![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki i inne - xxl
NIEAKTUALNY
Witam! To moja pierwsza wymiana ![]() ![]() Chcę szybko wymienić swoje rzeczy. Może Tobie się przydadzą? Wymieniam się wg. zasad panujących na Targowisku Wizażowym. Ustalamy termin wysyłki i pilnujemy go. Jednorazowo chciałabym wymienić więcej niż jedną rzecz (tak będzie bardziej ekonomicznie ![]() Zrobiłam remanent w szafie.Wszystkie rzeczy są używane, ale stan ich oceniam na bardzo dobry. Myślę, że mogą jeszcze komuś posłużyć ![]() Kolor zielony---> DOKŁADKA najnowsza ![]() Oto rzeczy, które mogę zaoferować na wymianę: STR. 1, 2 BUCIKI -saszki różowe R. 40 ,,Like you" brak-białe mokasyny R. 41 ,,Graceland" -brązowe szpilki R. 41 ,, Clara Barson" -kolorowe adidasy R. 42 ,,Graceland" -brązowe klapki R. 41 -brązowe kozaczki- troszkę zdarte czubki, ale stan ogólny oceniam na dobry plus -czarne, elegancie buciki ubrane raz Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-21 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i inne - xxl
Oto reszta moich skarbów:
-czarna torebka ,,worek" bardzo pojemna brak - szara koszula, rękaw 3/4 w prążki R. 12 -jeansy kolor czarny R. 38 ------mały defekt oryginalny guzik się oderwał więc doszyłam normalny -jeansy przecierane R. 38 - jeansowa marynarka świetnie uszyta-mam węża w kieszeni by ją oddać, ale sporo schudłam i jest na mnie za duża ![]() kolor to niebieski ciężko mi określić, ale na zdjęciu wyszedł zupełnie inny -rewelacyjna tunika na jedno ramię firmy ,,new look" R. 42 -biała bluzeczka wielowarstwowa świetnie zatuszuje brzuszek R. xxl -wyjściowe brązowe spodnie na kancik R. 50 -jasno brązowe spodnie w delikatną krateczkę z mankietem u dołu R. 46 brak - 4 bluzeczki: czarna na 1 ramię, 2 z flagami białe i różowa -brązowa kamizelka niemieckiej firmy rozmiar nie określony - komplet bielizny damskiej haleczka i wiązane stringi kolor czarny z lazurowymi wstawkami- niezwykle seksowny - zimowa kurteczka beżowa z futrzanym kapturkiem R. 44 -rudy, wiosenny ze ,,sztruksu" płaszczyk z futrzanym obszyciem -świetny bialutki kardigan -zielony kardigan- zaokrąglony, bardzo cieplutki ![]() -fioletowe wdzianko zapinane na guziczki -beżowy, wiązany paskiem kardigan ![]() -różowy, dłuższy kardigan z dużym guzikiem ![]() -rewelacyjna szara, dłuższa kamizelka wiązana w pasie z pagonami ![]() -długi czarny sweterek (bez paska) ![]() Na razie to tyle. ![]() Zachęcam do wymiany ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:13 Powód: brak fotek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za białe mokasyny?
ps. tutaj wolno się tylko wymieniać, lepiej usuń "zapraszam do kupna", bo dostaniesz bana. ![]() a, i musisz powklejac zdjęcia do rzeczy, które wymieniłaś w drugim poście.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oto fotki opisy wyżej w poście
DDDDŁŁUUGGGGIIII RRRRĘĘĘKKKAAW: -tunika z kwiatowym motywem (kolorki: biały, czarny, czerwony) -bluzka panterka ze złotą nitką ![]() -fioletowa tunika odsłaniająca jedno ramie z twarząąą ![]() -bluzka z cekinami -nie mogę na zdjęciu uchwycić wzoru panterki, znajduje się pod błyskotkami <zdjęcia nie oddają jej uroku> ![]() -świetna, błękitna bluza NIKE- cieplutka - super sukienka przed kolano z długim rękawem ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
C.D zdjęć
Dokładka - kimonkowa bluzka kolor biało-czarny, góra z satyny ![]() -pasiasty T-shirt fioletowy z ciekawą aplikacją na plecach -różowy T-shirt z zielonym napisem -różowo-czarna tunika ma takie świecące cekinki, bezbarwne ![]() -chabrowa tunika- kwiatowy wzór ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś słabo mi idzie wstawianie tych zdjęć
![]() wolno ładuje musicie mi to wybaczyć ćwiczenia czynią mistrza ![]() Dokładka: -niebieska-zielona- nie umiem określić koloru- tunika z białą wstawką -czarna bluzka Doroty Perkins - rękaw 3/4 zdjęcia nie oddają jej uroku -błękitna kamizelka-wdzianko -beżowe wdzianko, ażurowe zapinane na guziczki - boska pistacjowa sukieneczka z marszczeniem w biuście i bolerkiem- raz tylko założona-tylko i wyłącznie za inna sukienkę ![]() Dokładka post 22 , 25, 26, 36,37,38 Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos za marynarke jeans, torbę lub jasnobrazowe spodnie z mankietami?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za czarną torbę?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- komplet bielizny damskiej haleczka i wiązane stringi kolor czarny z lazurowymi wstawkami- niezwykle seksowny
cos u mnie ?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś u mnie za różowe saszki??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1264955843
i ta torbe czarna worek, prosze odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
chodzi ci o te butki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1264280031 bo te drugie oddam tylko za inne saszki, a legginsy mam w negocjacjach , rurki wolne'
ja poproszę o wymiary marynarki i spodni ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- no nieststy ale te drugie tylko za inne czarne saszki oddam, ale rurki wolne i jak najbardziej do wymiany bo w szafie leżą i miejsce zajmują, co do wymiarów ok daj znać jutro mnie najbardziej interesuje rozm marynarki w biuście, jej długość i dł. rękawów, a w przypadku spodni długość, pas, biodra i udo ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podaj mi wymiarki tego kompletu
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
torbę za buty deichmana???
![]() podziękuję
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kochana spodnie będą za duże, a marynarka będzie idealna także mogę oddać spodnie za nią chyba że coś jeszcze znajdziesz za torbę?
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- eh zmierzyłam rękaw i boje się że może być za krótki ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1264954943
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264956169 Coś u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
-czarna torebka ,,worek" bardzo pojemna -jasno brązowe spodnie w delikatną krateczkę z mankietem u dołu R. 46 - poprosze o szer w pasie i dl od pasa w dol - komplet bielizny damskiej haleczka i wiązane stringi kolor czarny z lazurowymi wstawkami- niezwykle seksowny-jaki rozmiar?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Trochę dodatków: - nowe majtki ,,ściągające" jeszcze z metka- małe XL < tylko przymierzone > -damska, czarna czapka patrolówka z przodu marszczenia < zaledwie raz założona> firmy H&M L 58 -jeansowa czapeczka niebieska z dodatkiem złota z przodu gwiazdka z złotych dżetów TYLKO ZA INNE DUŻE TORBY JE ODDAM albo coś ekstra co mi wpadnie w oko - torba xxl atmosphere- biało-czarna ![]() -czarna torba worek xxl z ozdobnymi frędzelkami ![]() -boska torba z dżetami i aksamitnymi wstawkami - mieści a-4 ![]() - brązowa torba xxl świecąca eko-skórka ![]() - czarna torba Diversa z pomarańczowym napisem- stan db plus- jej defektem jej popsuty zamek, który tak naprawde nie przeszkadza w jej użytkowaniu jest zamykana na klary wew. posiada 2 małe kieszonki zamykane na zamek i 1 większą, posiada możliwość regulacji- zamek, który umożliwia powiększenie pojemności torby ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej , i jak znalazłabyś coś za tą kurteczkęi torbę ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moge targować sie z botkami
![]() jaki rozm bielizny-baaardzo mnie interesuje -jasno brązowe spodnie w delikatną krateczkę z mankietem u dołu R. 46 jakie wymiarki no i czarna torba tez chce ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
C. D. DODATKÓW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
tym razem same fotki opis w poście wyżej
W razie pytań o szczegóły śmiało pytać ![]() OKRYCIA WIERZCHNIE---->tylko za inne lub coś równie wartościowe -rewelacyjny, zimowy trencz dwurzędowy R. 48 -eko-skórka kolor karmelkowy R.L -czarny, wiosenny trencz dwurzędowy rękaw 3/4 -kurteczka w stylu militarnym kolor khaki -czarna przedłużana kurteczka wiosenna z pagonami Przepraszam za słabą jakość zdjęć Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no to tak
spodnie odpadaja ![]() zostaje torebka i bielizna spodnie za duze ![]() ale mozesz jeszcze podac szer pod pachami zimowa kurteczka beżowa z futrzanym kapturkiem R. 44
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mn?? za czarną torbę worek lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264956169
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za czarna torba worek ?
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- tak, oddaje jak najbardziej, zresztą jest to trochę elastyczny materiał, wiec nawet naciągnąć się da w razie potrzeby, ale ogólnie jak najbardziej oddaję. a w jakim stanie jest torba? to jest taka jakby skóra, tak? ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- długośc bluzy od miejsca, z którego wychodzi kaptur, do końca ściągacza: 60cm długosc rękawa 46 od pachy w biuście ok 45cm * 2 ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ostatnio jednej szafiarce zależało na rozciągnięciu max w biuście i nawet do 70cm się naciąga, bez jakiegos rozrywania oczywiście, tylko to dość elastyczny materiał, poza tym mierzyłam dosć wysoko ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- mierzony na płasko ściągacz ma 47 a po takim zwykłym naciągnięciu, nawet nie jakimś mega, jest 59cm... ja Cie oczywiście nie chce zmuszać, ale jak cos, to daj znac, czy mam rezerwować, bo mam tez inne propozycje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.