|
|
#1 |
|
BAN stały
|
I po balu panno Lalu :D
Wystawiłybyście się na takiej aukcji:
http://allegro.pl/item867376282_bal_...y.html#gallery Zwracam uwagę na opis "walorów" przedmiotu wystawionego na aukcji. Jak dla mnie - żenada. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-01-19 o 15:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I po balu panno Lalu :D
Mam bardzo duze poczucie humoru i ta takigo czarnego raczej,dystans do wielu czesto powaznych spraw ale jakoś zrobiło mi sie niesmacznie .
esh jakos mi nieśmiesznie dzisiaj ...moze dlatego
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Nie było ofert kupna, choć wejść na aukcję ponad 300 tysięcy. Wybredny naród
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do pytania: ja
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jak można takie coś robić
ja oczywiście NIE .
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
? a co za problem isc samej na studniowke?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś już wkleił ta "aukcje" w wątku na modowym z atrakcjami allegrowymi
![]() porażka.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie to raczej ubawiło. Chyba, że pomiędzy werszami proponowała coś więcej niż miejsce na studniówce...
Zdjęcie też w miarę ok, przynajmniej nie takie z fotki.pl. Siebie bym nie wystawiła, nie i już. Babci też bym nie sprzedała ![]() Edit: w sumie, to ja bym wolała pójść sama, ale może sprzedająca myslała, że w ten sposób trafi na super mięsko?
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-01-19 o 15:27 |
|
|
|
|
#9 |
|
Różowy Jednorożec
|
Sam tekst aukcji ciekawy - śmieszny
![]() Ale pomysł średnio mi się podoba.
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
W założeniu pewnie miał być to "żart" (taki bardziej przyciężkawy jak dla mnie). Ale jednak dziwi mnie, ze dziewczyna wkleiła tam swoją fotkę no i ten opis pod nią...
Zwróciłam też uwagę na to, że każda złożona "oferta" została wycofana z takim samym uzasadnieniem, a panna po prostu pewnie chciała zabłysnąć na moment w necie. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-01-19 o 15:30 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Żenada...
edit: to jest w ogóle zgodne z prawem? Bo w regulaminie Allegro nie ma nic na temat żywych osób.
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-01-19 o 15:50 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
:| wolałabym iść sama/z bratem/przyjacielem niż takie cyrki wyprawiać
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) punkt oferty. I najmniej śmieszny, jakby nieprzemyślany.Zakładamy oczywiście, że autorką jest osoba ze zdjęcia ![]() Wolałabym konkretną odmowę przyjęcia oferty, przemyślaną, inteligentną, a nie dziecięce bo nie, bo tak, bo siak
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie sprzedawala siebie, tylko usluge spedzenia czasu z nia, wiec nie sadze, zeby to bylo nielegalne.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wywnioskowałam, że ona się nie zdecydowała (na dole jest "Oferty wycofane przez Sprzedającego" i kilka jest)
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to idiotyczne ryczeć z powodu braku partnera na studniówke, żałosne itp, ale lepiej żeby taka kombinowała na allegro niż wpadła w depresje w domowym zaciszu.
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Podobno z dziewczyny zrobili sobie jaja i to nie ona osobiście wystawiła tą aukcje.
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;16567983]Podobno z dziewczyny zrobili sobie jaja i to nie ona osobiście wystawiła tą aukcje.[/QUOTE]
Dokładnie o tym pomyślałam jak przeczytałam opis - która by napisała o sobie "nie jeżdzona", albo z tym przeglądem czy jak to tam było..
|
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
[1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;16567983]Podobno z dziewczyny zrobili sobie jaja i to nie ona osobiście wystawiła tą aukcje.[/QUOTE]
A skąd wiesz ? Na zdjęciach pozuje ładnie...i w konwencji całkiem a propos.---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
nie używana w rajdach, jeżdżona amatorsko (no to 2 jest jak dla mnie dobre, tak sobie o sobie zapodać :P), czyżby puszczony w trąbę kawaler?
Jeśli tak, powinna mu nogi z tyłka powyrywać . ![]() Z 2 strony, konto od 2006 r, a tylko 3 z niego transkacje, po co dawać chłopakowi login i haslo do konta z all, z którego się faktycznie nie korzysta? Włam? Dziwne. Jeśli to prawda to się panny specjalnie też nie czepiam, choc uważam, że to prędzej prosta droga do wyhaczenia zboka niż jakiegoś bardziej sensownego kawalira (jakoś mnie nie dziwi odwoływanie przez nią ofert ), wiele par poznało się przez neta nie olewając genialnych zaczepek nieznajomych na gadu np. w stylu, heja, skąd klikash/jesteś?
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-19 o 17:24 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
smutne to
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
sporo osób z tego co wiem z nudów otwiera sobie książkę adresowa, i, o jest, Basia 18 czy 28;-), Poznań, zaklikuje i nie spływa po bandzie (panny też tak zagadują
, żeby nie było, że nie ma =uprawnienia ), więc co się mam dziwić lasce, że szuka sobie faceta na studniówkę w taki sposób. Nie wiem, czy smutne to i żenujące, może ja za stara jestem, a może to wlasnie kolejny znakomity sposób na poznanie Miłości Życia? Ja jednak uważam, że niekoniecznie, lecz cóż. ![]() Niedawno moja 60letnia ciotka dala ogloszenie w gazecie (nie jakieś matrymonialne, zaznaczam) i jakiego dostala esa? Dzień dobry, a może mi pani obciągnie? Także. Niedoświadczone jeszcze damsko-męsko dziewczę. :P Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-19 o 17:48 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem czym wy się tak bulwersujecie
![]() Sama nigdy bym tego zrobiła, ale nie czuję nic niesmacznego w tym, że ktoś to zrobił. Jej sprawa. I może teraz to nie byłby dla was problem samemu iść na studniówkę, ale przypomnijcie sobie jak to było. Ja też szukałam partnera na siłę - kuzyn brata koleżanki Byle tylko nie iść samą. Jak ktoś szedł sam był całą studniówkę obgadywany (wiem, że można się nie przejmować, ale chyba jednak trudno jeśli wciąż się słyszy jakieś szepty). Poza tym jest mnóstwo konkursów, zabaw do których potrzebny jest partner, i co? Stać samemu z boku?
|
|
#29 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam, że był kiedyś reportaż chyba na TVN o osobach ktore wystawiaja aukcje pt. "przyjaciel" tzn, jeśli kupisz pakiet 1 dostaniesz kilka smsów dziennie, pakiet 2 zadzwonie do ciebie, pakiet 3 wysłucham twoich żalów, pakiet 4 spotkanie raz na tydzien itd Określony był czas trwania i cena danego pakietu
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Albo ktoś dziewczynie żart zrobił, albo ma dość spory dystans do siebie i poczucie humoru. Mimo iż wydaje mi się, że mam te obie cechy raczej nie wystawiłabym siebie na allegro
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

(Wito, 22.01.2020

Jeśli tak, powinna mu nogi z tyłka powyrywać