Zachowanie chłopaka-przesadzam? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 17:53   #1
Cynamonkaa
Cytrynka

Zachowanie chłopaka-przesadzam?

.

Edytowane przez Cynamonkaa
Czas edycji: 2011-10-17 o 17:03
Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 17:58   #2
rapifen
Zakorzenienie

Dot.: Zachowanie chłopaka-przesadzam?

Nie wiem póki co masz mało powodów do zmartwień

Cytat:
jak wrocil tez nic nie napisał odezwał sie dopiero na drugi dzień ok.13

U mnie wesela trwają do 5-6 a następnego dnia na kacu śpisz do 15-16 więc ;p. Na twoim miejscu o nic bym się nie martwiła przecież nie musicie być w kontakcie 24 godziny na dobę.

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:00   #3
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość
Hello,
jeszcze niedawno byłam stałą czytelniczką wątku o rozstaniu i często się udzielałam. Teraz już tam nie bywam właściwie< wszystko tak się ułożyło że po roku nareszcie znalazłam sobie faceta co prawda chłopak jest rok młodszy (18 lat) ale mi to nie przeszkadza. Dobrze się dogadujemy choć jestesmy ze sobą baaardzo krótko, 2 tygodnie. Znamy się natomiast miesiąc.
W ten weekend siostra chłopaka brała ślub. Ja nie poszłam ponieważ Tż zaprosil na wesele koleżanke, jeszcze zanim sie poznalismy. Potem nie wypadało tego odwołać. Wesele było w remizie i praktycznie nie było tam zasięgu. On wiedzial ze troche denerwuje sie faktem ze spedzi z jakas laska caly weekend praktycznie, wiem że było mu głupio ale zapewniał mnie że nie mam sie o co martwić. W czwartek była korona. Chciałam żeby napisałl mi eska jak juz bedzie w domu. Nie napisał jednak tłumacząc sie ze nie chciał mnie budzić. Ok. W sobote bylo wesele. Ostatniego smsa dostałm po 16 i na tym koniec. Wiem ze nie mial zasięgu i wiem ze sie bawił. Ja też w tym czasie byłam na imprezie. Strasznie nie chciał żebym tam jechała, bal sie ze jacys kolesie beda tam do mnie zarywać itp. Jednak chyba nic go to nie obchodziło bo nie zainteresowal sie calą noc, jak wrocil tez nic nie napisał odezwał sie dopiero na drugi dzień ok.13.Moze nie chciał pisaać do mnie przy swojej partnerce? Wczoraj było to samo krótka rozmowa na gg, potem poprawiny i zero kontaktu. Rano napisałam mu eska jak tam po imprezie itp. Odpisał że nawet dobrze. Potem gadaliśmy na gg. Często jest tak że on cos robi jak ze mną pisze i wtedy odpisuje półsłowkami. Dzisiaj sie jednak pisało dość denerwująco bo ja ucieszona że w końcu mozemy pogadać nawijałam jak szalona a on co kilkanaście minut odpisywał "hehe"
albo wysyłał jakąś minke.Jak napisałam mu czy jest zajęty odpisał że nie. Napisałam że tak mi się wydaje bo jakoś tak pisze jakby mu się niechciało. Odpisał mi: "nie no, tak jakoś. Nie mam dziś weny hehe." Napisałam w żartach że kurde co za życie ja tu probuje nadrabiać zległości a tu brak weny. Odpisal "oj Kotek noo" potem coś tam że tęskni itp ale rozmowa nie nabrała tempa więc niedługo zeszłam z gg. Po godzinie wrócilam i siedze na niewidocznym. On siedzi nadal, czyli chyba jenak ma wene gadać z kimś...
Nie cchce być chodzącą marudą ale po tym weselu zrobiło się jakoś tak...dziwnie. Nie chce mu zaś mówić że cos sie pozmieniało czy coś bo wyjde na ciągle niezadowoloną. A moze po prostu przesadzam
Zależy mi na nim bardo i jemu wiem że jemu też bynajmniej tak było przed weselem...
A może po ostatnim rozstaniu i rocznej przerwie obesyjnie nie chce czegoś zniszczyć? Sama już nie wiem...

weszłam na dostępny nie pisze do niego. On też...
spotkaj się z nim i poważnie pogadaj ale tak szczerze czy coś się na tym weselu wydarzyło ja bym tak zrobiła, a po weselu nie pisał bo pewnie był zmęczony i odsypiał ale jakby chciał napisac na weselu do ciebie to by gdzieś na chwilke wyszedł gdzie ma zasięg. poprostu pogadaj z nim

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:02   #4
Dotka90
Zakorzenienie

Na chwilę obecną przesadzasz
Nic się nie stało, może widocznie nie chciało mu się rozmawiać.
A to, że był na gg to o niczym nie świadczy, ja czasem jestem na dostępnym, mimo, że nawet nie siedzę przy kompie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:05   #5
diamentowa
Zakorzenienie

a ja jestem cały czas dostępna na gg
a od godziny z nikim nie pisałam
to o niczym nie świadczy, nie wiem o co Ci chodzi...
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:09   #6
AnetaYa
Raczkowanie

Osaczasz i zniechęcasz do siebie chłopaka już w pierwszej chwili waszej znajomości. Dajcie sobie więcej przestrzeni i czasu na poznanie siebie. Może on już jest takim typem, który nie potrzebuje kontaktu sms'owego, woli osobiście się spotkać i porozmawiać.
Mnie natomiast dałoby do myślenia, że poszedł na wesele z inną kobietą zamiast zaprosić tam Ciebie (mógł delikatnie odmówić dziewczynie napewno by zrozumiała). Być może nie traktuje Cię poważnie.
Stary 2009-08-10, 18:11   #7
Wyrak
Zakorzenienie

Lo co chodzi ? Bo chyba nie o to, ze za malo na gg odpisuje ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:15   #8
miiaaau
Raczkowanie

Cytat:
Hello,
jeszcze niedawno byłam stałą czytelniczką wątku o rozstaniu i często się udzielałam. Teraz już tam nie bywam właściwie< wszystko tak się ułożyło że po roku nareszcie znalazłam sobie faceta co prawda chłopak jest rok młodszy (18 lat) ale mi to nie przeszkadza. Dobrze się dogadujemy choć jestesmy ze sobą baaardzo krótko, 2 tygodnie. Znamy się natomiast miesiąc.
W ten weekend siostra chłopaka brała ślub. Ja nie poszłam ponieważ Tż zaprosil na wesele koleżanke, jeszcze zanim sie poznalismy. Potem nie wypadało tego odwołać. Wesele było w remizie i praktycznie nie było tam zasięgu. On wiedzial ze troche denerwuje sie faktem ze spedzi z jakas laska caly weekend praktycznie, wiem że było mu głupio ale zapewniał mnie że nie mam sie o co martwić. W czwartek była korona. Chciałam żeby napisałl mi eska jak juz bedzie w domu. Nie napisał jednak tłumacząc sie ze nie chciał mnie budzić. Ok. W sobote bylo wesele. Ostatniego smsa dostałm po 16 i na tym koniec. Wiem ze nie mial zasięgu i wiem ze sie bawił. Ja też w tym czasie byłam na imprezie. Strasznie nie chciał żebym tam jechała, bal sie ze jacys kolesie beda tam do mnie zarywać itp. Jednak chyba nic go to nie obchodziło bo nie zainteresowal sie calą noc, jak wrocil tez nic nie napisał odezwał sie dopiero na drugi dzień ok.13.Moze nie chciał pisaać do mnie przy swojej partnerce? Wczoraj było to samo krótka rozmowa na gg, potem poprawiny i zero kontaktu. Rano napisałam mu eska jak tam po imprezie itp. Odpisał że nawet dobrze. Potem gadaliśmy na gg. Często jest tak że on cos robi jak ze mną pisze i wtedy odpisuje półsłowkami. Dzisiaj sie jednak pisało dość denerwująco bo ja ucieszona że w końcu mozemy pogadać nawijałam jak szalona a on co kilkanaście minut odpisywał "hehe"
albo wysyłał jakąś minke.Jak napisałam mu czy jest zajęty odpisał że nie. Napisałam że tak mi się wydaje bo jakoś tak pisze jakby mu się niechciało. Odpisał mi: "nie no, tak jakoś. Nie mam dziś weny hehe." Napisałam w żartach że kurde co za życie ja tu probuje nadrabiać zległości a tu brak weny. Odpisal "oj Kotek noo" potem coś tam że tęskni itp ale rozmowa nie nabrała tempa więc niedługo zeszłam z gg. Po godzinie wrócilam i siedze na niewidocznym. On siedzi nadal, czyli chyba jenak ma wene gadać z kimś...
Nie chce być chodzącą marudą ale po tym weselu zrobiło się jakoś tak...dziwnie. Nie chce mu zaś mówić że cos sie pozmieniało czy coś bo wyjde na ciągle niezadowoloną. A moze po prostu przesadzam
Zależy mi na nim bardo i jemu wiem że jemu też bynajmniej tak było przed weselem...
A może po ostatnim rozstaniu i rocznej przerwie obesyjnie nie chce czegoś zniszczyć? Sama już nie wiem...

weszłam na dostępny nie pisze do niego. On też... Ustawił sobie opis "słaby" niedługo po tym jak weszłam...
hmm, jeżeli się tak denerwujesz to moze zapytaj go czy wszystko w porzadku, czy się nie wydarzyło tam nic nieodpowiedniego, że czujesz że inaczej z Tb rozmawia i chcesz aby był szczery. może coś poskutkuje

Inna dziewczyna obok sprawia,że dostaję szału
To jak biała gorączka
I zaczynam się gubić
Ty masz antidotum w oczach
odżywiasz mój umysł ;**

"Jesteś moją definicją szczęścia"

Kocham CPawełku <3
miiaaau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:17   #9
Cynamonkaa
Cytrynka

.

Czas edycji: 2011-10-17 o 17:04
Stary 2009-08-10, 18:27   #10
miiaaau
Raczkowanie

Cytat:

To że poszedł z inną laską jakoś mnie nie dziwi skoro zaprosił ja już dawno, ona kupiła sobie już sukienke zanim się poznaliśmy itp. Mi samej byłoby głupio odmówić kumplowi, powiedzieć sorry nie idziesz bo znalazłam sobie chłopaka.
faktycznie troszkę głupio było by powiedziec tej dziewczynie, ze to już nie aktualne.

Cytat:
Napisał mi teraz na gg "Kotek ale słaby dziś jestem"
no to może poprostu kaca musi wyleczyć i to wszystko niech się prześpi i np jutro się spotkajcie i Ci opowie jak było na weselu

Inna dziewczyna obok sprawia,że dostaję szału
To jak biała gorączka
I zaczynam się gubić
Ty masz antidotum w oczach
odżywiasz mój umysł ;**

"Jesteś moją definicją szczęścia"

Kocham CPawełku <3
miiaaau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:30   #11
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Problem w tym że ja generalnie mam charakter z dużą skłonnością do przesady i martwienia sie.
To że poszedł z inną laską jakoś mnie nie dziwi skoro zaprosił ja już dawno, ona kupiła sobie już sukienke zanim się poznaliśmy itp. Mi samej byłoby głupio odmówić kumplowi, powiedzieć sorry nie idziesz bo znalazłam sobie chłopaka.
Napisał mi teraz na gg "Kotek ale słaby dziś jestem"
A mnie dziwi. Ja napewno bym tak nie zrobiła, że mam chlopaka a idę z kolegą na wesele. Zapytałam tż-ta - powiedział że gdyby miał dziewczyne i by ją kochał to by z nia poszedł, a w nosie miałby to że koleżanka kupiła sobie sukienkę, najważniejsze byłoby dla niego żeby mógł się bawić z ukochana i z nia tańczyć. Po co przytulać w tańcu jakąś koleżankę, jak można swoją druga połówkę.

Edytowane przez kasandra82
Czas edycji: 2009-08-10 o 18:31
kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:30   #12
wesna
Wtajemniczenie

A dlaczego nie możecie normalnie pogadać, tylko przez gg?
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:33   #13
kermitowa
Zadomowienie

mysle ze za duzo myslisz o tym weselu i o dziewczynie z ktora on poszedl, daj sobie spokoj nie zadreczaj sie niepotrzebnie.

moim zdaniem nie masz zadnych powodow by sadzic ze cos jest nie tak.
Stary 2009-08-10, 18:37   #14
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Przesadzasz, nie masz się czym martwić.
W zasadzie nie do końca rozumiem, o co Ci chodzi, poza domysłami. Zbyt mało pisze na gg? Bez przesady. Nie twórz problemów tam, gdzie ich nie ma.
Edit:
Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
A mnie dziwi. Ja napewno bym tak nie zrobiła, że mam chlopaka a idę z kolegą na wesele. Zapytałam tż-ta - powiedział że gdyby miał dziewczyne i by ją kochał to by z nia poszedł, a w nosie miałby to że koleżanka kupiła sobie sukienkę, najważniejsze byłoby dla niego żeby mógł się bawić z ukochana i z nia tańczyć. Po co przytulać w tańcu jakąś koleżankę, jak można swoją druga połówkę.
A mnie nie dziwi. Sama przeżyłam podobną sytuację parę lat temu, na studniówce. Od pół roku miałam ustalone, że pójdę na nią z przyjacielem, przyszedł kilka razy na próbę poloneza (w moim liceum było sporo takich prób na długo przed), wszystko było umówione. Na 2-3 tygodnie przed studniówką zaczęłam się na powrót spotykać z moim eks, ale nie odwołałam zaproszenia, bo uznałam, że to byłoby nie fair wobec przyjaciela. W grę tutaj co prawda wchodziły jeszcze inne czynniki (miałam mieszane uczucia w stosunku do eksa przez pewne przeszłe wydarzenia), ale jestem w stanie zrozumieć decyzję chłopaka Autorki.
Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Oni sa razem 2 tygodnie, znaja sie raptem miesiac. Jak dla mnie chamskie by po prostu bylo zaproszenie kogos przedtem, szczegolnie w momencie, gdy dziewczyna juz kupila sukienke i powiedzenie - a spotykam sie z kims, wiec z nia pojde.

O jakim Ty kochaniu mowisz po 2 tygodniach ?
Dokładnie.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski

Edytowane przez srebrnykot
Czas edycji: 2009-08-10 o 18:45
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:38   #15
Forever In My Heart
Raczkowanie

Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))

W sumie to mógł delikatnie wyjaśnić koleżance, że ma dziewczynę i to z nią chce iść.

A to, że kupiła sukienkę, to o niczym nie świadczy Przyda się jej

` Per Aspera Ad Astra

` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego !
(spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję)

<- w F-35

Forever In My Heart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:40   #16
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Oni sa razem 2 tygodnie, znaja sie raptem miesiac. Jak dla mnie chamskie by po prostu bylo zaproszenie kogos przedtem, szczegolnie w momencie, gdy dziewczyna juz kupila sukienke i powiedzenie - a spotykam sie z kims, wiec z nia pojde.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-08-10, 18:43   #17
Cynamonkaa
Cytrynka

.

Czas edycji: 2011-10-17 o 17:05
Stary 2009-08-10, 18:44   #18
Forever In My Heart
Raczkowanie

Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

A to nie można kochać po 2 tygodniach ?

Jeden może powiedzieć, że kocha po tygodniu, inny po 2 miesiącach, a jeszcze inny po roku ...

` Per Aspera Ad Astra

` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego !
(spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję)

<- w F-35

Forever In My Heart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:51   #19
Flexoidka
Raczkowanie

GG do Flexoidka Send a message via Skype™ to Flexoidka

Cytat:
Ja tez tak uwazam jesli ma juz dziewczyne to czemu ma nie wypadac powiedziec ze kogos sie juz ma i chcialby sie z nia pojsc na wesele.. a sukienka sie zawsze przyda moj TZ tez wybralby wybranke na ktorej by mu zalezalo
Flexoidka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:54   #20
rapifen
Zakorzenienie

No ja myślałam że kocha się z czasem.
Miłość to nie guzik który wciskasz po określonym czasie, to nie pstryczek który przełączasz z "nie kocham" na "kocham" tylko uczucie które rośnie z czasem, każdego dnia silniejsze więc te dwa tygodnie to może faktycznie mało ;p

Stary 2009-08-10, 18:56   #21
Deborah100
Zakorzenienie

Można dostać oczopląsu od tego koloru

Porozmawiaj z nim, innego wyjścia nie ma. Powiedz to co tutaj napisałaś.
Jednak myślę, że nie ma się o co martwić
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:57   #22
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Nie wiem póki co masz mało powodów do zmartwień

[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]U mnie wesela trwają do 5-6 a następnego dnia na kacu śpisz do 15-16 więc ;p. Na twoim miejscu o nic bym się nie martwiła przecież nie musicie być w kontakcie 24 godziny na dobę.

Cytat:
ciekawe jakbys Ty sie czula gdybyś wydala na sukienke, buty, bizuterie, dodatki iles tam kasy a ktos cie nagle splawil, bo sie zakochal.
Trovhe przywoitosci ludzie. Jak rozumiem gdyby Twoj pratner zaprosil tak kolezanke, a potem ja bezczelnie spalwil to zwrocilibyscie cale poniesione przez nia koszty??
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:59   #23
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
No to fajny z niego kolega Nie wyobrażam sobie wystawić do wiatru kumpla, którego zaprosiłabym wcześniej na wesele.

I dlaczego od razu przytulać?
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 19:02   #24
stasiek
Wtajemniczenie

jak jesteście daleko to używaj do rozmów telefonu/skype lepiej, bo póki co krótko się znacie i łatwo o nieporozumienia. On może odpisywać co minutę, bo ma kaca i nie ma siły, może równocześnie ktoś stoi obok i go zagaduje, może szuka czegoś na necie, mnóstwo powodów może być. Nie widzisz jego twarzy, nie słyszysz tonu głosu, to zniekształca obraz, zwłaszcza jeśli jesteś wrażliwa na tym punkcie
Stary 2009-08-10, 19:04   #25
Cynamonkaa
Cytrynka

.

Czas edycji: 2011-10-17 o 17:05
Stary 2009-08-10, 19:05   #26
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość

ciekawe jakbys Ty sie czula gdybyś wydala na sukienke, buty, bizuterie, dodatki iles tam kasy a ktos cie nagle splawil, bo sie zakochal.
Trovhe przywoitosci ludzie. Jak rozumiem gdyby Twoj pratner zaprosil tak kolezanke, a potem ja bezczelnie spalwil to zwrocilibyscie cale poniesione przez nia koszty??
ale przecież nikt jej tej sukienki nie kazał kupować
równie dobrze mogła pożyczyć lub iść w jakiejś swojej, wesele jest raz na jakiś czas, ja nie jestem zwolenniczką "strojenia się" i wydawania kasy tylko dlatego, że zostałam zaproszona na uroczystość do obcych mi ludzi, nie przesadzajmy.
Gdybym była na miejscu takiej dziewczyny (ale na pewno nie kupiłabym sukienki) i koleś powiedziałby, że wybacz, ale wyszło jak wyszło to zrozumiałabym i nie miałabym za złe
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 19:09   #27
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
teraz rozmawiamy ale naprawde ciezko sie z nim pisze ale ciągle powatarza że ma zjee... dzien i nic mu sie nie chce
Pewnie ma kaca. Skoro jesteś tak przewrazliwiona na punkcie jego lakonicznych odpowiedzi, to może zakończ rozmowę, daj mu spokój na dziś i porozmawiacie jutro (pewnie sam się odezwie) A najlepiej będzie jak zobaczycie się na żywo, bo w takich wirtualnych rozmowach czasem trudno własciwie odczytać czyjeś intencje, nastrój itp.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 19:14   #28
rapifen
Zakorzenienie

Ja bym się wściekła na kumpla - tego dobrego. Najpierw prosi potem odmawia, jakby na tą dziewczynę wpadł naglę i się zakochał. No miał wcześniej jakieś zobowiązania i trzeba to uszanować

Stary 2009-08-10, 19:27   #29
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forever In My Heart Pokaż wiadomość
A to nie można kochać po 2 tygodniach ?

Jeden może powiedzieć, że kocha po tygodniu, inny po 2 miesiącach, a jeszcze inny po roku ...
Nie, nie mozna kochac po 2 tygodniach, mozna byc bardzo zafascynowanym, zadurzonym itd., ale wg mnie milosc przychodzi z czasem.

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość

Dokladnie, kultura i przyzwoitosc wymaga w tym momencie, by on szedl z nia

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Ja bym się wściekła na kumpla - tego dobrego. Najpierw prosi potem odmawia, jakby na tą dziewczynę wpadł naglę i się zakochał. No miał wcześniej jakieś zobowiązania i trzeba to uszanować
Zgadzam sie.

Stary 2009-08-10, 19:37   #30
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

My nie rozwiążemy za ciebie problemu. Porozmawiaj z nim, tak b,ędzie najlepiej

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości