![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki NOWE na wymiane Mac loreal clinique astor chanel
Czesc dziewczyny mam strasznie duzo nowych kosmetyków, których chciałabym się pozbyć
![]() Tusz clinique hight impact mascara - NIE MA!! Tusz maybelline Lash Stiletto - NIE MA!! Tusz Astor Volumetrix Tusz Miss sporty studio lash Kredka do oczu Clinique 2 stronna Kredka do oczu AVON, odkręcana raz malnięta Manhattan high shine, błyszczyk NIE MA Pomadka nivea owocowa. nowa Cień do powiek Miss sporty złotawy nowy Cienie do powiek H&M różowe. maźnięte po 2 razy. Perfum puma flowing 30 ml - 5 razy psiknięte. 28ml. NIE MA!! Perfum orginał Chanel no5, 50ml nowy. ! ( psiknięty 2 razy dla sprawdzenia zapachu) Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości nowy 15ML Cienie do powiek LOREAL color mineral 03 i 07. brąz, beż. nowe Lakier do paznokci Sally hansen czerwony Brokat do ciała. sally hansen. nowy Dezodoranty 8x4 dwie sztuki nowe Eye liner Maybelline w pisaku. nowy dodaje, używane kosmetyki: tusz do rzęs z brokatek - AVON - 2 razy maźnięty cienie do powiek YR - raz maźnięte puder AVON najciemniejszy - ok. 3 razy maźnięty róż do policzków - YR - ok 5 razy maźnięty podkłady AVON - ok 2 razy wypróbowane pomadka - oriflame raz maźnięta kolory br ązu brokat do ciała - AVON - zostało ok 10ml puder brązujący - THC - ok 2 razy maźnięty, brak zatyczki lakiery świeże. essence/ reszta no name. DODAJE - 23 sierpnia : Błyszczyk Loreal Glam Shine 03 Silver Crystal 2 fazowy płyn do demaki CLINIQUE 45/50ml 3 odsypki cieni MAC ; deep brown, green brown, smoke signal próbka hydrożelu pod oczy VICHY Rózowe lusterko YR nowe czyste ![]() szminka Lancome, sheer magnetic,pare razy testowana zlotawy odcien. / not for individual sale próbki zapachów: T.Helfiger - Dreaming i ESCADA - Sentiment błyszczyk do ust Douglas - 50% zostało. cienie do powiek sypkie - fiolet i złoto (mam jeszcze gdzieś zieleń jasny jakby ktoś był zainteresowany ![]() DODAJE PERFUM 50ML BRITNEY SPEARS CURIOUS ! brak jednego psika. Jesli któraś byłaby zainteresowana to piszcie, mnie interesuje przede wszystkim perfum Mexx rózowy!! zakochana jestem w nim !! albo D&G light blue, lub inne słodkie albo nowy tusz max factora( masterpiece/false lash effect i kosmetyki z Vichy Czy któraś byłaby zainteresowana? ![]() Podaje moje GG ; 1946441, jestem uczciwą osobą ( dla pewnosci moge podać loginy z innych tego typu portali ![]() Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2009-10-12 o 22:18 Powód: nie wiedziałam, że nie ma możliwości sprzedazy na tym portalu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki NOWE na wymiane/sprzedaż.
Witaj
![]() interesuje mnie mascara High Impact, o ile jest pelnowymiarowa i nowa. zanjdzesz cos u mnie w zamian? PS sprzedaz tutaj jest zabroniona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za liner i tusz Maybelline?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ok, dziekuje za info o sprzedazy. niestety nic nie znalazlam. chyba, ze bedziesz miała jakaś fajną torebke;p albo dodatki. tusz jest pelnowartosciowy i nowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Tusz clinique hight impact mascara Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix Pomadka nivea owocowa. Perfum puma flowing 30 ml Perfum orginał Chanel no5, 30ml nowy. ! Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości Eye liner Maybelline w pisaku. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos za kredke Clinique ? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix- nowe tusze? Kredka do oczu Clinique 2 stronna- jakie odcienie? Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Tusz clinique hight impact mascara?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cienie L'oreal oba i perfumy chanel?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy wymieniasz sie kosmetyki za ubrania, jesli tak to czy znajdziesz u mnie cos za
Pomadka nivea owocowa. Perfum puma flowing 30 ml Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości. Najbardziej zalezy mi na perfumach, oddam za nie co zechesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Chanel no5?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Nie znalazałm na foto a tylko w opisie, że masz na wymianę Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości- czy krem jest nowy? i w jakiej pojemności i czy ewentualnie znajdziesz coś dla siebie za niego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam i miłych wymian życzę. Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-08-15 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za tusz, liner Maybelline oraz krem normaderm (na dzień czy na noc i jaka pojemność)? Pozdrawiam ![]()
Mój blog handmade - biżutki, cardmaking i inne ![]() http://cudenkowo-madeleine.blogspot.com/ Majowy wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40582591 Edytowane przez magduśka Czas edycji: 2009-08-15 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lady of Harley-Davidson
|
Tusz clinique hight impact mascara
Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości znajdziesz cos?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
mam 3 pola a&f, wszystkie w ielanym stanie
grantowe z metki to s , ale jest male, moim zdaniem xs mam malinowe , jest to s i jasny róż , to uze s, male m ![]() wszystkie 3 sa oryginalne,podoba mi sie Tusz Astor Volumetrix , Perfum puma flowing 30 ml Perfum orginał Chanel no5, 30ml nowy. ! Cienie do powiek LOREAL color mineral beż. Lakier do paznokci Sally hansen czerwony- czy to ostra krwista czerwien? Eye liner Maybelline w pisaku Manhattan high shine, błyszczyk cos z teggo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak? Chyba przeoczyłaś mój post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałabys rade coś za niego wybrać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam raz jeszcze Twój wątek i nadal zostaję przy Normaderm ![]() Zastanawiam się jeszcze nad cieniem do powiek L'oreal beżowym. Hmm, to jak? wymyślimy coś ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.