszczę i na Twoim miejscu bym ich nie ścinała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z poprzedniczką-ja też bym nie obcinała takich pięknych włosów!!! Ale jeśli jesteś zdecydowana to powiem ci że moja koleżanka ma boba z kręconych włosów i wygląda bardzo ładnie ( i oryginalniej od miliona dziewczyn z "prostym bobem").
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz piękne włoski. Nie ścinaj ich. Dwa dni później będziesz żałowała.
Ja też żałuję. Miałam ładne, długie, proste włosy. Choduję już rok, a odrosnąć nie chcą ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Nie maluj sie na jasny blond,zniszczysz sobie wlosy tylko.Jak juz to moze jasne refleksy zeby rozswietlic twarz.Jestes slicznä dziewczynä,masz ladne dlugie krecone wlosy,nie jedna pewnie Tobie zazdrosci
![]() Co do boba mysle ze bedzie pasowac ale nie scinalabym gdybym miala takie wlosy jak ty ![]() Jak chcesz to moge dorobic Tobie komputerowä symulacje,tylko musisz zdjecie w upietych wlosach zaläczyc i najlepiej na wprost obiektu nie zadaleko... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-06 o 12:33 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
byloby super, gdyby mogla Pani (moglabys) zrobic taka obrobke, mam nadzieje, ze dobre zdjecia zalacze, czekam w takim razie i dziekuje bardzo!
dziekuje takze wszystkim za te mile slowa, byc moze macie racie, aj dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
masz super wlosy,sliczny kolorek, dlugie i te loczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Cytat:
Za daleko obiektu stanelas,ale mniej wiecej mozesz zobaczyc jakbys wyglädala w krötszych wlosach.I nie Pani tylko kaska ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo wszystkim za pomoc! jednak zdecydowalam sie nie scinac wloskow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.