![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nick, pseudonim, itp.
Jestem ciekawa,skad wzial sie pomysl na wasze psedonimy,czy zwiazane sa z nimi jakies ciekawe historie,a niektore co oznaczaja?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: wasze nicki
Moj nick powstal wlasciwie jak mialam jakies 10 lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tiaaa... dobre pytanie...
![]() Mój nick- "oceania"... Hmmm... Używam go od...1999 roku. Byłam wtedy na kolonii konnej, a już wtedy miałam bzika na punkcie koni... Na początku roku 99 też zaczynałam z mailem, interkiem, i tymi bzdetami... ![]() ![]() No i tak już zostało. Używam go gdzie sie da-na odigo, gg, czatach (chociaż i tak nie pamiętam, kiedy ostatnio na jakims byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Świetny temat
![]() Mój nick to metaforyczne odzwierciedlenie mojej osobowości ![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na wpisy Wizażanek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
A mnie tak Szefowa przezwała, zanim napisałem pierwsze słówko na wizaz.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej hej
a ja mam nicka po moim bracie ![]() krótko, zwieżle i na temat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze krócej i bardziej na temat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ha! A jestem Smoczyca z wielu powodów... po pierwsze to jedne z moich ukochanych bohaterów bajkowych, urocze i w ogóle takie niezwykłe, jako dziecko miałam istna obsesję, piżamki w smoki, rysowałam smoki, lepiłam smoczatka
![]() ![]() Dziś juz jestem w sumie niby powazniejsza ale nie do konca... a jako symbol mojego niezłomnego hartu ducha, siły i mocy mam na brzuchu wytatuowanego smoka a własciwie Smoczycę (ach te feministyczne ciagatki ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
http://www.innyswiat.pl/?sekcja,4,28
... i wszystko jasne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Mam na imię KARINA, ale mój Misio mówi do mnie zdrobniale KARINCIA, więc tak zostało! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No - moj tez ma swoje znaczenie
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1048345431 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() mam młodszego bracika(o piec lat),i on jak to zwykle bywa z chłopcami, dośc późno zaczął mówic, a mama jak to mamy,odgrywała role logopedy , i bardzo chciała zeby nauczył sie wymawiac imie Grazyna(nie jest łatwe w wymowie dla obcokrajowców ![]() ![]() ![]() ale GAGA wymawiał wyraźnie!i tak mi zostało. Mam też siorkę (15 lat młodszą!!moje słoneczko!!)i dla niej też jestem Gagunia,i dla ich dzieci " ciocia Gagunia" to takie fajne!Ciekawe czy moje wnuki beda mówic do mnie babcia Gaga?(bo to bliskie do baba jaga? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
hehe... złośliwiec jesteś we beściak! Suuuper nick...taki zadziorny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mój też prosty.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie moje nicki są zaczerpnięte z książek
![]() Systematica czyli mój userid który widać w KW to dość przypadkowy wybór ![]() ![]() ![]() A Maga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
> A Maga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To święta prawda ![]() ![]() Wielka buźka za fajny wątek ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a ja kiedyś pławiłam się na wakacjach z koleżanką w morzu i ona stwierdziła, że wyglądamy jak syrenki. a ja na to: jak to sarenki ?!?!?!
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
A mój - od imienia mojej suczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A to moje xanka wyszlo calkiem przypadkowo.. 7 lat temu zaczynalam przygode z IRCem (eh to byly czasy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Szarada to rodzaj zagadki słownej. Może i były jakieś podteksty w wybraniu przeze mnie akurat takiego nicka, ale przede wszystkim podobało mi się brzmienie tego słowa
![]() Babcia Weatherwax - no, przynajmniej teraz wiem, skąd Twój niecodzienny nick ! Miałam się już wiele razy o to pytać ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
to teraz moja rodzinka
![]() Tygrys- bo z niego niezły tygrys w łozku ![]() Truskawa - bo Fasola juz tak nam urosła ![]() Agentka - bo niezłe ziółko ze mnie było, jest i bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ale namieszałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
A dlaczego nazwałaś psa Afra - to dość zabawne, moj salon kosmetyczny nazywa sie Afra - od imienia i nazwiska mojej mamy. Poza tym Afra to też internetowy sexshop!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hehehe
![]() ![]() a mi sie strrrrasznie podoba wytłumaczenie nicka Beza, w ogóle to ogromnie lubie czytac Bezo Twoje oceny w KW, rewelacja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]() Kiedys, kiedy po raz pierwszy zaszla taka potrzeba, probowalam wymyslic swoj i kompletnie nic nie przychodzilo mi do glowy. Pomyslalam, ze to pewnie dlatego, ze mi tam jak w ulu - wieczny dekoncentrujacy szumek (bo to w pracy bylo). Spodobal mi sie ten pzypadkowy zbitek literek i etymologia tez, dlatego postanowilam, ze bede wulu. Ale poniewaz wulu na swiecie jest wiecej, ja moglam byc dopiero wulu szoste. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Internetowy sexshop o matko....
![]() Afra przyszła do nas z hodowli już z imieniem nadanym. A że wydało nam się sympatyczne - więc nie zmienialiśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
to ja moze dodam za aferką , ze na nasze koty wołamy w skrócie
![]() od urodzenia FINIA- zwana obecnie : Fifą, Fifulcem, Fifką, Fifi ![]() i BUNIA- zwana : Bubą, Bubi, Bubelszonem, Bubutem, Bubkiem, Bubą- śrubą ![]() ogólnie, jak mamy na mysli dwie kotkki - mówimy o nich -- > BUBY ![]() ![]() sama nie wiem, skąd sie w człowieku bierze tyle pomysłów ![]() tez tak macie ? ![]() acha, dla córeczki mojej kumpeli to ja jestem " łała" ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
moja siostra cioteczna też ma psa Afrę
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Nasza Afra to basset. I ma syna Karola (nadaliśmy mu Karo ale jakoś tak się porobiło że teraz się na niego mówi Karol - pan sprzedający w budzie jarzynowej obok nas strasznie się cieszy bo też jest Karol - a naszego Karola uwielbia)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
heheeheh
![]() ![]() ![]() ![]() a jak na Was mówią Wasi przyszli-zaszli-wyszli męzowie czy tam konkubenci, no innymi słowy faceci ? ![]() na mnie Tygrys mówi : Oleńko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.