![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Guerlain, Agent Provocateur, Farouk, L'oreal, Givenchy, Estee Lauder
nieaktualne - znow mnie nie ma
Witam w nowym watku ![]() - za zapachy raczej nie szukam zapachow tylko kolorowki, chyba, ze cos mnie wybitnie skusi, - osoby ze znacznie mniejsza iloscia przekupek wysylaja pierwsze, - zostalam na wizazu juz raz powaznie oszukana, wiec za podejrzane wymianki dziekuje, - prosze nie pisac na gg (niestety to bardzo czesto sie zdarza, taka forma wymiany jest nie do przyjecia), - na zdjeciach nie ma wszystkiego (jest to, co trudno znalezc w internecie), - za ubrania szukam kosmetykow. Za to najchetniej oddam rzeczy ze swojego kramiku, czyli wishlista: - Givenchy Libre 01 (za to od razu oddam Agenta albo Meteoryty ![]() - biala baza Acti Mine Givenchy, - fioletowa baza YSL, - biala baza Chanel, - fluid Perfect Touch YSL 1, - bardzo bardzo bardzo jasne fluidy, - cienie: zielenie, fiolety (za pastele dziekuje); chetnie sypkie Mac lub mineralne. zapraszam WŁOSY - Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml. ZAPACH - Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki. KOLORÓWKA TWARZ - Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz, - Guerlain Les Voilettes Pressed Powder for the Face - kolor 01, transparent; kod 8U01, - Benefit Powder Blush - roz, You an if you want, kod PB 10, 3,65 gram, - L'oreal Glambronze - 01 Golden Sun, ubytek testowy, wniosek: bronzery nie dla mnie, 11 g. OCZY - Givenchy Prisme Again Eyes - kolor 7, limitowanka sprzed lat za ktora zaplacilam kilka miesiecy temu calkiem sporo; kod 5F02, -paleta YSL "Horizon" - tester, od oryginalu rozni sie tym, ze nie ma polyskliwych "niteczek" miedzy kolorami; ubytek do max 5 %, -Isa Dora Mineral Eye Shadow - odcien 42 Sand Stone, ubytek testowy, nie lubie sypancow, -Colour Quartet For eyes Oriflame - z wymianki, uzyty max 2 razy, wazny do 02/2011. USTA - Color Riche Star Secret L'oreal - pomadka 710, uzyta raz, - rezerwacja - Estee Lauder Signature Lipstick - Dune Rose P11, uzyta maz 2 razy, kod A97, - Glazewear Extreme Avon- odcien, Sand Shine, 6 ml, nieuzyty ani razu, wymienie jako wyrowanie cenowe do wymianki badz gratis do wiekszej. INNE - Method Draine Minceur - tabletki odchudzajace, kuracja na 14 dni, wazne do 03/2010. Kosztowaly 120 zl (mam zapas wiec oddaje). - zalotka Douglas - nowa, nieuzywana. UBRANIA - szara sukienka - Zara, rozmiar S, po bokach ma paski materialu, ktore mozna zawiazac po bokach (zrobilam tak na zdjeciu) lub wiazac w inny sposob, nowa, nienoszona, - sliczna sukienka - trudno okreslic kolor (ciemny grafit?), Zara, rozmiar S, na mnie za duza, mialam przerabiac, ale mi sie nie chce . Byla droga, kosztowala 250 zl z tego co pamietam, nowa, nienoszona. Inne ubrania w wątku ubraniowym. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-09-11 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Guerlain, Agent Provocateur, Farouk, L'oreal, Givenchy, Estee Lauder
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki.
Coś u mnie?Zapraszam !
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
vos u mnie za
- Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za czarną sukienkę?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za chociaż jedną z tych rzeczy ?
- Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml. - zalotka Douglas - nowa, nieuzywana.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej! to znowu ja...
![]() ![]() -róż bourjouis vintage rose użyłam kilka razy, mam z wymianki prawie nowy był. - błyszczyk Lancome JT z drobinkami tak miałkimi, że nie widać ich jako "drobinek" a bardziej jako "diamentowy blask", praktycznie nie daje koloru na ustach - brązer Stila niewiele używany, błyszczący - odlewka Night Aoud - kilka sampli jasnych podkladów mineralnych - kapsułki time riversing oriflame nowe - błyszczyk różowy avon matowy - oliwka dla dzieci z kojącym ekstraktem z lipy - tusz oriflame wonder nowy - mini diorshow iconic 5ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Konto usunięte
|
Ranko, masz bardzo ladny kramik niestety narazie nic mi sie nie przyda. Pierwszenstwem jest narazie wishlista
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nic nie znalazlam. pozdrawiam Cytat:
Cytat:
![]() Spodobal mi sie rozswietlacz Maca. Za meteorki to troche malo, jednak napisalas, ze chcialabys tez tabletki. Mam zatem pytanie odnosnie rozswietlacza. Twoj jest caly rozowy, natomiast w internecie wszystkie w miejscu gwiazdek i na wytloczeniu nazwy maja zloty kolor. Czy to jest tester? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz,
Hej, może cos u mnie wpadnie Tobie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
nic dla siebie nie znalazlam.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za bronzer L'oreala?
Odpisz proszę w moim wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350064 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nic dla siebie nie znalazlam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bronzer L'oreal?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.