|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Perfumki :)
nieaktualne
[COLOR="Silver"]Wymienię, bądź to na inne zapachy, bądź na kosmetyki, bądź na ciuszki. Mogę też wszystko hurtem oddać za jedną rzecz, jeden zapach bądź kosmetyk, bądź ciuszek, o ile naprawdę mi coś przypasuje ![]() 1. Lacoste Inspiration 17/30 ml - nieaktualne, leci do Admirable 2. Nina Nina Ricci, 9 ml w atomizerku - j.w 3. So Elixir Yves Rocher miniaturka 5 ml w kartoniku 4. Tendre Jasmin Yves Rocher miniaturka 5 ml w kartoniku 5. Ming Shu Yves Rocher edp 5 ml w kartoniku Jako dokładke do ewentualnej wymiany mogę dołozyć: oryginalne pełne próbki Skin Trussardi, Weekend Burberry, oraz nowe pełne mleczko do ciała 200 ml Avon naturals plum and nectarine[/COLOR] - nieaktualne, leci do Admirable Edytowane przez iona Czas edycji: 2010-05-06 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumki :)
niestety, euphorii nie oddam, kuszę nią za minerały. Jeżeli nic innego Ci się nie podoba, to zrezygnuję z wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kmb1 - nic więcej nie znalazłam niestety, pozdrawiam
mykam - niestety nic, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nieststy ale to nie moje zapaszki
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Słoniku - mam taką propozycję: Noa miniaturka, plus Amethyst 10 ml plus Euphoria blossom plus gra labirynt - za to ja Ci oddaję Inspiration 17 ml, Ninę 9 ml, Eau Dynamissante Clarins miniaturka 7/15 ml, Ming Shu miniaturka 5 ml , oryginalne próbki Burberry weekend, Skin trussardi, i So Elixir miniaturka 5 ml i Tendre jasmin miniaturka 5 ml i mleczko avon naturals 200 ml
![]() Edytowane przez iona Czas edycji: 2010-05-01 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co byś chciała za ninę i lacoste? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
spódniczka nie jest na gumie ale ten kawałek u góry to taki rozciągliwy materiał, ale gumą bym go nie nazwała.
koszula to rozmiar 38 (ja noszę 36 i jest troszkę za luźna ale z paskiem na takii wygląda fajnie) a rękawy u dołu nie są zapinane na guziczki tylko wiązane na kokardki z tasiemki (popruła się i jej nie mam, trzeba dokupić w pasmaterii) ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- zastanowię się czy mi to pasuje i jutro rano dam CI odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie mi pasuje taka wymiana
![]() Ty mi dajesz Lacoste Inspiration, Ninę, plus, jeśli chcesz, miniaturka Ming shu 5 ml, próbki Skin Trussardi, Weekend Burberry, Kenzo Fleur de Magnolia tusz Yves Rocher Coleurs Nature podkręcający rzęsy, oraz nowe mleczko do ciała Avon Naturals 200 ml nektarynkowe A ja: Dwie bluzeczki cherokee czerwona i ta obok fioletowa roz 42 bluza - koszula z długim rękawem jasno różowa, tunika h&m poproszę o adresik na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.