|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak ładnie pokręcić włosy?
Czyli jakich sposobów używacie, żeby mieć loczki, lub delikatne fale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak ładnie pokręcić włosy?
Ja np. wystarczy że umyję włosy, zostawię mokre nałożę piankę (wgniatając ją palcami) i po wyschnięciu mam włosy jak z lokówki do tego lakier i gotowe..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiesz wszystko zależy czy włosy naturalnie ci się kręcą (nawet lekko) czy też nie. Jeśli tak to musisz zacząć używać odpowiednich kosmetyków - szampon + odżywka do włosów kręconych. Po umyciu wczesz grzebieniem we włosy piankę i po prostu je ugnieć. Potem najlepiej wysuszyć suszarką z dyfuzorem. Najlepiej jak będziesz miała głowę w dół (tak mi tłumaczyła fryzjerka, że to pomaga lokom czy coś w tym stylu
![]() ![]() ![]() K.
31.07.09 - dbam o pazurki ![]() Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz. Phil Bosmans |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W niektorych przypadkach nie da sie zakrecic wlosow
![]() U mnie wszelkie loki,loczki, fale trzymaja sie do dwoch godzin- potem znow mam proste druty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Litości
![]() Po co zakładać nowy wątek, skoro istnieje obszerny wątek dot. kręcenia włosów na wszelkie możliwe sposoby? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Prosze skorzystac z wyszukiwarki.Wätek zamykam.
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.