|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wtorek fryzjer a ja nie wiem co robic
Dziewczyny pomozcie!
We wtorek mam umowionego fryzjera a ja nei mam konkretnej fryzury JESZCZE. Kilka informacji: dlugosc: do ramion no moze ciut za niestety ze sklonnoscia do przetluszczania wlosy sa cienkie i rzadkie kreca sie ale tylko te partie od spodu czyli na czubku mam "placek" chce optycznie zmniejszyc wielkie pucolowate policzki Myslalam o jakiejs fryzurze z bardzo krotkim tylem i przodem dluzszym z pazurkami co wy na to? Moze ktoras z was dysponuje jakimis dobrymi zdjeciami? W necie wiekszosc fryzur krotkich jest dla wlosow prostych a ja nie chce ich prostowac by dodatkowo nie oslabiac mojego "siana". Prosze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wtorek fryzjer a ja nie wiem co robic
Cytat:
A po drugie, zajrzyj sobie na watki "kreconowlosych". Cale podforum maja i z pewnoscia jakies rady dla Twojego "siana" i "placka" tam znajdziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Dot.: Wtorek fryzjer a ja nie wiem co robic
O tak Czarna_inez666!
![]() Zwykle obcinam się w ten właśnie sposób - tył mocno wycieniowany, a przód dłuższy. Najlepiej widać to tutaj na zdjęciu 5 i 6. Dzięki właściwemu cieniowaniu włosy wydają się być gęstsze ![]() Polecam też nasza pielęgnację, bo jeśli włosy Ci się kręcą, to warto o nie specjalnie zadbać. Warto!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.