![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana 2010, XS-L
Sweterek w jasnoszarym kolorze z Zary. Rozmiar S.
************************* ************ Sztruksowa marynarka Reporter, nowa!!! z dżetami na kołnierzu. Rozmiar S. Tylko za coś z wish. ************************* *********************** śliczna, żółta sukienka. Stan sukienki oceniam na bardzo dobry. Sukienka była szyta, pasuje zarówno na osobę o rozmiarze M jak i L. Na plecach ma wszytą gumkę co ułatwia dopasowanie do sylwetki. Wymiary: długość całkowita: 96cm szerokość w biuście: 41cm (bez rozciągania) szerokość pod biustem: 39cm ************************* ************ Kimono H&M, delikatne, jak mgiełka, ale jednak z grubszego "jedwabiu". Piękne kwiatowe wzory, ładny dekolt, podkreśla talię. Rozmiar 38, ale ja noszę 36 i też jest ok ![]() ************************* ************ Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Narzutka a'la poncho (kształt trójkąta), na płaszcz, na zwykłe ubranie... kolor ecru/brudna biel.
************************* ************** Żółta gnieciona bluzeczka z kwiatkiem cekinowym, śliczna. Rozmiar S. ************************* ************* Satynowy czekoladowy top Reserved, rozmiar S. Na biuście wstawka z koronki. Jest bardzo ładny, ale nie mam do czego nosić :/ ************************* ************* Spódnica jeansowa ołówkowa, za kolano firmy Vertus. Rozmiar M/38. ************************* ************* Torba do ręki, spokonie pomieści a4 (jest jeszcze większa). Z takiego jakby bardzo grubego lnu. ************************* *********** Oliwkowo zielony sweterek typu kimono z rozszerzanymi rękawkami. Atmosphere, Rozmiar 36, mało używany, w świetnym stanie. Kolor jak na drugim zdjęciu Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spodnie Stradivarius typu destroyed, z prostymi nogawkami, biodrówki. Świetnie leżą, mam je z wymiany, jednak na mnie troche za małe
![]() Pas: 40 cm Biodra: 47 cm Długość wewn. nogawki: 81 cm ************************* ******** Czarne rurki Troll z dżetami przy kieszeniach, rockowy look. Są w stanie bardzo dobrym, bardzo mało je nosiłam. Rozmiar 38. Pas: 41 cm (niskie biodrówki) Biodra: 47 cm Stan: 18.5 cm Dł. wewn. nogawki: 77 cm, ale sama skracałam nogawki, więc można je jeszcze odpruć i dołożyć z 6 cm w długości. Zdjecia rozjasnione oczywiście, spodnie są idealnie czarne. Najchetniej za inne rurki _najchętniej Stradi, Zara ************************* ******** Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Narzutka AGGI z delikatnego sweterkowego koloru brązowego. Doszywałam guziczek. Pierwotnie bluzeczka miała taki pasek sweterkowy na samym dole (całość nrzutki), ale go przyszyłam (zawsze można odpruć). Nie rzuca się w oczy w ogóle. Rozmiar 36. ************************* ************* Nowy, wypróbowany, dla mnie jednak zbyt ciemny ![]() COVER GIRL&OLAY ADVANCED RADIANCE RESTORATIVE CREAM FOUNDATION KREMOWY PODKŁAD ODMŁADZAJĄCO-ROZŚWIETLAJĄCY KRYJĄCY ODCIEŃ: 160 classic tan OPALONY BEŻ Pojemność: 28ml. Podkład o działaniu odmładzającym: dzięki formule "glucosamine complex" zmniejsza widoczność zmarszczek oraz napina skórę. Posiada kremową konsystencję oraz mocne działanie kryjące - w zależności od aplikacji kryje mocniej lub delikatniej. Filtr przeciwsłoneczny SPF10 chroni przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. ************************* ************* Make up sceniczny Soraya, odcień 03 -naturalny. Zużycie ok 70% (daje mniej, bo używałam go niewiele, ale opakowanie jest czarne więc nie widzę). Opinie o nim można przeczytać na KWC. Mnie nie do końca podpasował i znalazłam już swój KWC ![]() Foto nie moje, ale opakowanie jest identyczne - może tylko ten złoty pasek w niektórych miejscach sie starł, a reszta jest ok. Data ważności 06 2014 ************************* ************* Buty open toe, jakby z jeansu. Stan jak dla mnie bardzo dobry - dwa razy w nich wyszłam i tyle. Z resztą wszystko widać na zdjeciach ![]() Rozmiar 37 - polecam na nogę o długości 23,5 - 23,8 cm. ************************* ************* Naszyjnik z kolorwymi kamyczkami kupiony w Cache Cache. Kolor srebrny, nigdzie nie wytarty. Stan idealny. ************************* ************* Zegarek z dużą tarczą w stylu męskim (Jak duży widać na mojej wątłej ręce ![]() Pasek skórzany - dorabiałam jedną dziurkę (mam nadzieję, ze na zdjeciach widoczne). Stan bardzo dobry, ALE trzeba wymienic baterię, bo przesiedział w szafie spory czas. ************************* ************* Czarny kwiatek do wpięcia we włosy albo jako broszka h&M. Stan celujący - kupiłam i wsadziłam do szkoatułki :/ Moge dorzucić do jakiejś wymiany, bo za sam to sie nie opłaca. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czerwony pasek z orsaya, rozmiar bodajże M, szerokość paska 3 cm. Stan celujący. Raczej do spodni i spódnic, które mają szlufki ![]() ************************* ******************** apaszka fioletowa w panterkę. ************************* ******************** Bezrękawnik kamizelka kurtka firmy H&M, rozmiar 34 / XS. Kamizelka futerko czarne w bardzo dobrym stanie, zapinana na suwak i napy z kapturem. Prezentuje się naprawde super, całość na śliskiej podszewce. Na dole szeroki ściągacz. dł.c. 50 cm szer.pod pach. 42 cm Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Amarantowy ciepły z delikatnej włóczki szalik, na foto wyszedł czerwony, więc daje dodatkowe zdjęcie z netu tego koloru. To taki intensywny malinowy róż
![]() ************************* *********** Mini sukienka Clockhouse z materiału na którym nadrukowano koronkę. Jeśli śliczna, dopasowuje się do ciała. Rozmiar M. Przy pomim 164 cm wzrostu sięga mi di połowy ud , nie jest więc bardzo mini. Z powodzeniem można ją dosic do legginsów. ************************* ******************** Czerwony wiązany pasek na talię. Szerokość w najgrubszym miejscu ok. 10 cm. Uwaga: Pasem zwężałam sama, ale nie widać tego - w razie czego służę doberej jakości zdjeciami ![]() ************************* ******************** Tunika z kobietą z najnowszej kolekcji H&M, rozmiar 36. Rękawki motylki, półokrągły dekolt. Długość 75 cm więc jest świetna do legginsów. Nówka, oderwałam metki, przymierzyłam w domu i jednak nie pasuje mi. Wymiana tylko i wyłącznie za inna tunikę! Ewentualnie na spódniczkę floral w ciemnych kolorach, albo z tiulu. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
LEE, model Bliss
Jeansy zapinane na metalowy sygnowany guzik i zamek. Kieszenie z przodu nitowane. Nogawki rozszerzane lekko ku dołowi. Niebieski jeans z vintage'owymi przetarciami(wash slapstick L391BFJF). Stebnowany czarną nicią. Z dodatkiem streczu. Z tyłu na kieszeni haftowane logo oraz na pasku skóra z logo. ROZMIAR: W29 L33 pas: 42 cm (x2) biodra (mierzone 5 cm powyżej kroku): 47cm (x2) długość nogawki zewn.: 102cm długość nogawki wewn.: 84cm szerokość nogawki w udzie na wysokości kroku: 25cm (x2) szerokość nogawki w kolanie: 20cm (x2) szerokość nogawki na dole: 23cm (x2) wysokość stanu przód/tył: 18/31cm (x2) Stan: nowe z metkami. Kupione na all okazały się za duże :/ Wymienie na coś podobnej wartości. W sklepach kosztują prawie 300 zł, ja kupiłam za połowę ceny. ************************* *********************** Czarna Sukienka z Zary z dzianiny w sam raz na chłodniejsze dni. Dekolt V głęboki (więc można coś pod nią włożyć), w pasie wiązana, z przodu ma kontrafałdy. Z tyłu jest zabudowana. Sukienka ma kształt litery A, rękawki lekkie bufki, do łokcia. Rozmiar metkowy M, ale dla mnie to zwyczajne S. Mam 164 cm wzrostu i sięga mi do kolan. Na zyczenie moge zrobić zdjecia na mnie. Stan idealny, żadnych zmechaceń, czy zaciagnięć - sukienka zrobiona jest z świetnego materiału. Wszelkie plamy to wina aparatu. Sukienka nie jest sprana, mało w niej chodziłam. ************************* ********** Naszyjnik z miedzianego złota, składajacy sie z listków/medalików i serduszek. Długość regulowana. Kolor starego złota, nie wiem jak to nazwać, ale taki jak na zdjęciu. Biżuteria sztuczna, ale bardzo dobrej jakości. Nigdzie nie przetarta. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2010-11-01 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za bluzkę z kkoronką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
Szaliczek bawełniany z dżetami metalowymi (mimo że za zdjęciu wyszły jak cekiny) Stradivarius. Nowy !!! - Lokówka clatronic, raz czy dwa użyta, stan idealny. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cos za bluzke z koronką?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: bluzeczka z koronkowymi plecami oraz Sukienka Troll w pięknym czerwonym odcieniu
? zapraszam do mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380574 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zolta gnieciona bluzke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Świetna bluzeczka z koronkowymi plecami, rękawki motylki z koronką. Rozmiar stawiam na XS/S/M. Z tyły spadajacy materiał (woda) odsłania właśnie koronkę. Na jednym ze zdjęć podłożona biała kartka by było widac koronkę, oczywiście dekolt z tyłu jest głębszy ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za bluzke czarna z koronka na plecach i kurteczka/krótki płaszczyk dwurzędowy H&M, z materiału takiego jak grubszy dżins wymieszany z bawełną, bardzo dobrej jakości. Kolor szary, rozmiar 36
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Świetna bluzeczka z koronkowymi plecami, rękawki motylki z koronką. Rozmiar stawiam na XS/S/M. Z tyły spadajacy materiał (woda) odsłania właśnie koronkę. Na jednym ze zdjęć podłożona biała kartka by było widac koronkę, oczywiście dekolt z tyłu jest głębszy ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluzeczke z koronkowymi plecami ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Świetna bluzeczka z koronkowymi plecami, rękawki motylki z koronką. Rozmiar stawiam na XS/S/M. Z tyły spadajacy materiał (woda) odsłania właśnie koronkę. Na jednym ze zdjęć podłożona biała kartka by było widac koronkę, oczywiście dekolt z tyłu jest głębszy ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cos za Szaliczek bawełniany z dżetami metalowym
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
jestem zainteresowana Twoją sukienką Vila, zobacz moje
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.