|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
MAJOWY misz-masz - bez zapachów!
NIEAKTUALNE.
Interesują mnie większe wymianki. Jeśli zainteresuje mnie coś u Was pisze/odpisuje u Was, jeśli nie piszę u siebie żeby nie subskrybować sobie 1000 wątków ![]() Osoby do 15 przekupek wysyłają jako pierwsze. Wysyłka poleconym lub paczką - ekonomiczny czy priorytet ustalamy wcześniej. Nieaktualne na szaro. Opisy kosmetyków tylko w #1 poście - zdjęcia niżej. Zdjęcia w postach #1 - #6. CIENIE: -My Secret potrójne cienie: róż+szary+fiolecik -Constance Caroll, trojaczki: mięta, zieleń, zimny fiolet -Inglot, intenstywny niebieski z drobinkami (może być po terminie) -Zimnoniebiesko-szary cień FACE -Cień w kremie stalowy, błyszczący Sally Hansen 8 hour eyeshadow, odcień 19 Lilac, 6 ml, nowy- mam takie dwa -Beże 3-BOURJOIS, tester -Pojedynczy złoty cień Oriflame (do wkładania do kasetki) -Cień EARTH Sensique, ciemna zieleń, zużycie minimalne -cień My Secret pearl touch - nr 107 fiolet, uzyty 2 razy -Cień ORIFLAME kolor Latte, zuzycie minimalne, wazny do pazdziernika tego roku -Tester cienia w kremie BELL, Diamond Eyes kolor 150, beż błyszczący, chyba po terminie TUSZE DO RZĘS: -Maybellline, Lash Stiletto, czarny, zużycie 30% -My Secret, Super Curly, podkręcająca, czarna, raz użyta -Tusz (?) do stylizacji brwi dla blondynek z ELFa. Z jednej strony żel do podkreslania brwi, z drugiej bezbarwna odzywka z pędzelkiem. Tylko testowany. -Colossal Volum' Express fioletowy (Glam Plum) tusz pogrubiający, nowy, nieotwierany (bez fotki) POMADKI/BŁYSZCZYKI: -pomadka JOKO z masłem karite, z wymianki -pomadka MySecret LipBalm - beige, zuzycie jak na fotce -Pomadki NYX: 588 Orange Soda (cielisty pomarańcz) -Pomadka BOURJOIS, matowy róż -pomadka AVON jagodowa z drobinkami, zuzycie 7% -Nivea pomadka Fruity Shine, na ustach ciemny róz, pachnie arbuzowo mimo ze niby smak granatu zuzycie 3%-Nowy Smackers Berry heavenly (z drobinkami) w opakowaniu, nieotwierany -błyszczyk AA mega błyszczący, jasnoróżowy, pachnie poziomkami!, zużycie 3% -błyszczyk GOSH On Stage w tubce, nr 101 z niebieskimi drobinkami, tylko testowany -błyszczyk w tubce ESSENCE o zapachu owocu granatu, róż, uzyty ze 3 razy -błyszczyk Maybelline jaśniutki rózyk wykręcany, zużycie 10% -Błyszczyk Golden Rose Classics nr 15, powiększający usta, zuzycie 10% TWARZ: -Puder brązujący Yves Rocher matowy jasny brąz+iskrzący brąz, zuzycie 2% (kolor 01 Hale leger) -Puder brązujący sypki Glimmer Bronze, tylko testowany (Gold'n'Glitz) -Żel brązujący Body Shimmer, nowy, opakowanie 28 g, złoto-brąz -Brązujący sypki puder W7, zostało z 40% -puder sypki matujący MAT LOSSE POWDER - HEAN, kolor 465 Świetlisty beż, zuzycie 10% -Róż Vollare brazujący jaśniutki-biszkoptowy, zużycie 5% MINERAŁY/KOLORÓWKA: Duże opakowania: -Kaolin -Sericite Mica+Methonite -Puder ryżowy -Gotowy podkład mineralny- kolor normalny beż Małe opakowania: -Sericite Mica+Methonite -Extender W -Tlenek pastelowy -Tlenek cynamonowy INNE: -lakier do paznokci LA COLORS z utwardzaczem, nr NP279 Mettallic Mocha użyty raz -zegarek czarny, nowiutki, cena jak się doczytacie na paragonie-z wysyłką 55 zł, na gwarancji -czarny futerał na pędzle rozkładany, nowy nieużywany, miejsce na 17 pędzli (bez fotki) -portfele: musztardowy Primark, czerwono-biały, oba nowiutkie z metkami ![]() -lusterko Golden Rose -henna brązowa, nowa w pudeleczku -Kolczyki wkręty jednokolorowe: złote (New Look), srebrne matowe (new Look) - nowe -Gry na Cd: The Ship i Escape from Paradise City -Płytka nowa z aerobikiem na cd Edytowane przez cziki Czas edycji: 2010-06-13 o 22:28 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJOWY misz-masz - bez zapachów!
witaj, bylabym zainteresowana mineralkami, cos u mnie?
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- brazer diora to troszke za duzo w porownaniu z tym co chcialam... najbardziej interesowal mnie puder ryzowy
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-Beże 3-BOURJOIS, tester -Cień ORIFLAME kolor Latte, zuzycie minimalne, wazny do pazdziernika tego roku -Kaolin -Puder ryżowy -Róż Vollare brazujący jaśniutki-biszkoptowy, zużycie 5% -to powwójne w beżach Colours nature to co to? -lakier do paznokci LA COLORS z utwardzaczem, nr NP279 Mettallic Mocha użyty raz |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, cos za pomadke Pomadka BOUJOIS, matowy róż i tester cieni?
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
moglabym jeszcze sobie dobrac puder brazaujacy YR
a jak z datami waznosci? ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- aha, wybacz nie orientuje sie w cenach kosmetykow YR ![]() chodzi mi o kody zawarte na kosmtykach lub daty przydatnosci (bo sklep nie jest niestety gwarancja swiezosci produktu ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ok, dziekuje
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Witaj!
Mój wątek za: -Pomadka BOUJOIS, matowy róż -błyszczyk AA mega błyszczący, jasnoróżowy, pachnie poziomkami!, zużycie 3% -Puder brązujący Yves Rocher matowy jasny brąz+iskrzący brąz, zuzycie 2% (kolor 01 Hale leger) Bardzo proszę odpisz u mnie. Z góry pięknie dziękuję i pozdrawiam
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
, chętnie bym przygarnęła:-Sericite Mica+Methonite -Extender W -Tlenek pastelowy -Tlenek cynamonowy Znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko napisz ile chcesz masła. I jakby wysyłka mogłaby być po środzie to już w ogóle super by było.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, ale nic nie wpadło mi w oko. Pozdrawiam
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
lip smacker, błyszczyk maybelline, szminkę bourjois, błyszczyk gosh z mentolem
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Ciebie puder brązujący z YR i musztardowy portfel z Primarka. niestety rzeczy, o które pytałaś są narazie zarezerwowane. jak skończe pertraktację z inną Wizażanką to dam Ci znać czy kosmetyki są nadal do wzięcia.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za pomadka AVON jagodowa z drobinkami, zuzycie 7%
-Nivea pomadka Fruity Shine, na ustach ciemny róz, pachnie arbuzowo mimo ze niby smak granatu zuzycie 3%-Nowy Smackers Berry heavenly (z drobinkami) w opakowaniu, nieotwierany https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1273261593 i tusz do brwi?
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
-Maybellline, Lash Stiletto, czarny, zużycie 30% -My Secret, Super Curly, podkręcająca, czarna, raz użyta -Tusz (?) do stylizacji brwi dla blondynek z ELFa. Z jednej strony żel do podkreslania brwi, z drugiej bezbarwna odzywka z pędzelkiem. Tylko testowany. -Róż Vollare brazujący jaśniutki-biszkoptowy, zużycie 5% Puder ryżowy czarny futerał na pędzle rozkładany, nowy nieużywany, miejsce na 17 pędzli (bez fotki) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1273262179 ??
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
te rzeczy sa już wymienione. (bluzki) zostały tylk oakcesoria
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć zgłaszam się ponownie. moja wymiana nie doszła do skutku więc wracamy do pertraktacji. czy mogę prosić o zdjęcie środka musztardowego portfela?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.