![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
^^ NOWY WĄTEK U IGI ^^ Serdecznie zapraszam!!!
WĄTEK NIEAKTUALNY, PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU
DOKŁADKI NA CAŁEJ STRONIE!!! Moje zasady 1.preferuję polecony ekonomiczny, chyba że Ci bardzo zależy na priorytecie, do ustalenia 2. Możliwa wymiana osobista na terenie Krakowa lub Wieliczki 3. Jak nie odpisuję u was od razu - przepraszam, staram się odpowiadać zawsze i szybko, ale czasami dłużej się zastanawiam, 4. LUBIĘ WIĘKSZE WYMIANKI!!! Najchętniej takie Życzę miłej i owocnej wymiany dokładki zaznaczam na zielono, jak czegoś niema usuwam, lub na szaro, Czego szukam najbardziej! -jasny podkład w żółtej tonacji !!! -płaszczyk na wiosne rozmiar xs,S! -biustonosze ze sporym push-up-em miseczka A, pod biustem 60,65, lub 70 !!!!!! -fajna bielizna S !!! -błękitna bluza z kapturem rozpinana!!! -spodnie 34/36 najlepiej nie jeansy- materiałowe, rurki, proste nogawki!!! -tuniki (obcisłe ) -sukienki -większe torby, -wszystko co niebieskie, błętkitne, chabrowe, soczyście zielone -białe koszulki na wf (z jakimiś fajnymi nadrukami) -grube rajstopki, -dresiki (spodnie od dresu) -legginsy długie, grube !!!
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-05-05 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ^^ NOWY WĄTEK U IGI ^^ Serdecznie zapraszam!!!
1. Super dzianinowa sukienko-tuniczka STRADIVARIUS w kolorze kawy z mlekiem urocza! (bez tego czarnego paska, za to mam do niej pasek wykonany z tego materiału co sukienka) rozmiar z metki M ale na S też spokojnie, malusieńka dziurka od metki
2. Marynarska tuniczka F&F nowiutka, tylko mierzona, ale bez metek ![]() 3. Przepiękna mini sukienka ogrodniczka KappAhl z działu dziecięcego, ale na xs, mniejsze s spokojnie, naprawdę bardzo fajna, odcinana pod biustem, plamka zeszła stan ideal ![]() 4. Tunika Atmo rozmiar z metki dość duży ale ja noszę xs/s i widać jak leży, więc myślę że uniwersalna ![]() 5. Tuniczka Fishbohne xs/s stan bdb 6. Tuniczka/ Long H&M soczysto zielony ![]() 7. Tuniczka Amisu rozmiar S , zmechacenia na tyle więc stan +db, wzorzysta, odcinana pod biustem, bardzo ładnie leży, 8. Mini sukienusia retro w groszy rozmiar xs, s stan bdb,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.Szare, wąskie rurki terranova rozmiar S (36) , mają wadę przedstawioną na ostatnim zdjęciu stan -bdb, są fajnie wykrojone z tył, zaokrąglają pupę
2. Śliczne dżinsy z wymiany (niestety na mnie za małe), proste nogawki,biały haft z perełkami na nogawce i kieszeniach z tył, długość 95cm, pas 35cm, biodra 42 cm, na niską i szczupłą osobę, stan bdb, (na mnie za małe ) 3. Krótkie sexy jeansowe spodenki, cieniowane, rozmiar s/xs stan bdb 4. Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S, 5. Bordowe grube legginsy z zapiętkami, takie trochę spodniowe, raz założone, kolorek ciemniejszy i bardziej intensywny niż na zdjęciach, Terranova S, dość długie , biodróweczki, w składzie bawełna 80%, plamy wina aparatu! 6. Bermudy dopasowane Style&Co , świetnie się dopasowują (na zdjęciu wyszły średnio) na mnie za duże rozmiar takie duże 36 lub małe 38 , długość przed kolano, stan bdb, 7. Rurki z wymianki Paladino, (Cropp) rozmiar z metki 26, ale lepiej sprawdzić wymiary: pas 37 cm stan ok. 20,5 cm bioderka ok, 43,5 cm dł. całkowita 107 cm długie nogawki, wady: postrzępienie na dole i bardzo delikatniutka plamka z flamastra zabarwione dwie niteczki, ale naprawdę trzeba się bardzo przypatrzyć żeby to zauważyć ![]() kolorowe nitekczki, ciekawe kieszenie 8. Krótkie spodenki RINASCIMENTO z wymianki rozmiar coś ok. S/M (z metki S) stan bdb, zdjęcie rozjaśnione, są idealnie czarne
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-25 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Świetny kremowy, sweterkowy nietoperek-kimono
ubrany raz , na biodrach opięty rozmiar z metki 36, ale jest dość uniwersalny 2. Biały kopertowy sweterek Bik Bok z ażurowymi wstawkami rozmiar S stan ideal uroczy 3. Biały tylko przymierzony sweterek Terranova, z guziczkami przy rękawkach rozmiar S 4. Liliowy kardigan H&M , metki wycięte ale podejrzewam że rozmiar ok S, małe bufki dłuższy, posiada szlufki na pasek, 5. śliczny sweterek przeplatany srebrną nitką (zdjęcie rozjaśnione) rozmiar xs lub s, dopasowany, dłuższy stan -bdb, przywiedziony z Holandii, kupiony w jakiejś sieciówce, ale metka wycięta 6. Kopertowy, cienki sweterek Reserved, rozmiar S, stan bdb, zawiązywana w talli pięknie dopasowuje się do figury, 7. .Sweterek rozpinany, dopasowany Reserved baardzo cieplutki, rozmiar M, ale to raczej eska, można zapiąć pod szyję (taki jakby golf) lub ułożyć jak kołnierz, z rękawów trochę wystają niteczki ale to spokojnie można poucinać, oprócz tego wszystko ok, 8. Sweterek Biały Hennes, dekold w serek, rozmiar xs/s, ma niewielką wadę przy karku poluźnione nitki widać na zdjęciu, 9. Szary sweterek Jacob, ładny wzór, świetny na koszulę , stan bdb,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-05-02 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczna gnieciona biala bluzeczka wyhaftowane kwiatuszki, dobra na s/m bardzo ładnie dopasowuje się do ciała naprawde jest urocza
stan bdb 2. Biała koszula S, stan bdb, 3. Koszulo-kamizelko-bluzka , Marks&Spencer, w fioletowo-różową kratkę, rozmiar L ale na mniejszych rozmiarach fajnie wygląda jako narzutka, 4. Czarna bluzeczka z wymiany (dla mnie za duży dekold) po bokach sznurowanie, rozmiar coś ok. S . (metki wycięte) zdjęcie rozjaśnione jest idealnie czarna, stan bdb, 5. Czarny klasyczny żakiecik rozmiar z metki 38, ale to zdecydowanie 36, dopasowany kobiecy krój kupiony w Holandii, 6. Śliczna bluzeczka KappAhl rozmiar S (na małe M tez ok) na miniaturze średnio wygląda, na żywo lepiej, zdjęcie specjalnie rozjaśnione, jest idealnie czarna. Urocza ma stójkę i koronkę rękaw 3/4 dół ,,szaprany" stan bdb 7. Ceglasta bluza Reporter rozmiar M ale na s też fajnie wygląda, tylko jest luźniejsza, pomarańczowe fabryczne przetarcia , ,,marszczony" kaptur, kangurek, fabrycznie poplamiona, mało chodzona 8. Różowy (pudrowy róż, nieco bardziej intensywny niż na zdjęciu) gruby (ale dopasowany!) słodziutki sweterek C&A, przydałoby mu się golenie, rozmiar S,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-09 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Kremowa (nie biała jak na zdjęciu) kamizelka Jane Norman, rozmiar S, guziczki są poluźnione,
2. Tunika amarantowa Dorothy Perkins, z wymianki, rozmiar na S i na M myślę że ok 3. Tuniczko bluzeczka motylkowa, odcięta i wiązana pod biustem naprawdę urocza, mam z wymianki, rozmiar xs/s/m ze względu na wiązanie 4. Siateczka Villa z przodu róże i wykończenie panterkowe, z tył panterka, naprawdę ślicznie leży, prześwitująca, stan ideal 5. Bluzeczka w kolorze pudrowego różu z cyrkoniami, wiązana na szyi, warstwowa, bardzo ładnie podkreśla figurę 6. Bokserka House bardzo ładny kolor nieba, niby xs ale to raczej S, urocza, ubrana 2 razy 7. Kamizelka ażurowa z perełkami, brak kilku perełek na ramieniu ale tego wogóle nie widać, świetna do jednokolorowej bluzki, rozmiar w sumie uniwersalny bo najlepiej wygląda nie zapięta, ale jeśli już to będzie dobra na S, małe M, naprawdę śliczna, 8. Nietoperzyk w paski, rozmiar S, na mniejsze M też ok, 9. Śliczna tuniczka z wymianki rozmiar ok xs/s o wiele lepiej prezentuje się w rzeczywistości, wiązana pod biustem ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-18 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Urocza cieniowana, różowa spódnica wykończona koronką rozmiarówka dziecięca, ale na xs lub S wejdzie , dopasowana na pupie potem szeroka i marszczona stan -bdb
2. Idelanie czarna spódnica (zdjęcie z lampą dlatego takie) rozmiar m Reserved, z różowymi wstawkami i dużymi kieszeniami, za kolana, stan bdb 3. Beżowa spódniczka chyba z jeansu H&M stan bdb, miałam ją może z 2 razy, wyższy stan, kieszonki z tył, dopasowana w biodrach, rozmiar 36 (ale wychodzi takie 34/36) chętnym podam wymiary oddam za coś fajnego bo jest naprawdę fajna, na żywo wygląda o niebo lepiej, 4. Czarna ,,warstwowa" spódnica z wykończona warkoczowym paskiem, C&A rozmiar S, 5. spódniczka ZIP ołówkowa CUbus rozmiar z metki 34, ale to raczej 34/36 prosta, seksowna oddam tylko za coś super byłam w niej raz 6. Marynarska spódniczka mini Dohorhy Perkins z metki rozmiar 36, wysoka talia, stan -bdb (guziczki trochę porysowane) wspaniale wygląda do białej bluzki 7. Kabaretkowe Legginsy z wstążeczką ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-16 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
NA SPORTOWO
![]() 1. Buty do kosza Kipsta (ale nie tylko oczywiście bo fajnie wyglądają) praktycznie nowe miałam je raz na sobie, ale trochę leżały, przed wysyłką umyję, fajna wyższa cholewka, rozmiar ok. 37,5, 2. Klapeczki Deichmann rozmiar 37 - wada niewielkie przetarcia na piętach, 3. Białe dresowe spodenki Marks&Spencer rozmiarkówa dziecięca ale to S, bez sznurka stan przez to -5 bdb, 4. Komplet na siłownie, jogę areobik, obcisły rozmiar S, bardzo wygodny bluzeczka ma sportowy stanik, 5. Sneakersy, buty do hip-hopu firmy RUMPF http://www.rumpf.net/Dancesneaker-Glider-schwarz Używane, wady to orarcia które widać na zdjęciach (na żywo są mniej widoczne) meega wygodne, i bardzo porzoądnie wykonane, sporo za nie dałam rozmiar 37,5 6. Czapeczka Nike kolor różowo-łososiowy, inny niż na zdjęciu 7. Szerokie dresy z wymianki S bardzo fajnie leżą, na niższą dziewczynę (ok. 160 ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Baardzo cieplutka Niebieska kurteczka Reporter, mało chodzona, śliczny kolor, duży, wywijany kołnierz, ściągacz (wady: delikatne zmechacenia na ściągaczu, niewielka rdzawa plamka na rękawie,
2. Czarna kurteczka New Yorker z metki 38 ale to spokojnie 36 , stan bdb, fajny troche militarny styl (zamki z przodu) z tył oryginalny motyw,jesienna, ma wade przy rękawach urwane takie paski ale nie widać przy chodzeniu 3. Kremowy płaszczyk, Maria Bland, sporo kosztował, z kapturem i futerkiem, jest lekki ale ciepły, i ma naprawdę przepiękny opalizujący kolor, rozmiar to s ale pewnie też m, zainteresowanym podam wymiary , stan -bdb, świetne szycie.
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-05-04 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
1. Śliczna satynowa tuniczka Wallis, z metki 10 ale to takie 36 ![]() przepraszam że taka pomięta ![]() 2. Super Szorty Emily Rocks tylko za coś super w kratę, z ćwiekami i kotkiem na pupie ![]() 3. Śliczne spodenki z wymianki, rozmiar ok. S, cienki jeans, wszystko z nimi ok jedynie napisz z tył przetarty ![]() ![]() 4. Koszulowa kamizelka H&M kolorek to cukierkowy róż, fajnie wygląda na longi ![]() 5. szara ,,warstwowa" Tuba rozmiar dość uniwersalny myślę że xs/s/m minimalnie zmechacona
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-05-02 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() 1. Bokserka House rozmiar S, bardzo ładny kolorek nieba ![]() 2. Bluzeczka warstwa H&M, świetnie podkreśla figurę, głęboki dekolt, marszczona, z metki rozmiar przekłamany to raczej XS ew. małe S. stan bdb 3. Bluzeczka kangurka BERSHKA z cekinami stan -bdb, rozmiar S, bardzo ładnie podkreśla firugę ![]() 4. Chusta w ciekawe motywy ma plamkę (takie zaciemnienie) przedstawione na zdjęciu, spróbuję usunąć ![]() 5. Bordowa koszula H&M bardzo dopasowana rozmiar 34, delikatnie prążkowana, 6. Brązowy pasek na talię Tally Weijl, zrobiłam dodatkowe dziurki niezbyt umiejętnie ale nie rzuca się to w oczy ![]() ![]() ![]() 7. Świetna kangurka UPS z metki rozmiar M ale to zdecydowanie S, kolor pudrowy róż, bardzo fajny materiał, przylega do ciała ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-18 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2. Marynarska tuniczka F&F nowiutka, tylko mierzona, ale bez metek rozmiar 36, ale jest dość uniwersalny, 6. Tuniczka/ Long H&M soczysto zielony rozmiar niby M ale na S też dobry, ? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za:
2. Marynarska tuniczka F&F nowiutka, tylko mierzona, ale bez metek ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1270122189
i ew. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1270121894 cos u mnie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1270121894 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1270122189 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1270122661
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
5. spódniczka ZIP ołówkowa CUbus rozmiar z metki 34, ale to raczej 34/36 prosta, seksowna oddam tylko za coś super byłam w niej raz cos u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
6. Tuniczka/ Long H&M soczysto zielony rozmiar niby M ale na S też dobry, ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1270122967
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
1.Szare, wąskie rurki terranova rozmiar S (36) , mają wadę przedstawioną na ostatnim zdjęciu stan -bdb, są fajnie wykrojone z tył, zaokrąglają pupę
i ołówkowa zip z Cubusa ? ![]() oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1270122967 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1270123545 ????????????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos za spodnice zip z cubusa+tunike stradi+
5. Tuniczka Fishbohne xs/s stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej,
może coś u mnie za: Komplet na siłownie, jogę areobik, obcisły rozmiar S, bardzo wygodny bluzeczka ma sportowy stanik, Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Coś za tuniczkę Fishbone i bordowe legginsy? Oddam kilka rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.