![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() # serdecznie zapraszam #
Witam wszystkie Wizażanki w moim pierwszym wątku ! (proszę o wyrozumiałość)
![]() Myślę, że na początek przydałoby się kilka zasad, żeby łatwiej było się nam zrozumieć: Dokładki na stronie 2 !!!! - przestrzegam regulaminu targowiska - proszę odpisuj w wątku u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie. Oszczędzi to nasz czas - proszę nie wklejać linków tylko pisac o jaką rzecz chodzi - gdyby ktoś był zainteresowany wymiarami lub dodatkowymi zdjęciami proszę pisać Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-12-04 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: # serdecznie zapraszam #
Witaj!
Coś u mnie za kartę? Proszę! Poszukam poza wątkiem, jeśli nie znajdziesz, bo to cacko z mojej wish! Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
interesowalaby mnie sukienka w grochy, ale prosze o zdjęcia
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
3.Bluzka JOSEPH "M" z tyłu wiązana
4.T-shirt OLD NAVY na guziki 5. Bluzka NoMi "M" przezroczysta Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2010-01-11 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
9.Koronkowa bluzka GERIC New York "M"
10.Sukienka w grochy z kokardką pod biustem Różowa sukienka wieczorowa rozmiar uniwersalny(sukienka wygladala jak na zdjęciu ale została wycięta koronka ale może wyglądać tak samo, dodatkowo jest jeszcze dość spory kawałek materiału także z niego też można coś zrobic) Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2010-01-11 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1256510969 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj moze cos z mojej szafy za bluzeczke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256510969
![]() Szara torba juz jest w trakcie wymiany niestety ![]() ![]()
Wymiana kosmetyków Wymiana ciuchów Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce Edytowane przez graffka Czas edycji: 2009-10-27 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dokładkaaaa
11. Super różowa eko -skóra "M" stan bdb 12.Zielony płaszcz z "krokodyla" 40-42 stan bdb 13.Czarna spódnica "38" stan bdb 14.Brązowa spodnica w krate "10"czyli 38 stan bdb Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-10-31 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To niech będzie tak jak jest moja tunika za Twoją bluzkę białą
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi jeszcze jaki to materiał? grubszy? nada sie na jesien/zime? ma podszewkę? ile ma cm w pasie ? na zamek?
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Krem do rąk glicerynowy z aloesem (zapach zielonej herbaty) Cztery pory roku
Rexona MEN sensitive Resovia Aquarel 105 ml Eyeliner Lovely , Addie Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-12-07 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a rozciaga się troszke w pasie? dł do kolanka?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kartę ?
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- hej ![]() ![]() Ja noszę standardowe 39 i są jak ulał. W środku mają ok 25-25,5 cm, a podeszwa mierzona od spodu ma 27 cm ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kolejna dokładka
15.Śliczne jasnomalinowe wiązane bolerko z perełkami LOOK "36-38" 17.Czarny pasek regulacja dł od 97 do 107 cm 18.Dresy Adidas (poł cm rozdarcie przy kieszeni da się zszyć;])"S-M" 19.Tuniko -płaszczyk jeansowy Roger's stan bdb "M-L" Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-12-07 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
20.Śliczne jasnoróżowe sztruksy BANANA REPUBLIC "6"
21.Oliwkowe spodnie RYŁKO "8" 22.Jeansy z zdobieniami przy kieszeniach "26" 23. Bluzeczka na szelkach w paski GERIC New York "M" Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-12-07 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za dresy adidas?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za:
.SanDisk karta pamięci 4GB (aparaty fotofraficzne, telefony)uzyta tylko raz ?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
1.Kremowo złote balerinki na niskim obcasie r.38 stan -bdb
2.Czarne balerinki (skóra) r.37, 37,5 stan -bdb 3.Czerwone z kokardka r.38 stan -bdb 4.Czarne zamszowe szpileczki r.36 stan bd Wszelkie plamy na zdjęciach są winą aparatu... Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-12-04 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.