|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Malutki kramik wymiankowy
Witam! Po długiej przerwie wracam na targowisko, niestety nie na długo, dlatego mam nadzieje, ze uda mi się szybko wymienić wymienione niżej kosmetyki. Kosmetyki w większości sa nowe i nieużywane.
Kosmetyków na początku listy nie ma na zdjeciach! Do wymiany mam: -tabletki Biogal (skład identyczny jak Capivit Hydrocontrol) -chusteczki nawilżane 60 szt. Pampers- nie otwierane -tusz do rzęs Jade Volume Express kolor anarchist -tusz do rzęs podkręcający Nivea, czarny -odżywka do pazonkci dr Wibo z wapniem -krem do rąk Nivea Q10 plus -odżywka bez spłukiwania pantene pro-v proste i gładkie -męskie maszynki do golenia firmy Wilkinson, nowe, oryginalnie zapakowna -filtr La Roche Posay +50 -krem Rozex -tabletki LINEA- całe opakowanie - krem Auriderm, zostało około 40%- nie mam pojęcia jaką ma date ważności? - krem Diroseal- nowy, nieużywany, niedawno kupiony, na opakowaniu widnieje data 12 08- domyślam się, ze to data produkcji - błyszczyk Pierre Rene, nr 02, nie był używany -cień Rimmel- zgaszony róż- tylko spróbowany -cień Sensique- kolor brązowy, kilka razy wypróbowany -cień biały- na mokro i na sucho, tylko spróbowany -cień beżowy- na mokro i na sucho, tylko spórbowany -krem Ziaja Kozie Mleko zostało około połowy -tabletki Skrzypovita- pozostało 70% - oliwka do kąpieli, nieużywana -Garnier płaski brzuch, nowy, nieużywany -krem Eveline do rąk nowy, nieużywany -chłodzący krem do stóp, nowy, nieużywany szukam maść końska fixator Art Deco, perfum Christina Aquilera żel pod prysznic Isana o zapachu karmel i wanilia Schwarzkopf, Got2b Smooth&Chic Anti-Frizz Lotion Schwarzkopf Got2b spray do prostowania włosów Loreal dwufazowy płyn do demakijażu oczu Rimmel płyn do demakijażu oczu lakier do włosów Taft czerwony Lactacyd chusteczki lub emulsja filmy dvd jasny, perłowy cień do powiek (beżowy, kremowy, biały) Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-10-10 o 22:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Malutki kramik wymiankowy
cos u mnie za rzeczy z 3 zdjecia?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za:
tabletki LINEA- całe opakowanie - krem Diroseal- nowy, nieużywany, niedawno kupiony, na opakowaniu widnieje data 12 08- domyślam się, ze to data produkcji -cień biały- na mokro i na sucho, tylko spróbowany -cień beżowy- na mokro i na sucho, tylko spórbowany -tabletki Skrzypovita- pozostało 70% - oliwka do kąpieli, nieużywana
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
znalazłabyś coś u mnie za cienie, błyszczyk i/lub krem Ziaja Kozie Mleko ?
Nie mam niestety wątku z kosmetykamim tylko ciuszkowy.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
hej witam serdecznie -mam torbe do laptopa-torba jest nowa tyle ze nie wiem czy kolor będzie Ci odpowiadał bo to -czerwony
-kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post12 854866 ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php...ni%EA+wi oseeny |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hey
cos u mnie za-krem Ziaja Kozie Mleko zostało około połowy -tabletki Skrzypovita- pozostało 70% - oliwka do kąpieli, nieużywana -krem Eveline do rąk nowy, nieużywany -chłodzący krem do stóp, nowy, nieużywany -męskie maszynki do golenia, nowe, oryginalnie zapakowna
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za tabletki linea?
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
męskie maszynki do golenia firmy Wilkinson, nowe, oryginalnie tabletki LINEA- całe opakowanie Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-08-27 o 08:00 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Czy cos by Ci sie przydalo z kolorowki za nozyki i krem do rak bo pielgnacji nie mam na zbyciu i nie mam kramiku teraz wystawionego ,poszukam w domu,mam nowy podkad matujacy wygladzajacy z pompka Lirene nr 207 Beige,jakby cos potrzebowala a mam to napisz mi na PW
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-08-28 o 14:27 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: -Garnier płaski brzuch, nowy, nieużywany?
EDIT: I maszynki Wilkinson
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-08-27 o 13:06 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za:
- krem Diroseal- nowy, nieużywany, niedawno kupiony, na opakowaniu widnieje data 12 08- domyślam się, ze to data produkcji - tabletki Skrzypovita- pozostało 70% Zapraszam do moich 3 wątków. Poza wątkiem mam chyba maść końską próbki. |
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
może coś u mnie za tabletki linea,maszynki męskie i może krem do stóp?
zajrzyj chociaż ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362756 Edytowane przez thatshot Czas edycji: 2009-08-30 o 12:44 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
cos za 3 cienie?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podnosze wątek!
Poszukuje torby do laptopa! |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Hej, cos u mnie za diroseal?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Hej, wiec zelik mam kokosowy, nowy nieotwierany z moich zapasow
co do perlowego cienia, to u mnie w watku te trojki inglota sa perlowe. Na powiece wygladaja zupelnie inaczej, tzn rozowy wychodzi bialo-perlowy, fiolet rozowo perlowy, no i ten seledynek podobnie, tylko jasniej i tez z perlowym polyskiem![]() Zainteresowal mnie u Ciebie jeszcze biogal
Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-10-13 o 18:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Może coś innego podoba Ci się u mnie?
Nie mam niestety wątku z kosmetykamim tylko ciuszkowy.

cos u mnie za