![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
!!!!!!!!!!!!!! odświeżony, uporządkowany wątek ciuszkowy od XS po M !!!!!!!!!!!!!!
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-09-10 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!!!!!!!!!!!! odświeżony, uporządkowany wątek ciuszkowy od XS po M !!!!!!!!!
1. Bluzeczka w różnych odcieniach szarości w paski - River Island - 36/38. Stan dobry.
2. Prześliczna bluzeczka czekoladowa ze złota nicią, na dekolcie z paskiem z cyrkoniami ONLY YOU - rozmiar 34/36. Materiał jest bardzo rozciągliwy, więc proszę nie sugerować się zdjęciem ![]() 3. Nowy kostium kapielowy VANESSA VERANO rozmiar 36. Trójkątne miseczki biustonosza wykonane z pianki micro, doskonale powiększą i zaokrąglą nawet nie duży biust. Na plecach oraz szyi wiązanie, między miskami sznureczek, dzięki któremu możesz regulować rozstaw biustu. W komplecie atrakcyjny model szortów, z dekoracyjnym paskiem w przodzie. Kostium wykonany z najwyższej jakości lycry. NOWY bez metek !! Oddam tylko za coś super ! - BRAK !
4. Bluzeczka z rękawem 3/4 ADDA Collection - rozmiar na metce 38, ale ja noszę 34/36 i jest idealna. Śnieżnobiała, z pięknymi falbanami na rękawkach. 5. Szara bluzeczka na ramiączkach NEW LOOK - rozmiar 36, stan IDEALNY. 6. Prześliczna w biało-fioletowe paski bluzeczka MISS M - rozmiar 36 - napis z brokatu jak NOWY. Założona raz. 7. Bluzeczka niebiesko-granatowa ROTATION - rozmiar 36, stan bardzo dobry. 8. Półgolfik czarny cieniutki MAXIMA - rozmiar 36, z modnymi wzorami i napisami.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-07 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!!!!!!!!!!!! odświeżony, uporządkowany wątek ciuszkowy od XS po M !!!!!!!!!
9. Przepiękna bluzeczka Isabell Kristensen rozmiar 36 - podwójna - satynowa część koloru kawa z mlekiem, druga część siateczka z mnóstwem przepięknych koralików tworzących kwiaty. Dałam za nią 49$, założona tylko raz.
10. Szary sweterek HI STYLE MKL - rozmiar 36 - NOWY, bez metek. 11. Różowy ciepły sweterek REVIEW - rozmiar 36, założony dosłownie raz. 12. Ciepły pistacjowy (zdjęcie niestety nie oddaje kolorku - mogę w dzień zrobić) polar YOUNG DIMENSION (140cm) - rozmiar 36. Stan dobry. 13. Spodnie 3/4 moro FIREBRAND - rozmiar 36. 14. Granatowy T-shirt BADYLINE - rozmiar 36. Stan IDEALNY. 15. Czarna bluzeczka z kołnierzykiem PLAYBOY - rozmiar 36. Stan dobry, przebarwienia na zdjęciu to wina aparatu. - WYMIENIONE (Foxy6) 16. Granatowa bluzeczka RISE - rozmiar 36. Napis ślicznie się mieni. 17. Czerwona bluzeczka DUNNES STORE - na metce dla 8-9 lat, ale ja ją nosiłam a mam 24 lata ![]()
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-18 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
18. Przepiękna, w różnych odcieniach zieleni, tak jakby we wzór skóry węża suknia EVA TRALALA Paris - rozmiar 36/38. Świetnie dopasowuje się do ciała, a z przodu eksponuje dekolt z powodu większej ilości materiału. Założona raz - stan idealny !
19. Brzoskwiniowa bluzeczka z kwiatuszkami TAILLE - rozmiar 36. 20. Bluzeczka z jednym rękawem przewiązanym - metka producenta obcięta - rozmiar 36/38. 21. Pistacjowa bluzeczka TALMER FALMER - rozmiar 36. 22. Czarna bluzeczka (przebarwienia to wina aparatu) - tu ponownie metka producenta wycięta - rozmiar 36. 23. Szaro-biała bluzeczka, modna, efekt dwóch bluzeczek - NEW LOOK - rozmiar 34/36. 24. Brązowa bluzeczka MY WORLD - rozmiar 34/36 - stan dobry. 25. Elegancka bluzeczka NEXT - rozmiar z metki to 12, ale na mnie idealna, a noszę rozmiar 36. Stan dobry.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-06 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
26. Dżinsy jasnoniebieskie Y.C - rozmiar 34/36 - stan dobry- plamki tak jakby od herbaty na prawej i lewej nogawce na wysokości ud.
27. Dżinsy szaro-grafitowe w paski ZOE London - rozmiar 36 - NOWE z paskiem. 28. Dżinsy 3/4 ciemnoniebieskie z modnymi aplikacjami SP - rozmiar 34 - NOWE. 29. Dżinsy niebieskie - SOEUR STAR - rozmiar 36. Stan dobry, nogawki podwinięte, jest możliwość odwinięcia. 30. Sukienka jeansowa MANGO - rozmiar 36 - założona dwa razy, odcień jasnyniebieski zmieszany z turkusem. 31. Ciemnogranatowe dżinsy z podwiniętymi nogawkami - metka wycięta - stan bardzo dobry, 3/4 - rozmiar 36, zapinane tylko na zamek błyskawiczny bez guzika. 32. Jasnoniebieskie dżinsy JOYX - rozmiar 36, stan dobry. 33. Przepiękne dżinsy niebieskie z aplikacją u nogawek z cekinami - stan bardzo dobry, rozmiar 36. 34. Bluzeczka w wężową skórkę COLLOSEUM - rozmiar 38, dekolt w serek.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-06 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
35. Półgolfik z krótkim rękawkiem w kolorze brudnej pomarańczy - metka wycięta bo gryzła - rozmiar 36/38
36.Przepiękna elegancka sukienka szara w białe paski - rozmiar 36 + pasek - stan IDEALNY ! Przepięknie podkreśla talię, zapinana na zamek. 37. Spódniczka ścięta na skos LIPSY -rozmiar 36/38 w panterkę. 38. Golfik czerwony zapinany na zamek błyskawiczny na całej długości - RESERVED - rozmiar 36. - brak 40. Żółto-zielona bluzeczka KRISTYL - rozmiar 36, na moje oko 36/38 - NOWA z metkami ! 41. Bluzeczka z długim rękawem BILLABANG - rozmiar 36/38, stan dobry. 42. Delikatna i zwiewna w kolorze kawy z mlekiem bluzeczka z falbaniastymi rękawkami SABRA SPORT - rozmiar 36, zapinana na guziczki. 43. Czarna bluzeczka - metka gryzła więc została wycięta - rozmiar 36.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-30 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
44. Prześliczna sukienka JOKO - rozmiar 36 z satyny, miałam ją na sobie RAZ. Jest po prostu boska, niestety ma malutką wadę która załączona jest na ostatnim zdjęciu, jest to niewielkie zaciągnięcie w materiale. Sukienka pięknie podkreśla biust i dekolt
![]() ![]() 45. Brązowy, ciepły sweterek - Jarlan - 36/38. 46. Przepiękna dwuczęściowa suknia Marietta 34/36 - składa się z gorsetu usztywnionego, wiązanego z tyłu na plecach, oraz z długiej eleganckiej spódnicy. Założona tylko raz. Stan - bardzo dobry ! Góra to rozmiar 34, dół - 34/36. Fotki na mnie są słabej jakości, ale chciałam ją pokazać "na żywo". Bez rękawiczek. Kolor bordo metaliczny.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-08-07 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
46.. Balerinki GRACELAND - rozmiar 35/36 - długość wkładki 23,5cm. Założone może 2 razy, o czym świadczy stan podeszwy (na zdjęciu). Stan IDEALNY, jedyny minusik to fakt, że przymocowałam do nich na taśmę dwustronną podpiętki i część kleju z taśmy pozostała wewnątrz, co jest widoczne na zdjęciu (zapewne wystarczy je tylko przemyć). Podpiętki mogę dołączyć również do paczuszki
![]() 47. Super wygodne balerinki sportowe w kolorze pudrowego różu.. Buciki wykonane są z satyny łączonej z naturalną skórą . Dzięki zastosowaniu gumek dopasowują się do każdej tęgości stopy . Rozmiar 36, długość wkładki 23cm - założone dosłownie raz.
Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 Edytowane przez martusiawilczek Czas edycji: 2009-09-04 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1249565441 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za
46.. Balerinki GRACELAND - rozmiar 35/36 - długość wkładki 23,5cm. Założone może 2 razy, o czym świadczy stan podeszwy (na zdjęciu). Stan IDEALNY, jedyny minusik to fakt, że przymocowałam do nich na taśmę dwustronną podpiętki i część kleju z taśmy pozostała wewnątrz, co jest widoczne na zdjęciu (zapewne wystarczy je tylko przemyć). Podpiętki mogę dołączyć również do paczuszki ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
pstatnio podobala ci sie jeszcze bluzeczka z nadrukiem? teraz juz nie ? moze chcialabys te w kratke + te z nadrukiem ?
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- szer.39cm dł.41/42cm całkowita dł. ramiaczek 17cm ja nosze rozmiar XS/S i jest idealna ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- rozumiem. i rowniez pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za strój, jak coś to poszukam nawet poza wątkiem z twojej wish, pliss, śliczny jest!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za żółtą satynową sukienkę?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
mam korektor pod oczy z oriflame seria giordani gold, taki z pędzelkiem, wykręcany, użyty 2 razy, mogę coś jeszcze poszukać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
niestety nie mam kosmetyków na wymiane.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za stroj?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
wymiary bluzeczki
szer43 dl.59-60 z Twojego watku kosmetycznego podoba mi sie rowniez czarna kredka i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248102123
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wytłumaczyłaś bardzo dobrze
![]() ![]() Z innych rzeczy raczej nic więcej nie wpadło mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
17. Czerwona bluzeczka DUNNES STORE - na metce dla 8-9 lat, ale ja ją nosiłam a mam 24 lata ![]()
![]() |
#24 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Strój mi się podoba. Mogłabym Ci tunikę za niego oddać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1249566031 Mam taką sukienkę:
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
3. Nowy kostium kapielowy VANESSA VERANO rozmiar 36. Trójkątne miseczki biustonosza wykonane z pianki micro, doskonale powiększą i zaokrąglą nawet nie duży biust. Na plecach oraz szyi wiązanie, między miskami sznureczek, dzięki któremu możesz regulować rozstaw biustu. W komplecie atrakcyjny model szortów, z dekoracyjnym paskiem w przodzie. Kostium wykonany z najwyższej jakości lycry.
Znajdziesz cos u mnie interesuja mnie równiez różowe baleriny. Pamiętam ze podobał ci sie u mnie biały komplecik.. bolerko i spódniczka.
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Na razie nie jestem chyba na nic zdecydowana.. Myślałam o tej ładnej szarej sukience w prążki, ale nie mogę przewidzieć, jak będzie na mnie leżeć.. (mam małe cycki itp :P ) A przy jej kroju to niestety bardzo ważne. Dlatego czekam na jakąś "dokładkę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpisałam u Was ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Poza strojem już nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podobała Ci się kiedyś u mnie tunika japan, taka w koła... a ja znalazłam u Ciebie strój kąpielowy..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.