|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szaleństwo z kolorami!
Cześć!Od pewnego czasu mam zamiar zrobić sobie cuś szalonego na głowie
. Nie chodzi mi tu oczywiście o np. różowe włosy, ale jakieś kolorowe końcówki albo jedno pasemko. Czy jest sens coś takiego robić? I czy dało by radę "pozbyć" się tego przed rozpoczęciem roku szkolnego? (bez ścinania włosów, bo zapuszczam ;p) Błagam, doradźcie!
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Szaleństwo z kolorami!
witam cie naj;lepiej bedzie jak sobie doczepisz pasemko poszukaj w salonach fryzjerskich badz w solarium itd u nas robia 15 złjedno pasemko w jakim kolorze chcesz metodoą zgrzewania tak jak przedłuzanie włosó w kazdej chwili mozna to sciągnąc
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Szamponetka Ci się spokojnie spierze w razie czego, a i kolorów do wyboru jest mnóstwo
.
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamów sobie z allegro dowolny kolor, tutaj link: http://allegro.pl/search.php?string=...5402&country=1
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy poczytać opinie na KWC o różnych szaponetkach. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie doczepiane pasemka, byłyby najodpowiedniejsze. (:
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Z szamponetkami bywa różnie. Niektórym schodzą po jednym myciu, mojej koleżance od początku wakacji do listopada nie zeszło do końca (chodziła w lekko różowawych włosach). Musisz się 'skumać' mniej więcej ile będą je twoje włosy trzymały.
Chociaż zawsze można później nałożyć na nią farbę, jak już się szkoła zacznie. Polecam pasemka doczepić. Ja osobiście będę włosy na różowo farbować :P
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

. Nie chodzi mi tu oczywiście o np. różowe włosy, ale jakieś kolorowe końcówki albo jedno pasemko.