![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Angel - od początku:)
Kochane dawno mnie tu nie było. A jak byłam to jako KaKo. Znudziło mi się kakowanie?
![]() ![]() Od początku figurowania w AN jestem jako A. Troszkę prac tam nawystawiałam (chociaż i tak mniej niż Poppy ![]() ![]() Jeśli macie ochotę obejrzeć co tam wymodziłam to zapraszam serdecznie każdą babeczkę ![]() Pierwszy komplet został wykonany na zamówienie. Moje pierwsze zamówienie w AN. Ile ja łez nad nim wylałam i nawet krew się polała. Queen Wiktoria - srebro próby 925 oraz 930, młotkowane i oksydowane oraz kuleczki kwarcu różanego a także oponki kamienia księżycowego. Dalej kolczyki Chateau Latour- chciałam zrobić coś okrągłego i takie mi wyszły. Srebro próby 930 oraz 999. Młotkowane. Kamyczki to granaty.
AngelDesign Edytowane przez kassia27 Czas edycji: 2010-01-30 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Angel - od początku:)
Kolejna garstka
![]() Midnight - Swarovskie Pear Pendant Tanzanite oraz fasetowane oponki Ametystu. Srebro prób 930 oraz 999. Cytrynowy - również na zamówienie. Srebro próby 999 (dodatki są ze srebra próby 930) a także brioletta cytrynu oraz małe kulki cytrynu. Delicious - srebro próby 930 oraz 999 a także Ametyst, gładkie brioletty i fasetowane oponki. Takie skromniutkie Czarne Dzwoneczki - również srebro próby 930 oraz 999 a także fasetowane krople Onyksu.
AngelDesign Edytowane przez kassia27 Czas edycji: 2010-01-30 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A to sie przy królowej namłotkowałaś ![]() ![]() A wrzucik drugi to też same cudeńka i piękności, utalentowana z Ciebie babeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
I jeszcze coś
![]() Komplet Mystic orange - srebro próby 930 oraz 999 i fasetowane brioletki Karneolu. Pearl Butterflies - takie tam w kształcie motyli mi wyszły to i tak je nazwalam ![]() ![]() A tutaj takie małe urocze Agat Squares - bardzo mi się spodobały jak je skończyłam ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przepiękne prace! Dla mnie wszystko dopieszczone.
Najbardziej podobają mi się ostatnie kolczyki z pierwszego wrzutu - delikatne i subtelne, założyłabym je od razu. Z drugiego wrzutu ujmuje mnie okrągły wisior. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kasiu dziękuję
![]() ![]() A tutaj jeszcze jedna porcja: Smooth - nazwałam je tak bo takie równe i płaskie mi wyszły ![]() Nefretiti - pierścień z nudów. Nie miałam weny to jak zwykle w takim przypadku zrobiłam pierścień ![]() Breath of Spring - na zamówienie - zieloności babeczki nie mają dość ostatnio ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziękuję Lunamin
![]() Tutaj już chyba ostatni wrzut. No zobaczę ile mi zdjęć zostało ![]() dalej zieloności pierścień Breath of Spring do kompletu z kolczykami, takie malutkie Curl - z Ametystami. Srebro próby 999 głównie. Podobają mi się ostatnio takie zawijaski. Love in red - tez takie malutkie i zawijane z Granatami.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
O rany - to ten pierścionek, który mi się tak podobał w którejś galerii!!! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264851690
A w ogóle wszystkie prace przepiękne - wyższa szkoła jazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
i już ostatni wrzucik.
Bardzo tu brzydkie zdjęcia na Wizażu wychodzą :/ Ja mam u siebie ostre a tutaj zaglądam i rozmyte są :/ Little frames - fasetowane owale Ametystu i srebro próby 930 oraz 999. Takie rameczki mi wyszły. Naszyjnik Citrus and Pearl - z nudów totalnych zrobiłam czekając na minerały. Cytryn i perła oraz srebra 930 i 999. No i na koniec ..... Naszyjnik, który zrobiłam na zamówienie i czekam na to co o nim myśli klientka .... Bardzo się stresuję i już kilka dni boli mnie brzuch bo dużo pieniążków mnie kosztował i dużo pracy. Klientka wyjechała i czekam aż wróci i wyrazi swoje zdanie. Oceńcie same. Shades of mind - piękne brioletty Kwarcu Cognac, perły w kolorze czekolady i ciemnego złota oraz herbaciane Hessonity. Góra srebra 999 i mniejsza górka 930 ![]() ![]()
AngelDesign Edytowane przez kassia27 Czas edycji: 2010-01-30 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wirella
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
nie no Twoje prace powalają , same cuda, aż brak słów ,żeby opisać to co się czuje po ich obejrzeniu
![]() Tyle cudeniek na raz, aż mi się w głowie zakręciło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Prześliczne prace!!!
Pierwszy komplet bardzo fajny, ciekawy, inny. Pięknie Ci wyszedł. Kolczyki z granatami wspaniale się prezentują. Lubię takie formy i jeszcze do tego ładnie ulożone zawijaski. Ekstra ![]() Ametystowe są urocze. Bardzo fajny pomysł na oprawienie kamienia. Ten wisior musi się niesamowicie prezentować na szyi ![]() Czerwony komplet przepięknie Ci wyszedł. Te kolczyki są bardzo ciekawe! Świetny pomysł, fajny kształt i wykonanie, na prawde zaskakujące i ładne. Pierścionek wygląda olśniewająco. Ostatnie prezentują się również wspaniale. Bardzo ładnie wygląda to połączenie odcieni zieleni. Edit. A ty zdążyłaś już wrzucić kolejne posty z cudami ![]() Zielony pierścionek dla mnie troszkę przeładowany, chociaż konstrukcja i te zawijaski wszystkie bardzo mi się podobają. Kolczyki z zawijaskami i ametystem pierwsza klasa! Wyglądają fantastycznie i bardzo Ci sie udały te zawijaski, kolejne już mi się tak nie podobają jak właśnie te ametystowe. Te są bardzo fajne. nie przeładowane, ładny ozdobny kształt u góry i ładna oprawa kamienia. Skromniejsze, ale wcale nie gorsze. Bardzo ładne. Fajnie prezentuje sie też ten wisior. Ostatni nie w moim stylu, choć widać bardzo dużo pracy.
Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki Edytowane przez ggagatka Czas edycji: 2010-01-30 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie dawno wpadłam na Twoje prace i tak się właśnie zastanawiałam gdzie zniknęłaś, jakie wiatry Cie porwały
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Wszystko przepiękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu pamiętam jak zaczęłam zaglądać na Wizaż podziwiałam Twoje prace.. ale to co teraz zobaczyłam po prostu mnie zatkało. Przepiękne prace, masz niesamowity zmysł estetyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
WOW, tyle tych zdjęć, że nie wiem na co patrzeć. A tak serio to wszystkie są boskie, ciężko wybrać najlepsze, ponieważ jak dla mnie wszystkie takie są. Chyba będę tu zaglądać, żeby oczy nacieszyć, bo jak na razie to sama nie mam czasu na tworzenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kasiu, ggagatko, heurek, tolinko, sunnyskies, gabii serdecznie dziękuję
![]() ![]() ![]() ggagatko te zielone takie mocno zabudowane były na zamówienie, włącznie z pierścieniem. Taki chciała klientka ![]() A widzę, że lubisz bardziej skromne i proste formy ![]() ![]() heurek i ja się cieszę ![]() ![]() sunny jak sobie przypomnę moje posrebrzaki to mam banan na twarzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
no o żeś nas ZASYPAŁA takimi cudnościami że trudno wybrać coś najładniejszego -> wszystkie są poprostu cacy
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
To co tu wrzuciłaś , to jakiś kosmos normalnie. Wszystko jest CUDOWNE
![]() ![]() ![]() ![]()
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Biżuteria piękna jak "nie z tego świata", w końcu nick zobowiązuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Breath of spring. Jak tylko go zobaczyłam w galerii to z ust wyrwało mi się jakieś łaaaaaaa i natychmiast zapałam do niego namiętnością. Komplet jest niesamowity.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Powinni tego zabronić
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ach!!!! nie tyle na raz błagam bo moje biedne serduszko tego nie wytrzyma !
a naszyjnik na zamówienie boski- zdziwię sie bardzo jeśli sie nie spodoba więc raczej mozesz byc spokojna o opinie klientki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kłaniam się Wam do stóp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za każde budujące słowo ![]() ak_pinki ![]() Nadio trening czyni mistrza ![]() ![]() IwonnaH ostatnio tak się czuję trochę jak nie z tego świata ![]() ![]() ![]() ![]() iwogg ![]() ![]() franio nie no co Ty kochana! ![]() Reverie nie żartuj sobie ![]() ![]() Klientka nadal milczy a ja zaparzam sobie właśnie melisę. Chyba za bardzo się tym przejmuję ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu prace powoduja u mnie oslupienie sa przepiekne i dopracowane oby i mi udalo sie stworzyc cos rownie pieknego... syn mi wlasnie klawiature przelacyzl na klawiature masyznowa masakra... juz sie odzwyczailam od zamiany liter sorki za brak polskich znakow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wszytkie prace mnie urzekły, ale kolczyki Breath of Spring to jest po prostu jest mój ideał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Misterna robota, naszyjnik przeboski
![]() Wszystkie prace niesamowite, zwłaszcza kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Po prostu zatkało mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, jestem oszołomiona, zachwycona, olśniona... Nie wrzuca się naraz tylu śliczności, bo ludzie mogą dostać zawału, a przynajmniej zzielenieć z zazdrości! Chyba, że zamierzasz w ten sposób wykosić konkurencję i zmonopolizować rynek biżuterii
![]() A co do stresowania się klientką - rozumiem, że się przejmujesz i martwisz, co powie. Ale patrząc na wisior, jestem przekonana, że jeśli klientka jest zdrowa na umyśle, będzie rozpływać się w zachwytach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.