![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
FIRMOWE kurtki bluzki spodniczki biżuteria buty NOWY WĄTEK
WĄTEK ZAMKNIĘTY, ZAPRASZAM DO NOWEGO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17304541 Moje zasady: Zasady jak wszędzie ![]() Masz coś czego szukam? Na pewno się dogadamy ![]() ! ! ! NIE WYSYŁAM PRIORYTETEM ! ! ! - bo to strata pieniędzy, paczki rzadko kiedy dochodzą na drugi dzień. Szukam (XS, S): - długich bluzek do legginsów - czerwonych platform - czarnych platform - wszystkiego co ma ćwieki - białej modnej koszuli - czerwonych (ostra czerwień) ubrań - torebki - czarnych, czerwonych,szarych rurek - rajstop w panterkę - bransoletek ze skóry (np eko) z ozdobami - wszystkiego co mi wpadnie w oko OZNACZENIA: Oddam za drobiazg: oznacza to, że rzecz jest uszkodzona lub totalnie jej nie potrzebuję, więc jeśli tobie się coś przyda, dodam to do wymianki - piszcie śmiało! Oddam łatwo - oznacza to, że nie będę wybredna, aczkolwiek tak jak już pisałam, nie wymieniam się na siłę. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-19 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: FIRMOWE kurtki bluzki spodniczki biżuteria buty NOWY WĄTEK
Bluzki, tuniki, gorsety:
1. Bluzka XS (ale będzie dobra na S) kupiona w Terranovie z kwiatem, koralami i "jakby krawatem" z koronki leciutko prześwitująca, rozciąga się ubrana może 3 razy szerokość w "stanie spoczynku" - 33cm pod pachami i 27cm niżej, ale BARDZO dobrze się rozciąga na zdjęciu bransoletka którą znajdziecie niżej 2. Bluzka roz.S z Terranovy z szarymi jakby "gumowymi" nadrukami – oddam za drobiazg!!! szer. pachy 39cm szer. pas 35 całkowita długość 63 ubrana raz - ale dzisiaj zauważyłam, że na boku minimalnie jakby "łuszczy się" wzorek w kilku miejscach. aczkolwiek jest to niewidoczne. z tego jednak względu oddam ją za drobną rzecz. Na mnie za duża. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
4. Panterkowa bluza XS (luźna), ale dobra też na S (dopasowana) Fishbone z New Yorkera z ćwiekami. Szara, w ciemno-szare cętki. Wygląda jak sprana, ale właśnie taka "jakby sprana" była już kupiona. Wokół kieszeni i na kapturze srebrne ćwieki. Miałam ją na sobie około 10 razy, była prana ze 3 razy.
5. Bluzka XS czarna z JEANS CLUB Philip Russel - oddam łatwo!!! uszyte ramiączka na krzyż, wszelkie plamy na obrazku to wina aparatu, nie wiem co się stało. ubrana kilka razy, rozciąga się. Przepraszam że nie jest wyprasowana, co widać z tyłu na plecach :-( 6. GORSET profilowany błękitny, szyty na zamówienie. Regulowany, tak więc XS S i M miałam go na sobie raz na występie przez 2 godziny, tak więc stan super. Jedynie w trakcie imprezy odpruło się z tyłu jedno ramiączko, więc ręcznie na szybko było przyszywane. 7. Bluza sportowa, krótka XS, będzie też na S – oddam za drobiazg!!! z tyłu napis z cekinów, w kapturze błyszczące dżety, jednego brakuje, ale nie rzuca się to w oczy. Z rękawów sprał się trochę napis i odpadło kilka cekinów, ale to się nie rzuca w oczy. Była chodzona ale stan OK. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-01-27 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kurtki, płaszcze, żakiety
1. Kurtka jeansowa roz S, ale będzie też na M z Terranovy - Rinascimento w stylu motocyklowym. Sznurowanie z tyłu regulowane, nigdy nie chodzona. Nietrafiony prezent, za duża. 2. Kurteczka, płaszczyk dwurzędowy XS kremowy Amisu z New Yorkera. Troszkę na mnie przyciasnawy, wymienię na podobny ale czarny, chyba że na coś extra, kosztował mnie prawie 170zł.. Stan bardzo dobry poza tymi wystającymi nitkami, ale po kupieniu już tak było. 3. Żakiet roz. S z Terranovy – Rinascimento. Złote wzorki wyszyte są złotą nitką, chyba nawet udało mi się to uchwycić na fotkach - oddam łatwo!!! Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Spódniczki, spodenki i spodnie:
1. Spódniczka sztruksowa roz.S Terranova - oddam łatwo!!! Guzik trochę pościerany, mogę oddać z paskiem ze zdjęcia. Założona kilka razy. 2. Spódniczka roz XS z TERRANOVY z ćwiekami. NOWA. NIE ODDAM ŁATWO ! 3. Spodenki roz. XS styl safari z HM, kilka razy ubrane. Szerokość w pasie 37cm. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-11 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Buty – wymienię tylko na inne buty. Poza pierwszym i drugim numerem mogę oddać kilka par za jakąś fajną rzecz.
1. PEEP-TOE czarne - wymienię tylko za inne PLATFORMY roz. 35-36, bądź inne buty które mi się spodobają Kupione w Glasgow, tak więc takich samych na pewno nie spotkasz na ulicy rozmiar 36 obcas 8,5cm koturna 1-1,5 na stopę 22-22,5 Miałam je kilka razy na nogach, więc troszkę wytarte pięty w środku, trochę zdarte fleczki jak to od chodzenia, troszkę zdarte na czubkach ale nie widać tego. 2. Kozaczki z CCC, rozmiar 36. Chodzone ale niezniszczone. 3. Botki lakierkowe Clara Barson roz.35 - oddam łatwo!!! Wykonane z lakierkowej, takiej jakby pofałdowanej mikroskopijnie skórki. Troszkę w nich chodziłam, ta więc mają przetarte czubki, i zeszła farba z obcasów, ale jak się zamaluje markerem (ja tak robiłam), to nie widać. Fleki jeszcze nie zużyte do końca. W kilku miejscach poprzecierane, ale nie ma jaśniejszych plam, więc gdy są na nogach, w ogóle tego nie widać. Ja też musiałam dokładnie je oglądać żeby poznajdywać defakty. Wymiary: obcas 8,5cm-9cm, wkładka 23-24cm. Zdjęcia są celowo rozjaśnione. 4. Kozaki roz.37 skóra ekologiczna - oddam łatwo!!! Nie błyszczą się tak jak na zdjęciach! Zdjęcia celowo rozjaśnione, kozaki mają jednolity kolor. Są bardzo wygodne i fajnie wyprofilowane, niestety na mnie za duże. Trochę dałam radę w nich chodzić, aczkolwiek noga za bardzo się męczy w luźnych butach. Fleki były niedawno wymieniane (droższe metalowe). Widoczne ślady użytkowania, w kilku miejscach trochę przetarte, co jednak nie rzuca się w oczy, a czego przy chodzeniu w ogóle nie widać. Obasy są też obite skórką, ale przy samych flekach poodchodziła. Wszystko widać na zdjęciach. Aha, jest to skórka lekko błyszcząca, ale nie aż tak jak na zdjęciach z lampą. Wymiary: dł. wkładki 24,5cm, obcas 8,5cm, długość od pięty 35cm. Oddam łatwo, z powodu uszkodzeń. 5. BŁĘKITNE SZPILKI miałam je na sobie raz przez 2 godziny, tak więc stan idealny poza troszkę przybrudzoną podeszwą. Robione na zamówienie, są idealnie wyprofilowane, i są to pierwsze buty w których na prawdę nie czułam obcasa. rozmiar 35 obcas 8cm na stopę 22-22,5 CHWILOWO wystawione na serwisie aukcyjnym. 7. Czarne szpilki 36 z Deichmanna Stan bardzo dobry Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Spódniczka z pliskami z przodu z HM, rozmiar 34
Oddaję ją bo nie chce mi się jej prasować, poza tym jest za mała na mnie ![]() Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Sztuczna biżuteria – oddam za drobiazgi!!!
1. 29 cieńkich bransoletek w kolorze starego srebra 2. -Brązowe korale. Te które się błyszczą złotym jakby pyłkiem, błyszczą się w rzeczywistości jeszcze bardziej. Wim że te kamienie jakoś się nazywają ale nie wiem jak. Stan idealny. - Gruba bransoleta, tzw postarzane złoto, najchętniej za inną bransoletę, ale rozważę wszystkie propozycje ![]() -Wisiorek z błękitnym kamieniem, dość dużym. Wielkość mniej więcej 5groszówki 3.Broszka - spinka do ubrań. Super wygląda na grubym ramiączku od bluzki. Na niej cyrkonie i łańcuszek ze srebrnych kuleczek. Pięknie się wręcz iskrzy na ubraniu. Widać jak się mocno przyjrzy lekko żółty klej, ale przy noszeniu nie widać tego. Kolczyki do pępka: Banany z tytanu, kupione w sieci sklepów z kolczykami do ciała YOKO. Koloru są oczywiście srebrnego, nieco kłopotliwe było zrobienie dobrych zdjęć... Nowe, nieużywane. Miałam zrobić sobie kolczyk, ale zrezygnowałam. 1. Pajączek: błękitna dość duża cyrkonia, czerwone oczy z cyrkonii, błękitna cyrkonia na główce, odwłok cały wysadzany maleńkimi cyrkoniami. Tak się błyszczy że aż oczy bolą 2. Jaszczurka: wysadzana niebieskimi cyrkoniami, dwie czarne cyrkonie jako oczy. ZEGAREK z NEW YORKERa – oddam za drobiazg!!! trochę powycierane nity, i tarcza zegara. jak się włoży baterię powinien działać. Nosiłam go prawie codziennie dopóki się baterie nie wyczerpały. Oddam za drobiazg. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A tych rzeczy chętnie się pozbędę, bo tylko zajmują miejsce w szafie:
1. OZDOBY DO PAZNOKCI - oddaję wszystkie razem naraz -zielone błyszczące kwadraciki -różowe błyszczące kwadraciki -czarny brokat -mieszanka różnych po kilkanaście(albo i dziesiąt) sztuk: srebrne kwiatuszki, czarne kwiatuszki, cyrkonie 2. KSIĄŻKI:Korzystałam z nich, ale są w niezłym stanie. Higiena jak nowa (może być coś podkreślone ołówkiem w środku, w co jednak wątpię). Kosmetyka - na pewno coś popodkreślane. W atlasie anatomicznym pozaznaczane na kolorowo niektóre fragmenty, oraz podopisywane długopisem niektóre części. Kosmetyka stosowana (podręcznik dla szkół i studiów kosmetycznych) Higiena (Korczak) Atlas Anatomiczny z 3 plakatami (Buchmann) Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-17 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ekoskórka z New Yorkera XS, Amisu
Tą kurtkę wymienię tylko i wyłącznie na inną ekoskórkę! Dlatego nie proponujcie mi proszę za nią innych rzeczy. Chcę ją wymienić, gdyż nie mam golarki do ubrań, a ściągacze się zmechaciły. Ktoś kto wie jak odnowić ściągacze, da sobie radę ![]() Futrzasty kołnierz jest przypinany i odpinany ![]() Wady: na kołnierzyku z lewej strony jest dziurka - efekt przekłucia szpilką, w tym miejscu nosiłam ozdobę ![]() Zapraszam! Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-09 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś za ramoneske ?
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
koszulę z New Yorkera i spódniczkę sztruksową? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za
spódniczke z ćwiekami pasek z primarka i ew. kolczyk do pępka i zegarek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej mam w wątku czerwone szpilki
![]() ![]() Mój wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=389459 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
witaj;]
znajdziesz cos u mnie za brazowa tunike xs? i pasek ? ![]() zapraszam do obu watkow ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264634076 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 5. Kozaki roz.37 skóra ekologiczna - oddam dość łatwo!!! ?
![]()
![]() |
#22 |
BAN stały
|
hej. znajdziesz coś za pasek ten z Glasgow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
hej!
znajdziesz cos u mnie za te rzeczy: -pasek z primarka - zegarek z new yorker - kolczyki do pepka - ozdoby do paznokci ??? odp u mnie ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1264634731 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1264634143 ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za koszulę stradi,pasek szeroki i płaszczyk biały?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za Kozaki roz.37 skóra ekologiczna - oddam dość łatwo!!! ?? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1264634454
i ozdoby do paznokci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.