![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię Ange ou Demon, Meridol i inne
NIEAKTUALNE
Szukam Kanebo transparentny puder, tusze: L'Oreal-Telescopic, Clinique- H.I., wody termalne Avene, żel Cleanance Iso-urea LRP (próbki nawet), EDM Perfect i buff fairly neutral cień Oriflame beauty-vintage rose Seboradin lotion ubytek mniej niż 1/4 Gosh x-ceptional wear podkład odc.11 porcelain, zostało ok.10% Clinique cienie duo 103 buttered bronze (ubytek nieznaczny) foto z neta Effaclar K (z wymianki, ubytek ok.30-40%) Toleriane LRP jest ok.polowa Chusta różowa w panterkę kupiona w Tally Weijl (wymiary- dł.-czyli od frędzla do frędzla, z frędzlami wyłącznie -97 cm, a szer: 100cm) Pasta do zębów Meridol 2szt. po 75ml. Nowe Mam jeszcze duży zapas micela Biodermy Ange ou Demon Givenchy z ubytkiem ok. 5-10% z 50ml (najchętniej za 212 CH lub pędzel MAC 187!) przed wymianką mogę przesłać dokładniejsze foto ukazujące ubytek, gdyż nie potrafię tego dokładnie okreslić :P Paris Hilton EDP ubytek ok. 30%, 30ml Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Różności (lrp i inne)!!
NIEAKTUALNE
Avene Cleanance K zostało na jakies 3/4 razy Dove Summer Glow balsam bronzujący, karnacja normalna i jasna (250ml) (minęło już 12 mies od otwarcia) oliwka Johnson& Johnson z rumiankiem ubytek kilka ml Ziaja mleczko ogórkowe do demakijażu (kupione ok. 3mies temu, użyte raz) Avon kuracja parafinowa do rąk i stóp. Gorące piaski Arizony (jest ok. połowa) Avene balsam po opalaniu próbka nowa LRP Posthelios balsam po opalaniu nowy (40ml) L'Oreal Nutri bronze karnacja normalna i jasna (200ml, zużycie zaznaczyłam czerwoną linią) LRP Anthelios XL fluide SPF50, kupiony w lipcu 2008, jest ok. większa połowa Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
NIEAKTUALNE
Avon glimmersticks kredka do oczu (kolor ciemno szary) nrAU3447A Avon błyszczyk ultra color rich (kolor icy nude- różowo brzoskwiniowy) nrZ250308 Golden Rose Terracotta nr. 101 bronzer (kupiony latem, ubytek ok. 15%) 18mies na 'otwartym wieczku' Wibo cienie Oriflame mono eyeshadow essentials LATTE (wypróbowany, kupiony w grudniu, mam kartonik) Sephora "gwiazdkowy" puder rozswietlający (z wymianki) MaxFactor Lasting Performance 101 (jest około połowa, kupiony w grudniu) Vichy Normateint 15 (na wypróbowanie koloru) Oriflame błyszczyk peach melba (jest ok. połowa- widać na foto) Bell illuminatior nr. 2 puder rozswitlający (niestety pokruszył się w srodku, ważny do 9.2009) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
NIEAKTUALNE
Kallos late maska do włosów ok.2/3 z1litra (mogę zrobić odlewkę) Dove hair fall control włosy słabe i łamliwe 250ml (zużycie zaznaczyłam czerwoną linią) WAX 240ml (zużycie zaznaczyłam czerwoną linią) Casting Creme Gloss L'Oreal. Nr. 400 Brąz (otwarte tylko pudełko, ale produkty są nieruszone) Wellaflex pianka Loki i fale.Jest ok 80% NIE MA NA FOTCE: Avon serum na końcówki Pantene Pro-v proste i gładkie, odżywka bez spłukiwania. Formuła lekka. jest połowa Listerine 250ml advanced tartar control, płyn do płukania ust Biosilk jedwab 150ml (mogę zrobić odlewki) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tylko powiedz, Tobie chodziło o ten żel pod prysznic i do kapieli dark chocolat? jak tak to zapraszam na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Pasta do zębów Meridol 2szt. po 75ml. Ange ou Demon Givenchy z ubytkiem ok. 5-10% z 50ml ( czy byłaby możliwość zrobienia odlewki? ) Biosilk 150ml (mogę zrobić odlewki) - interesowałaby mnie odlewka lub tyle ile jest Coś u mnie?
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś za ange ou demon i meridole?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś za;
Dove hair fall control włosy słabe i łamliwe 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
u Ciebie podoba mi się hydrolat z neroli i aquolina
niestety nie moje zapachy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
hej, interesują mnie te rzeczy:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja chętnie przyjmę obie pasty Meridol i Dove Summer Glow
![]() kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 ew.ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ale który? Ten Mild? No,ja mam mydełko do niego i chętnie bym komplet oddała,bo co mi po mydle samym...
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-05-12 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Tuszu już nie ma - nie ma w opisie,to znaczy,że wymienione - łatwiej mi usunąć tekst niż z każdą wymianką wymieniać zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Avene Cleanance K zostało na jakies 3/4 razy i gwiazdkowy puder Sephora
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334717
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.