|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zdrowe obiady "na później"
Witam
![]() Niedawno zamieszkałam w mieszkaniu studenckim, z dala od rodziców. A wiadomo jak to jest na studiach - gotować się nie chce, często nie ma nawet na to czasu, no chyba że ktos obiady jada o 20. Wprowadziłam się tydzień temu, i nie wziełam ze sobą zadnych gotowych dań, i teraz tego żałuję ![]() Zależy mi jednak, by były to obiady w słoikach(1 obiad=1 słoik), gdyż mam ograniczone miejsce w lodówce ![]() Teoretycznie mogłabym kupić gotowe pulpety, gołąbki, leczo, i czego tam jeszcze nie wymyślili. Tyle tylko, że zależy mi, aby było to zdrowe i w miarę dietetyczne. Oczywiście nie przesadnie(dopuszczam biały ryż a nawet makaron), wiecie o co chodzi ![]() I wogóle co jeszcze mogłabym zabrać ze sobą, przygotować w domu, niekoniecznie na obiad? Tak, żeby nie tracic tu za dużo czasu ani pieniędzy na jedzenie ![]() Mam nadzieję, że podacie jakies propozycję, liczę na Was ![]() ![]() p.s. byłabym jeszcze wdzieczna, gdyby któraś z Was napisała jak sie pasteryzuje takie potrawy w słoikach, bo słyszałam, że trzeba to zrobić, ale nie mam pojęcia jak ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zdrowe obiady "na później"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.