|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
*mix* buciki(36/37/38), ciuszki S,M,L, torebki, swiecidełka...itpDOKŁADKA=> strona 8 !!! Proszę w postach wpisywać cały opis ciuszków, bo numerki mogą się powtórzyć i nie wiem potem, o która rzecz chodzi ![]() Rzeczy wymienione=> kolorek SZARY Rzeczy zarezerwowane=> Kolorek niebieski Mały regulaminek: ![]() *jeśli nie napiszesz mi, żeby przytrzymać/ zarezerwować Ci jakaś rzecz, to mimo iż o niej pisałaś jest ona dostępna dla innych i mogę się za nią wymienić. *wysyła ten z mniejsza ilością przekupek. *paczki wysyłam listem (w razie potrzeby koperta bąbelkowa) poleconym priorytetowym/ekonomicznym, w zależności od ustaleń ![]() * ciuszki przed wysyłka są prane, ale nie prasowane. Dlatego ja również nie wymagam prasowania ;p *rozmiary zazwyczaj podaje w opisach. Na prośbę, mogę podać szczegółowe wymiary ![]()
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-11-25 o 15:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: *mix* buciki(36/37/38), ciuszki S,M,L, torebki, swiecidełka...itp
Bluzeczki:
1.Bluzeczka czarna, przeplatana srebrna nitką, a'la boxerka... Idealna na imprezę czy przyjęcia... Rozmiar M. Stan-idealny- nie wiem czy miałam ja choć raz na sobie;p 2. Różowa bluzeczka na szyje. rozmiar M, ale moim zdaniem to taka duża 38-ka lub 40-ka. Kolor-jasny róż. Wykończona srebrna niteczką. Na szyje, zasuwana na ukryty zamek z tyłu. Stan-bardzo dobry. 3.Bluzeczkę dostałam, bez metek, firma Boutiqe. Niestety nie w moim guście. Duży dekolt- kopertowy. Rozmiaru też nie mam- na oko 40-ka.Stan idealny. 4. Bluzeczka koloru czarnego, nakrapiana srebrem. Rozmiar 40. Dekolt w trójkąciki, od pasa odcinana-luźna. Z tyłu ma dwie "haftki" z wstążeczkĄ, która można ściągnąć bluzeczkę, lub poluzować. Stan idealny. 5. Żółta bluzeczka na szyje. Rozmiar wycięłam, bo mnie gryzł. Moim zdaniem to 40-ka. Wbudowany od wewnątrz biustonosz-krótki topik. Stan b.dobry. 6. Boxerka z czaszką, fioletowa. Rzmiarz metki L/xL. Ale to duzo zawyzona numeracja. moim zdaniem to M/L. Stan bardzo dobry. 7. Słodka jasnoróżowa bluzeczka, z ciemniejszym wzorkiem wokół biustu, na regulowanych szeleczkach. Rozciagliwa. Rozmiar z metki L, ale to taki uniwersalny rozmiar S/M/L. Stan bardzo dobry. 8. Bokserka, kolor szaro-zielonkawy. Rozmiar L. Stan bardzo dobry. 9. T-shirt TROL, rozmiar M. Stan bardzo dobry. 10. Bluzeczka TOP SECRET, rozmiar M. Stan idealny. Kolor brązowy. Odcinana pod biustem tasiemka,na biuście guziczki, ramiączka regulowane, od biustu puszczone/ luźna
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-09-26 o 14:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
11. Różowa TALLY WEiJL, rozmiar 38, ale na 40 tez będzie . Bardzo fajna aplikacja. Stan bdb-, jest lekko zmechacona, ale nie widać tego podczas noszenia. Na pasie ściągacz, ramiączka jak w bokserce.
12. RESERVED, kolor ecru. Rozmiar 36?małe 38. Stan bardzo dobry, ale widać ślady użytkowania. DOKŁADECZKA!!!! *Bluzeczka BOMBKA, kolor fioletowy. Nowa z metkami!!Rozmiar 38, ale moim zdaniem to 40-ka. Zamówiłam w sklepie internetowym i okazała się za duża ![]() * półgolfik, bez rękawków, rozmiar M. Stan idealny *Czarna bluzeczka, dekolt w serek obszyty ozdobną nitka i tasiemka, rozmiar moim zdaniem 36/38. Przy rękawkach obcinałam koronkę- jest to nie widoczne gdy się ja ubierze. Stan -bdb, przez rękawki. * Czarna imprezowa bluzka, wiązana na szyje, biust- trójkąciki z dodatkową dziurka. Miseczki ładnie zbierają biust Rozmiar z metki to 40, ale moim zdaniem to 38. Miałam ja może raz na sobie.* Słodka bluzeczka z napisem "Heaven". Rozmiar (moim zdaniem-brak metki) 36/38. Stan -bdb, gdyż nadruk jest lekko popękany, ale wygląda ładnie jak się ja ubierze. * Bluzeczka NEW LOOK, rozmiar 10 (38). Stan bardzo dobry. Dekolt w łódkę- można nosić bez ramion, lub na jedno ramię. Na rękawkach jest fabrycznie przecinana i łączona sznureczkiem, co daje bardzo fajny efekt postrzępienia ![]() * Bluzeczka/Tunika na imprezę, z tyłu zameczek i bardzo efektowne wiązanie. Rozmiar 36, ale 38 tez weejdzie.
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-10-14 o 22:04 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Spodnie i spódnice:
13. Spodenki firmy JustPlay rozmiar 28 (takie 36/38), kolor żółty ( kolor na zdjeciu troche wyblakł, ale jest duzo ładniejszy i intensywniejszy). Spodeki kupiłam pod wpływem impulsu, ubrałam raz i leżą w szafie.Stan idealny. (spodenki sa gładkie, nie prasowałam ich do fotki i wyszły pogniecione ).Idą do Manula
14. Czerwona spódnica, rozmiar 10 (nasze 38/40- o ile dobrze pamiętam), na spódnicy haftowane zdobienia, stan: dwa cienie przy pasku (ciemniejsze plamki średnicy ok 1 cm)- gdyby nie "znajoma" nawet bym ich nie zauważyła, no ale są. 15. Białe spodnie.Rozmiar 38/40. Są bardzo fajne, ale na mnie już za duże Były zwężane z prostych na rurki, ale nie widać tego w ogóle. Biodrówki, fajne wykończony zamek i kieszonki. Stan bardzo dobry.DOKŁADECZKA!!! * Spodnie Ryłko, rozmiar moim zdaniem 38 ( były zwężane z 40-ki). Rurki, Stan +db (jak to czarne spodnie, zaczynają płowieć, ale nie jest to bardzo widoczne) * Spodnie Just Play, rozmiar 36/38. Wycięłam metki bo mi przeszkadzały. Spodnie są czarne, przecierane na łączeniach. Dla zainteresowanych mogę zrobić "lepsze" fotki.
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-09-30 o 14:03 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kamizelki:
16. Brązowa kamizelka (przez słaba jakość zdjęcia, nie widać autentycznego koloru), rozmiar 40 ale zwężana po bokach u krawcowej- w ogóle tego nie widać. Stan dobry, przez mała plamkę widoczna na zdjęciu. 17. Czarna kamizelka "MADONNA" w białe paseczki, z tyłu jednolity czarny kolor, rozmiar M. Stan idealny. Za coś extra!! 18. Kamizelka szara, rozmiar 10 (38/40). Stan idealny, zapinana na guziczki w skos. Super się prezentuje. Bedę wybredna!!
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-09-26 o 14:33 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Okrycia wierzchnie=> wszelkiego rodzaju kurtki, żakieciki...
19. Brązowa kurteczka, w stylu militarnym, rozmiar M, stan bardzo dobry.
20.Biały płaszczyk. Rozmiar 38. Kupiłam go jakoś na wiosnę i nie ubrałam ani raz. Stan idealny. 21. Kurteczka, Rozmiar S (36), ale myślę, ze 38 z małym biustem spokojnie wejdzie. Kurteczka koloru ciemnej szarości. Kaptur odsuwany, i kożuszek wokół kapturka tez można odpiąć- jest na guziczki. Kurteczka w bardzo dobrym stanie.. 22.Katanka Jeansowa firmy *Levis*. Stan idealny, w ogóle nie zniszczona. Rozmiar M. Była dawana do krawca, bo nie podobał mi się dół i je zwężałam troszkę, bo odstawała po bokach. Nie widać tego w ogóle. Teraz ma prosty krój i ładnie się układa. 23. Żakiecik, szary, rozmiar z metki 36. Ja nosze zazwyczaj 36 ale kurteczek i żakiecików 38 (przez duży biust) i jest na mnie ok. Tak wiec osoba nosząca 38 tez się zmieści. Stan bardzo dobry.DOKŁADECZKA!!! ***Biały bezrękawnik, cieplutki. Nie zniszczony. Gdzies (chyba??) mam do niego jeszcze kapturek w kolorze szarym, jak wnętrze bezrękawnika. Rozmiar 38/40 *** Eko Skóra, rozmiar z metki S, ale moim zdaniem to M-ka. Stan bdb. /nie wiem czy chce wymienić ;p/ ***Kurtka eko-skóra, jak nowa. Uparłam się na nią i oczywiście kupiłam. Niestety, dziś (miałam ja na sobie ze 2-3 razy) stwierdziłam, ze rozmiar L jest na mnie zdecydowanie za duży!! Kolor fioletowy. Ściągacz na "długim" kołnierzu, na pasie i rękawach. Jest śliczna...
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-10-06 o 15:35 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Stroje kąpielowe...
24. Czerwony z różowymi obwódkami, rozmiar 36 DD firmy "GEORGE". Jak nowy. Push-up.
25. Błekitny, 32 C/D firmy RIVIERA, wiazany na szyi. Nie miałam go na sobie ani raz. Stan Idealny. 26. Wiązany na szyi i pleckach. Rozmiar miseczki C/D. Bardzo fajne kolorki. Stan bardzo dobry. 27. Rozmiar 36 D firmy "GEORGE", kolor intensywniejszy niż na zdjeciu. Stan idealny.
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-09-26 o 14:33 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Paski...
28. Brązowy, szeroki na gumce-wiec się rozciąga, dł. bez rozciągania ok.89cm. M-ka.Poszło do MelodyP 29. Czerwony, szeroki na gumce-wiec się rozciąga- z cyrkoniami, i ze wstawkami ze skóry, dł. bez rozciągania ok. 70 cm. Będę marudzić, bo pasek jest naprawdę fajny;) s/m Obydwa paski do noszenia w podwyższonym pasie. Na tzw. TALIE, szerokość na ok 10 cm. 30. Fioletowy,dł. do dziurki pierwszej 76 cm a ostatniej 94cm . 31. Kremowy, jest jakby łączony po bokach dużymi płaskimi ćwiekami w kształcie koła- widać na fotce. Dł. do dziurki pierwszej ok.80 cm, do ostatniej. ok 93 cm. 32. Biały pasek- ja nosiłam go na talię, bo na biodra był za mały, ale na szczupłej osobie można nosić na biodrach. Długość całkowita ok 90 cm, szerokość ok 7 cm. Ma skazę (na fotce) koło zapięcia/klamerki, ale jak się go zapnie, to nie widać tego w ogóle...
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-08-19 o 21:29 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Buciki...
33. Białe balerinki, marszczony przód. Rozmiar 38. Buciki są bardzo fajne. Dałam zdjęcia bez pastowania, żeby było widać w jakim są stanie. Jednak pastując je biała pasta, można zatuszować wszystkie przetarcia, i praktycznie ich nie widać. Fleki całe. Oddam za drobiazg.=> Mikusia1 34. Różowe balerinki, rozmiar 37. Stan dobry. Lekkie przetarcie na czubku, ale nie widać tego podczas chodzenia. 35. Szpileczki. Rozmiar 37. Stan b.dobry. Miałam je na sobie tylko raz- i to w kościele (jakaś impreza była, po kościele przebrałam). Minimalnie zdarte fleki. Butki fajnie wyglądają na nodze. Obcas ok 5 cm, zapinane wokół kostki. 36. Brązowe bokserki z różowymi skórzanymi wstawkami. Rozmiar moim zdaniem 38, bo ja mam 37 i sa na mnie za duze. Stan +dobry, gdyz spód (podeszwa) lekko przytarta.
37. Czarne czółenka. Stan wizualny dobry, gdyż jest starta wewnętrzna wkładka ( jak na fotce), ale nie widać tego jak się ubierze buciki i jeden obcas miał bliskie spotkanie z krawężnikiem, po czym została mała zdarta kropeczka ale da się to zapastować. Rozmiar 36. Leci do BonBonek19 DOKŁADECZKA!!! **Botki, rozmiar 37. Kupiłam je na allegro, poszłam na imprezę i niestety okazały się za duże ** Czarne balerinki, rozmiar 38/39. Dostałam od cioci z Francji-ale są za duże;/ Chyba skórka, założyłam może 2-3 razy, no ale niestety spadają mi z nogi. **Kremowo złote czółenka, obcasik ok 5 cm. Rozmiar 37. Stan bardzo dobry. Widoczne przetarcia na podeszwie i delikatnie starty flek.
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-10-14 o 22:05 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Torebeczki....
38. Victoria's Secret- ciemno bordowa/fioletowa. Rozmiar średni. A'la skórka węża. Stan idealny. Leci Do BonBonek19 39.Plażówka + mała kosmetyczka/portfelik. Stan bardzo dobry. 40. Szara wycierana. San bardzo dobry. Średnich rozmiarów. 41. Cropp, wygląda jak dresowa bluza. Stan - b.d. W środku mała plamka od długopisu. Może się wypierze??
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-08-19 o 22:31 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Świecidełka...
42. Bransoletki, plastikowe... kolor 2x czarna, czerwona, srebrna i złota. Mogę je wymienić jako całość, lub rozdzielić. 43. Srebrna bransoletka z dużą blado różową cyrkonią. Jest bardzo delikatna i ślicznie się mieni. Zapinana na "zaczep". 44. Kolczyk do pępka, srebrny. Błękitny kwiatuszek z mała, ciemniejszą cyrkonia. Kuleczka odkręcana. 45. Kolczyki srebrne. 46. Kolczyki drewniane. 47. Kolczyki, czarne ze srebrna nakładką. 48. Czarne w kwiatuszki. 49. Bransoletki plastikowe 5x kremowe, 5x szare. Mogę wymienić jako komplet, lub rozdzielić na dwa komplety wg. koloru.
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-08-19 o 17:08 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna Dokładeczka!!
![]() 50. Iqua ESSENCE BHS-316 Bluetooth Wireless Headset -zestaw słuchawkowy, uchwyt na ucho, ładowarka sieciowa, krótka instrukcja obsługi, oryginalny kartonik. Słuchawka jest kompatybilna ze wszystkimi modelami telefonów komórkowych dostepnych na rynku posiadajace wbudowany moduł bluetooth.
Słuchawkę dostałam wraz z telefonem, ale jej w ogóle nie używam. Stan- jak nowa. 51. Kosmetyki- opisane na zdjęciu ![]() 52. Nowa brązowa torebeczka. 53. Sukienka (można tez nosić jak tunikę). Wiązana na szyje, rozmiar 36/38-materiał się rozciąga. Stan -bdb przez to, że czarny zaczyna sie spierać. 54. Szmizjerka, rozmiar M. Mam ja z wymianki, i niestety okazała się za duża, to taka duża 38/40, chyba, ze ktoś lubi luźna odzież . Stan bdb. Zapinana na zatrzaski, ma miejsce na pasek ( szlufki).55. Tunika VILA, Rozmiar M. Stan - bdb, widać że była noszona (normalne ślady użytkowania- beż żadnych dziur czy plam). Na pasie i rękawkach szeroki ściągacz. 56. Balerinki ATMOSPHERE, NOWE, rozmiar 37- za inne balerinki- fioletowe, lub w cętki
"...Take me to the bar Wątek ciuszkowy:Drink up to sorrow Sorrow for break up Borrow who you are..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360145&page=8 Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-10-05 o 21:52 |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
może coś za :
Cropp, wygląda jak dresowa bluza. Stan - b.d. W środku mała plamka od długopisu. Może się wypierze?? ps. z góry przepraszam ze pisze, ale zalezy mi ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za brązowy pasek na talię
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1250694482
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1250693892 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1250692372 (brązowy) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1250692372 ??
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1250692097 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1250692097 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1250694482 ? czyli: 25. Błekitny, 32 C/D firmy RIVIERA, wiazany na szyi. Nie miałam go na sobie ani raz. Stan Idealny. 26. Wiązany na szyi i pleckach. Rozmiar miseczki C/D. Bardzo fajne kolorki. Stan bardzo dobry. 47. Kolczyki, czarne ze srebrna nakładką.
wszystkowątek Edytowane przez LucyJordan Czas edycji: 2009-08-19 o 18:24 |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za 13. Spodenki firmy JustPlay rozmiar 28 (takie 36/38), kolor żółty ( kolor na zdjeciu troche wyblakł, ale jest duzo ładniejszy i intensywniejszy). Spodeki kupiłam pod wpływem impulsu, ubrałam raz i leżą w szafie.Stan idealny. (spodenki sa gładkie, nie prasowałam ich do fotki i wyszły pogniecione ).
i 11. Różowa TALLY WEiJL, rozmiar 38, ale na 40 tez będzie . Bardzo fajna aplikacja. Stan bdb-, jest lekko zmechacona, ale nie widać tego podczas noszenia. Na pasie ściągacz, ramiączka jak w bokserce
![]() Edytowane przez nati__xxx Czas edycji: 2009-08-19 o 18:37 |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Różowa bluzeczka jest jak najbardziej na wymianę, natomiast czarne rurki są w negocjacji.. co byś mi dała za tą bluzeczkę z tych rzeczy które mi się podobają?? a może coś jeszcze sobie dobierzesz?
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
może coś za torebkę Cropp albo/i biały płaszczyk?
zapraszam do mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za brazowy pas i bransoletki kremowe i szare?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok mi pasuje
![]() Już wysyłam do Ciebie PW
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
a ile cm..ma wkladka??? czy bardzo widac slady przetarcia baletek??? nigdy nie mialam bialej pasty i nie wiem jaki bedzie efekt po pastowaniu:?
Tunika Super Baby grill jest praktycznie nowa byla zaletwie 2 razy ubrana..nie rzuca sie az tak bardzo tylko zdjecie tak uchwycilo zreszta ta plamka jest wlasnie po dezodorancie ale jesli chcesz moge to sprac vanishem powinno zejsc
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Taka wymianka by mi odpowiadała, ale może bardziej na torebkę kremową. Potrzebujesz jakieś wymiary? Pomierzyć Ci szmizjerkę lub porobić dodatkowe zdjęcia?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

MY