|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
MAGICAL MOON Hanae Mori
nieaktualne
Witam! Dostałam dziś z przemiłej wymiany MAGICAL MOON Hanae Mori- 30 ml bez kilku psików.Jest pudełko. Niestety, jakaś nuta w nich bardzo mnie drażni...szkoda bo są niezwykłe.... ![]() Wymienię na inne perfumy , fajny róż, brązer, shimmerek. Dziękuje tylko za tusze, cienie i pomadki. Zapraszam!!!! Do wymiany mam jeszcze: Insolence edt ok. 13/30 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-04-19 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAGICAL MOON Hanae Mori
Hej!
Może coś u mnie za Magical Moon? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281501 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Hej! Aniołka liliowego kiedyś miałam i lubiłam ,zastanowię się.... A jaka to pojemnośc? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Asiu, Cinema wpadła mi w oko,ale musze ją sobie przypomnieć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Samego Angela jest trochę za mało - to rozkręcana gwiazdka, z 25ml pozostało jakieś 16-18. Niestety, oprócz Aniołka i Anais Anais nie mam już niczego do oddania... No, może jeszcze Cocona (jakieś 11-12/15ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.