![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
blade nogi i upal ; o
hej .
pewnie nie jedna z was nie ma opalonych nog , a tutaj 30 stopni i mozna brac spodenki , sukienki itp . ale co z nogami ? *_* tylko ja sie wstydze wyjsc w bladych nogach ? ; o bo rajstop nie bd ubierac przeciez ; o
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: blade nogi i upal ; o
Wychodź normalnie, w krótkich spodenkach albo spódnicy to Ci się nogi szybko opalą i problem zniknie.
Ewentualnie użyj balsamu brązującego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar sobie trochę opalić
![]() A za ten czas legginsy lub rybaczki, żeby nie były całe odsłonięte, bo widać każdą żyłkę, pajączka itd.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Lexie dobrze prawi
![]() Wychodz normalnie przy okazji opalisz....nie każdy odrazu ma piekne opalone nogi lub ciemna karnacje z natury. Kup sobie jakiś balsam brązujący i zakładaj krotkie spodenki bez wstydu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja tam mam blade jak ściana, a pomykam w mini.
![]() Jeżeli się bardzo wstydzisz to użyj jakiegoś balsamu brązującego, chociaż np. u mnie to nie daje za bardzo efektów , nawet po samoopalaczu nie widać wielkiej różnicy ![]() Póki co to i tak widuję na ulicy więcej bladziochów niż opalonych odnóży, więc nie ma się co wstydzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
albo balsam albo solarium
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
... choć nie Westwood
|
A co to za problem? Wychodzisz z bladymi, a po kilku dniach stają się lekko opalone
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tam bardzo lubię być blada dlatego przez cały rok nakładam wysokie filtry na odsłonięte części ciała. w zeszłe wakacje nic się nie opaliłam. mam nadzieję, że w te też mi się uda zachować bladość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny ;D chyba pojde zakupic dzisiaj jakis balsam . : D a co do solarium , chodzilam 2 tygodnie c o 3 dni po 10 min i brzuch mialam opalony itp a nogi blade dalej *_* ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam tak cudowne nogi ze czy upal 30 stopniowy czy 60
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chodzilam caly czas w dlugichale ile mozna grzac dupe w czarnych spodniach ? XD a samoopalacz plamy zostawial mi zawsze Oo` to zrezygnowalam .
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A czy każdy musi być opalony? Jedni nie lubię, drudzy zwyczajnie nie mogę lub nie mają czasu.
Dlaczego wzięło się przekonanie, że jak ktoś jest blady to ma się wstydzić... Nakładaj krótkie spodenki i nawet nie zastanawiaj się nad tym ![]() Ja lubię się opalać, kocham słoneczko ale po prostu taka pogoda świetnie działa na mój organizm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze wczoraj miałam blade, ale machnęłam peeling, nałożyłam samoopalacz i po paru godzinach były brązowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
problem z tym, że jak się większość życia chodzi w spodniach, nawet latem to wystawienie móg na słońce nie pomaga, nawet kilkukrotne (w moim przypadku). Za to plecy czy twarz, ramiona itp są opalone. Nogi? Może trochę czerwone ale nigdy nie zamieniają się w ładnie opalone.
Ja stosowałam balsamy brązujące, ale mimo że przestrzegałam zasad, po kilku dniach zaczynały robić się plamy ![]() Właśnie sobie pomyślałam żeby zaopatrzyć się w zwiewną długą spódnicę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, sila rzeczy u wiekszosci osob nogi sa blade dopoki by ich nie wystawic na slonce ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Przecież blada skóra jest taka piękna! A ja wiem coś o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hihi może ładna, ale nie wtedy gdy mamy pięknie opalone buźki, ręce, brzuszki... Schodzimy niżej, o ładne krótkie spodenki i co? AAAAA !!! oślepiająca biel nóg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
najlepiej normalnie wyjść sobie dziś na słoneczko w szortach czy spódniczce, a nogi smarować balsamem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Też miałam ten problem, bo mam ogólnie jasną karnację, no ale poszłam na solarium kilka razy i problem się rozwiązał
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a jaki to problem? i przede wszystkim: co komu do tego, że masz blade nogi?
opal, to blade nie będą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Moje są baaardzo dalekie od ideału, bo nie są ani szczupłe, ani umięśnione, ani opalone... A i tak poszłam wczoraj kupić szorty, bo wobec takich upałów nie ma co się długo zastanawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jakoś trzeba zacząć - wciągaj krótkie portki i na dwór! Się przejmujesz bladymi nogami. Ja mam raczej blade,a kupiłam sobie 3 krótkie spódniczki i króciutkie spodenki, a co tam.
Tak poza tym, blade lepsze niż spalone. Mieszkam aktualnie w Sopocie, wczoraj wybrałam się na spacer po plaży, z bladymi nagami, a jakże. Jak popatrzeć na tych ludzi smażących się na słońcu - masakra po prostu! Początek wakacji, a niektórzy jak heban. Okropne. Ludzie to umiaru nie znają... A potem w wieku 40 lat się wygląda na 70. A i czerniaczek czycha.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jasną karnację w dodatku się nie opalam, bo nie mogę... ale mi to nie przeszkadza... Wychodzę normalnie i odsłaniam blade ciało :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
przy takim upale to ja bym sie nawet nie zastanwiwała nad tym czy mam blade nogi czy nie. ja co prawda opaliłam wczesnij na solarium i są lekko zbrązowione ale na ulicach czesto widac blade ciała i nikt sie nie przejmuje. poza tym dopiero od kilu dni mamy słońce i upały więc czym sie tu dziwic..
nawet zeym miała białe jak ściana nie wyobrażam sobie parzyc się w długich spodniach w taką pogode. jeśli chcesz szybciej złapać opalenizne to polecam przyspieszacz z dax cosmetics
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
blade nogi to żaden powód do wstydu. jeśli jednak nie możesz się przemóc kup sobie jakis delikatny balsam brązującyy, ale nie nakładaj dużo, bo 'raz' będzie to wyglądało nienaturalnie i 'dwa' teraz słonko tak grzeje, że jeden dzień i opalenizna gotowa.
a ja mam nadzieję, że i w tym roku słońce mnie nie chwyci. uwielbiam bladość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja smaruje balsamem brżaująym. Nie ma efektów więc pomykam w białych nogach i nie mam z tym żadnego problemu. Nie ma co maltretować skóry solarium. Dość się namęczy w te upały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A macie jakiś sposób na te czerwone kropeczki po depilacji?? Ja nie depiluję się woskami itp. Codziennie maszynka i niefajnie wyglądają, ale żadnego zapalenia na pewno nie mam- taka uroda. Czy tylko balsam brąz. albo opalanie pomoże ukryć te kropki? To właściwie też jeden z powodów dla których nie odsłaniam nóg. No a jak nie odsłaniam to są blade itd itd
![]() przepraszam w sumie za offtop Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-06-30 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.