![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
PŁYTY:
1. Mandaryna, stan idealny 2. IT Ad.4, stan bdb 3. IT 6 ost. przystanek, stan bdb 4. IT po piąte..., stan bdb 5. 2 z kolekcji Ramy, stan idealny 6. 2 z kolekcji Nestle, stan idealny 7. Opowieść Wigilijna, stan bdb 8. IT 7 grzechów głównych, stan db 9. IT A wszystko to... z Faktu, stan bdb 10. IT film DVD, stan bdb; Spooko Panie Wiśniewski, stan db |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierdoły, ciuchy, płyty, czasopisma. ZAJRZYJ!!
Niestesty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
niestety nic za nie nie znalazłam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
MAŁA DOKŁADKA!!
SUKIENKA I PASKI! 1. Dwa paski na talię, jeden z Orsaya, nie używane 2. Śliczna sukienka, najnowszy fason, wiązana na szyi, zwężana u dołu, rozszerzana na tyłku, z kieszonkami po boku, do kolan, r. 38 na metce, moim zdaniem to małe M. Raz założona. Stan idealny. Nie oddam łatwo. DOKŁADKA 27.09.10
1. Kolorowy szaliczek 2. Czapka tzw. smerfetka (tak wisi z tyłu ![]() Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-09-27 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MEGA SKINNY BERSHKA!!!
Spodnie Bershka w delikatne paseczki w rozm. 38, założyłam dwa razy i wyprałam, bo jednak są na mnie za ciasne w nogach ![]() Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-09-29 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za prostownico-karbownica z wymiennymi płytkami, stan bdb+, mało używana
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260706063 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A mogłabym prosić o zdjęcia sukienki na kimś?
![]() Depilator musze sprawdzić czy działa dobrze bo z tego co pamiętam słabo wyrywał włoski ostatnim razem. A i poza watkiem mam kilka pasków i troche kosemtyków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! 24.09.10
1. Biało-pomarańczowa kurteczka z kapturkiem. Nadaje się na lekką zimę, nie sięgała mi do pół tyłka. Rozmiar L/XL. Stan dobry+, jedyna wada to ropruta podszewka przy paszce, można zszyĆ,ale to nie przeszkadza w noszeniu. 2. Rozpinana szara bluzeczka z niebieskim wzorkiem, rękawki 3/4. Stan bardzo dobry, rzadko noszona. Rozmiar M/L. 3. Ciepła fioletowa bluza z futerkiem w środku i kapturem. Lekko zmechacona, ale golarka sobie poradzi ![]() 4. Rozpinany sweterek, świetny do dłuższej koszulki,sięga do pępka. Rozmiar L. Kolor ciemniejszy niż na fotce! Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-09-24 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
5. Zimowa czarno-brązowa kurtka z kapturem. Jest cieplutka, noszona jeden sezon. Jedyną wadą jest lekko zmechacony ściągacz na dole i na rękawkach. Stan b.dobry-. Rozmiar L - na życzenie wymiarki. Kolor intensywna czerń! inka1980
6. Srebrny pierścionek, kosztował ponad 70zł! Mało noszony, leżał sobie w pudełeczku. Wymienię z ozdobnym pudełeczkiem-serduszkiem. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za 3. Śliczna sukienka, najnowszy fason ?
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Proszę o odpowiedź u mnie ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
rozm z metki - 27
dł calkowita (gdy szelki sa wyregulowane do najdluzszej długosci) -76cm oczywiscie mozna skrocic, wydluzeyc w zaleznosci od upodobania ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
DOKŁADKA!!!
1. Spodnie REPORTER ze śliskiego materiału, różowe, mega szwedy, mama skracała nogawki i na prawdę fajnie to wyszło, r. L, ale są na gumce, myślę że M też może być. Nieużywane. 2. Koszulka REPORTER żółta z pszczółką, ma duży dekolt, założona raz, bez metki, ale myślę że to jest rozmiar M/L. 3. Szaro-brązowa bluzka, założona kilka razy, XL na metce, ale myślę że to S/M. 4. Spódniczka TROLL, nie używana, r. L, wymiary dla zainteresowanych. gburiavonfuria 5. Bluzka REPORTER, r. z metki XL, ale myślę że to M/L. Z fajnym nadrukiem z tyłu. Używana kilkanaście razy w stanie db+. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-09-27 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1260696201
szukam takiego do plaszcza, jest dlugi? cos u mnie? ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260706063 tez mam taka tylko ze w kwaity i zlota fioletowa, jest sliczna:P mam taki z diamencikami w watku, portfela nie posiadam
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a on jest blyszczacy? jakie ma zapiecie? moglabym dokladniesze zdjecie klamerki?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- a masz zdjecie klamerki? nie odpina sie? bo ze zdjecia to za bardzo go nie rozgryzlam:P
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi cyz ta sukienka jest biała czy zielona?
![]() ![]() Sprawdzałam depilator i tak jak pisałam - działa, ale słabo wyrywa włoski. Trzeba naprawde kilka razy przejechać żeby wszystko wyrwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.