![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymianka:)
nieaktualne- zapraszam do nowego wątku
Hej ![]() To mój pierwszy wątek- jes7em nowa, więc wysyłam pierwsza, chyba, że masz negatywne przekupki ![]() ZASADY: -proszę odpisuj u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie -nie ignoruj mnie, jeśli nic Ci się nie podoba, proszę napisz -nie robię rezerwacji, bo czasem jakaś rzecz podoba się kilku dziewczynom i to, którą wybiorę zależy od tego co mi proponuje w zamian ![]() -jeśli chcesz dodatkowe zdjęcia (np. na mnie) to daj znac, a wysle ![]() -moje rzeczy wysyłam wyprane, wymagam tego samego -jestem uczciwa, Ty też taka bądź ![]() -nie odmieniam się, chyba że towar jest niezgodny z opisem/ zdjęciami. -zawsze staram się odpisywać,jeśli bym tego nie zrobiłą to przepraszam- przypomnij się wtedy ![]() ZAPRASZAM ![]() ![]() Na razie to tylko parę ciuszków, będę dodawać jak czas pozwoli ![]() Szukam: -łańcuszka z cienkimi ogniwkami, srebrnego (chodzi o kolor, nie o próbę), czarnego -rzemyka czarnego o długości min. 75 cm -SZORTO- STRINGÓW PILNIE!!! tylko nowe krój taki jak tutaj jakby ktoś nie wiedział ![]() -tunik, bokserek, sukienek za pupę (głównie szare, białe, malinowe, najlepiej bez nadruków) -szarych, czarnych szpilek zamszowych lub a la skóra (nie błyszczące!), obcas do 8cm, r.40/41 -czarnej bransoletki z dużych kulek -białej bluzki z koronką z łódkowym dekoltem -szarych spodni rurek/z prostymi nogawkami r.38/40 -czerwonego sweterka na guziki -biustonoszy polskich 65g/ brytyjskich 30e/f, - kosmetyków do włosów suchych i zniszczonych, chroniących przed wysokimi temperaturami - mgiełek do ciała (np. AVON- truskawkowa, wisniowa) -balsamów do ciała nawilżających o ładnych zapachach, też antycellulitowych -pomadek ochronnych, smackersów, błyszczyków jasnoróżowych lub w wiśniowym kolorze oraz całej reszty, która mi wpadnie w oko ![]() RZECZY KTÓRYCH JUZ NIE MA USUWAM BĄDŹ ZAZNACZAM NA SZARO Link do wishlisty w podpisie
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-07-18 o 19:09 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka:)
1. Spódniczka z jasnego jeansu PRIMARK, z tyłu wyszywane kieszenie, fabrycznie wystrzępiona u dołu, przecierana z przodu. Rozmiar 38.
2. Bluzka CLICK, liliowa z półlejącym się dekoltem. Rozmiar S/M. 3. Beżowy swetro-top (? ;p) ZARA, kupiony w sh, nienoszony. Rozmiar M. 4. Szary swetro- top, kupiony w sh, nienoszony. Rozmiar S/M. 5. Żółty, szeroki pasek PRIMARK. Ma otarcia (dla chętnych zbliżone zdjęcia) 6. Czarne kabaretki, nowe. 7. Breloczek myszka BUKOWSKI, nowa z metkami ![]() DOKŁADKA NA CZERWONO! 8. Spodnie ( 80% cotton, 20% polyester) LONSDALE LONDON, rozmiar 14. Zmechacony ściągacz i dziura, którą widać na zdjęciu, ale myślę, że spokojnie do zaszycia i nic nie będzie widać- mi one nieprzydatne, więc nie chce mi się tego robić ![]() 9. Torebka czarna z NEW YORKER'a. Ma przy zamku plamy od wosku i lakieru do paznokci, widać na zdjęciu- raczej nie da się sprać, ale jeśli nosi się ją tą częścią z plamami przy ciele to właściwie ich nie widać. 10. Koraliki do robienia biżu, czy do czego tam kto chce ![]() 11. Spódniczka w kratkę kupiona w Londynie. Ta górna, żółta część jest zmechacona, ale ja nosiłam ją tak, że była zakryta bluzką i wystawała tylko dolna część spódniczki ![]() 12.Śliczny, słodki osiołek firmy BUKOWSKI z metkami, przywieszki do komórki-w kształcie ust i błyszczyka.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-28 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Korale, naszyjniki- kolorowe ze szklanych paciorków; w kolorze miedzi i złota.
2. Kolczyki.(ZOSTAŁY TYLKO TE Z MASY PERŁOWEJ) 3. Srebrna broszka motyl. 4. Złota broszka motyl z kolorowymi elementami. 5. Kolczyki z kryształkami SWAROVSKIEGO 6. Zegarek-bransoletka na rękę. Bateria do wymiany. 7. Chabrowy biustonosz PRIMARK 80b, ozdobiony kokardkami, nowy - Brązowe bikini, góra rozmiar M, dół-L mogę oddać osobno. Jest w dobrym stanie, nie ma żadnych wad. 8. Bladopomarańczowe pareo na biodra zakońćzone frędzlami z koralikami. Nieużywane, przeleżało sporo w szufladzie. Można używać jako chustę. (ODDAM NAJCHĘTNIEJ ZA PODOBNE W ODCIENIACH BRĄZU LUB ZŁOTA) 9. Szaliczek w odcieniach brązu ze złotą nitką, miejscami przejrzysty- pięknie wykonany. 10. Szara apaszka 11. Paski: różowoczerwony ze złotą klamrą, jest pognieciony; czarny z plastikową klamrą, taki jakiś z eko skórki ![]() 12. Białe bolerko, zawiązywane ATMOSPHERE. Nigdy go nie nosiłam, ale przeleżało dłuuugo w szafie. 13. Przywieszka. 14. Mała kłódka WD z dwoma kluczykami. PRZEPRASZAM ZA SŁABĄ JAKOŚĆ ZDJĘĆ!
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-28 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Ciemnogranatowa bluzeczka ATMOSPHERE ze ściągaczem u dołu, u góry ozdobiona kamykami. Jest śliczna i strasznie ubolewam nad tym, że nie mogę jej nosić (za duża). Rozmiar 42.
2. Urocza żółta bluzeczka w kwiatki czerwone i białe ma gąbkowane miseczki, pięknie eksponuje dekolt, jest wiązana z tyłu. Rozmiar S/M. Nie muszę oddawać. 3. Czarny żakiet, delikatnie prążkowany. Rozmiar 40. Ma 2 plamki na kołnierzyku, widoczne na zdjęciu, ale spróbuję je usunąć. 4. Atłasowa, czarna, rozkloszowana spódnica z oryginalnym dołem. Rozamir 40. 5. Cienka, bladoróżowa bluza AMISU NEW YORKER na zamek. Na prawym rękawie ma zmechacenie, na drugim niewielką plamkę od długopisu, którą chyba da się usunąć, będę probować 6. Świetna kremowa bluzka w granatowe gwiazdki, wiązana z tyłu PRIMARK. Nie muszę oddawać. 7. Ciemnoniebieska bluzka BUTIK, rozmiar M. 8. Szara bluzka TERRANOVA z fioletowym napisem Nobody does it better. Rozmiar M. 9. Koszulka khaki, rozamiar M, ale na L też będzie, a może nawet XL. 10. Bluzka ORSAY w czarno-białe wzory, rozmiar M. 11. Bladożółty długi sweter z dwoma guzikami, zmechacony, bez golenia się nie obędzie. Wymienię najchętniej na podobny w innym kolorze (ten nie współgra z odcieniem mojej skóry). 12. Żółta bluzka z długim rękawem i łódkowym dekoltem, rozmiar M. 13. Czerwona podwiązka z kokardką na studniówkę ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-30 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Turkusowe drewniane korale, nowe.
2. Złota torebeczka z klapką na łańcuszku SEPHORA. Nowa, z metkami. 3. Złoto-żółty zabawny portfelik z małpką, zapinany na zatrzaski. Z dołączoną portmonetką, którą można dopiąć w środku. Nowy. 4. Oryginalne jojo DRACCO. Jest staaaare, ale jojuje jak za młodu ![]() 5. Dwie smycze: jedna brązowa w misie z herbaty SAGA, druga czerwona w serduszka COCA-COLA. Obie trochę zużyte, przeleżały swoje w szafie ![]() 6. Mulina, użyta może raz. Oprócz przedstawionych kolorów znalazłyby sie jakieś inne jeszcze. 7. Oryginalne buty PUMA, nowe, jeszcze z kartonikiem w środku;p -wystawione na all, więc mogą zniknąć 8. Złotobrązowe baleriny GRACELAND z kokardką. Miałam je na sobie raz przez całą noc, pamiętam, że były bardzo wygodne. Są w idealnym stanie, tylko po podeszwie widać, że były używane. Rozmiar 40. 9. Czarne atłasowe szpilki, miałam je na sobie 2 razy. Są w idealnym stanie. Obcas ok. 8cm. Rozmiar 40. 10. DOKŁADKA: kolczyki: *brązowe plastikowe kółka, *różowe plastikowe wkrętki, *wkrętki z fioletowymi diamencikami SIX, *srebrne duże wkrętki(nie wiem czy oddam;>); *2 pary kolczyków ( nie mam pojęcia czy są z prawdziwego złota, jedna para kosztowała 19, druga 69zl) TYCH PODŁUŻNYCH NIE MA 11. Zielony płaszczyk, zawiązywany. Jest przebarwiony w wyniku prania, więc tylko dla kogoś kto zna się na farbowaniu, sama miałam to zrobić, ale kupiłam sobie nowy ![]() 12. Fioletowa sukienka z tiulem, piękny kolor, którego zdjęcie nie oddaje. Miałam ją na sobie 2 razy. Ma wadę- pękło to plastikowe od jednego ramiączka, które umożliwia regulację, ale da się to załatwić u krawca (wiem, bo pytałam ![]() 13. Sejf z pilotem GIRL TECH dla dziewczynki (powyżej 8 lat). Opis producenta: Keepsafe Box jest super bezpiecznym 'sejfem' na twoje skarby wyposażonym w wiele zakamarków, które musisz odnaleźć. Dzięki nowoczesnej technologii zastosowanej przy projektowaniu tego urządzenia, możesz ukryć najbardziej osobiste rzeczy tj.: pieniądze (w górnej części urządzenia znajduje się otwór na monety jak w skarbonce), prywatne notatki, biżuterię przed całym światem. ten sekretny pojemnik może otworzyć tylko właściciel, który jest posiadaczem pilota. Sprzęt jest w pełni sprawny, nie ma żadnych wad, poza może kilkoma zarysowaniami Więcej info dla zainteresowanych.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-22 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!
![]() WSZYSTKIE PLAMY TO WINA APARATU!!! 1. Czarne bolerko NEW YORKER z rękawami 3/4, zapinane na 2 guziki. Rozmiar S/M/małe L. nie muszę oddawać 2. Brązowa spódnica ze sztruksu, rozmiar 40/42. 3. Wzorzysta sukienka- tunika kupiona w Londynie, wiązana z tyłu. Rozmiar z metki to M/L ale jest wiązana, więc będzie dobra na każdego ![]() 4 . czerwona bluzeczka rozmiar z metki 42, ale bedzie tez na L, mam z wymianki, ale jest dużo za duża. Zdjęcie zapożyczone od wizażanki, mam nadzieję, że się nie obrazi ![]() 5. Cienki sweterek MONNARI ze srebrną nitką, rozmiar S. Jest w idealnym stanie, założony parę razy, nie był tani więc nie oddam go łatwo. 6. Kostka do kąpieli SEPHORA ginger lime. 8. Niebieski cień do powiek GOLDEN ROSE, użyty kilka razy. W ładnym opakowaniu, z lusterkiem w środku ![]() 7. Cień do powiek H&M, perłowo-brązowy, raz maźnięty na próbę. UWAGA CIEŃ SPADŁ MI NA PODŁOGĘ W WYNIKU CZEGO UKRUSZYŁO SIĘ TROCHĘ BRĄZOWEJ CZĘŚCI!!! 8. Biały biustonosz WONDERBRA, rozmiar 30F, wewnątrz misek gwiazdkowy wzór. Wymiary: obwód: 57/72cm (materiał z trudem się naciąga) U - ok. 17cm (ciężko sensownie zmierzyć, bo to plunge) głębokość miseczki 17cm (z wkładką) - 18cm (bez wkładki) Kupiony w outlecie, miałam go na sobie parę razy. Ma plamkę i przybrudzenie w jednym miejscu, które były już od zakupu, nie wiem czy da sie sprać bo nie szorowałam go jakoś specjalnie- dla chętnych zdjęcia.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-22 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
3. Spodnie jeansowe, proste nogawki. Z tyłu nad prawą kieszenią mają metalową metkę, która odpadła z jednej strony (widać na zdjęciach, że jest krzywo). Rozmiar 40. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
4. Bluzka CLICK, liliowa z półlejącym się dekoltem. Rozmiar S/M.
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271971055 - mogę prosic o wymiarki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271971055 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1271978216 - interesują mnie pierwsze i ostatnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
*7. Różowe bolerko z marszczonymi rękawkami. Rozmiar uniwersalny.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271971998 ?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za spodnie i korale, takie, z których się da zdjąć koraliki?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za:
5. Beżowy swetro-top (? ;p) ZARA, kupiony w sh, nienoszony. Rozmiar M. ?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
3. Srebrna broszka motyl.
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za różowe bolerko i broszkę motyla?
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej, jeśli może coś spodobałoby Ci się u mnie, to mogłabyś podać wymiary: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271971055 ? Jest bardzo ładna, Pozdrawiam
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271971055 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za korale te pierwsze od lewej? ; d
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nic,szukam zlotej bizutrii
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271971998 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271971055 (jeśli można podałabyś rozmiary?)
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie 2. Spódniczka z jasnego jeansu PRIMARK, ?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
chusty nie ma już, zapomnialam zaznaczyć;/
wymiary paska: dł do pierwszej dziurki 74cm do ostatniej 92cm ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.